2021 tavaszi rúnahoroszkóp



Erre számíthatsz a csillagjegyed alapján az évszakban!Kos: Mannaz, Teiwaz és Thurisaz. Ha kapcsolatban élsz, akkor a pároddal légy az eddiginél sokkal empatikusabb, ugyanis így erősebbé válhat a köztetek lévő kötelék. A karrier terén azt jósolják a rúnáid, hogy nagy áldozatokat kell meghoznod a siker érdekében 2021 tavaszán.

Bika: Ehwaz, Sowulo és Laguz. 2021 tavasza pozitívan hat rád, így tele leszel élettel, energiával, aminek köszönhetően igazán eredményes lehetsz a munkahelyeden és a karrieredben. Abban az esetben, ha vállalkozásod van, akkor gyarapodásra számíthatsz az évszakban. Ha ez aktuális, akkor családalapításra is sor kerülhet a tavaszi hónapokban.

Ikrek: Algiz, Laguz és Gebo. Ha nem élsz párkapcsolatban, akkor új szerelemben lehet részed 2021 tavaszán. Ha van valakid, és ez még nem történt meg, akkor eljegyzésre kerülhet sor az évszakban. Az anyagiak terén rendkívül gyorsan javulhat a helyzeted.


Rák: Berkana, Nauthiz és Ehwaz. A munkád terén fejlődés várható, anyagilag pedig a tavasz első két havában köszönhet be a bőség. Most jó eséllyel utazhatsz, új emberekkel ismerkedhetsz meg, de akár párt is találhatsz, ha nem élsz kapcsolatban. A tavasz vége felé viszont egy nehezebb időszak arra kényszeríthet, hogy spórolj a pénzeddel, ám a jókedvedet ez sem veheti el.

Oroszlán: Anuz, Kaunaz és Fehu. Ha lesznek is problémáid, akkor azok megoldása nem jelent majd nehézséget a számodra. A kapcsolataidat sikeresen harmonizálhatod, ráadásul sikeresen megtalálhatod a testi és lelki egyensúlyodat, a belső békédet, aminek köszönhetően sokkal világosabban fogod látni az életedet.

Szűz: Inguz, Raido és Laguz. Nagyon sok munka vár rád az évszakban, de ez ne keserítsen el, hiszen sikert érhetsz el mindennel, amibe belevágsz, úgyhogy bátran tégy lépéseket a céljaid felé 2021 tavaszán lehetséges, hogy külföldi munkalehetőséget kapsz, de utazásra, kirándulásra is sor kerülhet. Ha kapcsolatban élsz, akkor a pároddal hallgassatok a megérzéseitekre, mert azok által fejlődhet a szerelmetek!

Mérleg: Nauthiz, Wunjo és Raido. 2021 tavaszának első felében még úgy érezheted, hogy semmi sem alakul úgy, ahogy szeretnéd, hiszen nehézségek, akadályok állják el az utad. A tavasz második felében minden esélyed meglesz a fejlődésre!

Skorpió: Othilia, Teiwaz és Uruz. 2021 tavaszán könnyen lehet, hogy örökölni fogsz, de akár más módon is megtörténhet, hogy váratlan pénzösszeggel gyarapodik a vagyonod. Emellett arra is számíthatsz, hogy rengeteg feladatod lesz 2021 tavaszán, aminek hónapjaiban gyakran összekaphatsz a környezetedben élőkkel.

Nyilas: Fehu, Thurisaz és Hagalaz. 2021 tavaszának első felében sikerre és fejlődésre számíthatsz az életedben, így például anyagi téren és a munkádban is fényes időszakban lehet részed, sőt, akár elő is léptethetnek a tavasz hónapjaiban.

Ugyanakkor a tavaszi rúnahoroszkóp arra figyelmeztet, hogy amikor már kezded magad a szerencse kegyeltjének érezni, akkor egy hirtelen támadó kellemetlenség, esetleg fájdalmas esemény, drasztikus változás következhet be az életedbe.

Bak: Berkana, Uruz és Inguz. 2021 tavaszára fejlődésre számíthatsz a vállalkozásod és a karriered terén. Ezekben a hónapokban jók lesznek a kilátásaid a projektjeid és a pénzügyeid terén.

Vízöntő: Algiz, Jera és Teiwaz. 2021 tavaszán sikerrel fejezhetsz be, amibe belekezdesz. Szintén ebben az évszakban találkozhatsz egy olyan személlyel, aki anyagi téren nyújthat neked támogatás, de akár más módon is segíthet a céljaid elérésében. 2021 tavaszán lesz, amikor fent, de máskor lent fogod érezni magad, viszont végül minden stabilizálódni fog!

Halak: Fehu, Isa és Inguz. 2021 tavaszán a munkád terén látványos sikerrel lehetsz gazdagabb, de akár elő is léptethetnek, ami az anyagi helyzetednek is jót fog tenni, de szintén pénzt hozhat a konyhádra a vállalkozásod, vagy egy nyeremény is.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló