Pókember és Michelle „MJ” Jones a Marvel egyik legszebb filmes párja



Emlékezetes szerelmek a Marvel sorozataiból és filmjeiből.Pókember és Michelle „MJ” Jones: Habár Tom Holland, és az Michelle „MJ” Jonest alakító, Zendaya is kicsit túlkoros a szerepeikhez, mégis ők ketten nagyszerűen eljátszották a kamaszkori szerelmet, annak minden esetlenségét, báját és bizonytalanságát. Remélhetőleg a következő filmekben látható lesz az, ahogy a köztük lévő fellángolás komoly párkapcsolattá érik.

Nico Minoru és Karolina Dean: A gimnázium íratlan szabályai szerint egy beforduló gót lánynak és egy csodás szőke bálkirálynőnek szívből kellene utálnia egymást, de ezt a szabályt felrúgta a Runaways, amiben Nico és Karolina igazi álompárként szerepelt.

A két karakter külön-külön is elképesztő nagy erővel rendelkezett, de együtt megállíthatatlannak bizonyultak. A három évad során számos próbát kellett kiállniuk, ami mély nyomot hagyott a páros kapcsolatán, ám ennek ellenére, vagy inkább pont ezért, Nico és Karolina alkotta a széria legérdekesebb párosát.

Luke Cage és Jessica Jones: A képregények rajongói jól tudják, hogy a netflixes Luke és Jessica soha nem jutott el arra a szintre a kapcsolatában, mint a füzetekben, mégis ez nem jelenti azt, hogy ettől kevésbé volt érdekes a szerelmük a tévéképernyőn.

Ők ketten úgymond tökéletesen kiegészítették egymást, csak a baj az volt, hogy rendkívül rossz, tragédiával és hazugsággal teli alapokra épült a kapcsolatuk, aminek így nem lehetett igazi jövője. Pedig az őket alakító Krysten Ritter és Mike Colter között működött a kémia, úgyhogy a hibát talán ott követték el a készítők, hogy a két karaktert különválasztották az önálló sorozatuk miatt.

Vezér és Vanessa Marianna: Természetesen nemcsak a szuperhősök eshetnek szerelembe a Marvel sorozataiban és filmjeiben, hanem a gonosztevők is, akik esetében Wilson Fisk és Vanessa Marianna kapcsolatát kell megemlíteni, hiszen az több szempontból is kiváló eleme a Daredevil-sorozatnak.

Vanessán keresztül a nézők megismerhették Vezér gyengéd oldalát, aminek eredményeként Wilson egy olyan komplexebb antagonistává vált, amilyet ritkán látni a szuperhősös műfajon belül. Ugyanakkor Vanessa sem egy áldott jó lélek, hiszen boldogan vetette el a pusztítás magvait, miközben a férfi fülébe sugdosott.

Vasember és Pepper Potts: Tony Stark sokáig igazi nőcsábász hírében állt, így nehéz volt elképzelni, hogy egyszer megállapodik. Valószínűleg ez nem is következett volna be, ha nem jelenik meg az életében a megfelelő partner, Pepper Potts, aki a gyakorlatiasságával és határtalan türelmével remekül ellensúlyozta Tony egóját és kiszámíthatatlanságát.

Pepper mellett Tony kihozta magából a legjobbat, egy igazi felelősségteljes, önzetlen vezetővé vált, majd gondos férjjé és szerető apává. Esetükben tényleg igaz, hogy minden sikeres férfi mögött áll egy erős nő.

Farkas és Jean Grey: Technikailag a Hugh Jackman által alakított Farkas és a Famke Janssen által játszott Jean Grey soha nem jött össze, mégis mondhatni köztük izzott a legjobban a levegő, ami a Marvel filmes és sorozatos karaktereit illeti.

A képregényekben Jean mindig is rossz döntésként, alkalmi partnerként tekintett Loganre, addig a mozifilmekben lehetett volna közös jövőjük, ha a sors nem szól közbe. Az eredeti X-Men-trilógia rengeteget köszönhet a párosnak, így azt is, hogy miattuk az X-Men: Az ellenállás vége sem lett teljesen nézhetetlen.

Fenegyerek és Elektra: Előfordul, hogy egy párnak nem kellene együtt lennie, mert a legrosszabbat hozzák ki egymásból, de valamiért mégsem tudnak elválni. Így van ezzel Matt Murdock és Elektra Natchios is, akik talán éppen ezért alkotnak izgalmas párost. A The Defenders befejezésében egyértelművé vált, hogy Elektra nem tud olyan bűnt elkövetni, amit Fenegyerek ne bocsátana meg neki, vagy ami miatt teljesen lemondana a kapcsolatukról.

(Forrás: marvelmagyarorszag.blog.hu)

Ajánló

Ajánló