Így érezheted magad a már egy éve tartó járványhelyzetben



A csillagjegyed szerint hogyan éled meg a nehéz helyzetet?Kos: Az elmúlt évben rengeteg energiád halmozódott fel, amit nem tudsz hol levezetni, ám ennek ellenére mégis képes vagy még mindig meglátni a dolgok jó oldalát, illetve minden tőled telhetőt megteszel annak érdekében, hogy kihozd a legjobbat a jelenlegi helyzetből.

Bika: Nagyjából normálisnak érzed a járvány miatti jelenlegi helyzetet. Habár a járvány miatti bizonytalanságot te is kellemetlennek érzed, azzal még sincs különösebben problémád, hogy a négy fal között kell ülnöd.

Ikrek: Azzal töltöd az időd jó részét a járványhelyzetben, hogy próbálsz lépést tartani a hírekkel és igyekszel kitalálni, hogy mi vár még rád a koronavírussal kapcsolatban. Ezzel párhuzamosan új hobbik után kutatsz, nehogy elund az életedet a négy fal között.

Rák: Érzelmileg túlfűtött teremtés vagy, de ez most még inkább jellemző rád ebben a járványhelyzetben. A bizonytalanság megőrjít, s kétségbeesetten keresed a válaszokat, miközben rettegsz, hogy nem tudod megvédeni a szeretteidet. Rákként jól tennéd, ha minden nap meditálnál vagy tornáznál, nehogy a járvány teljesen kikészítsen lelkileg!

Oroszlán: Rettenetesen érzed magad, amiért elválasztottak az emberektől, hiszen imádod a társaságot, és akkor érzed igazán, hogy élsz, amikor másokkal lehetsz. Oroszlánként sokkal rosszabbul viseled a távolságtartást és az izolációt, mint a többi ember.

Szűz: A járvány miatt elrendelt home office-ban is képes vagy meglátni a jót, és büszkeséggel tölt el, hogy mennyire jól kezeld a családot és a munkát együtt. Arra azonban oda kell figyelned, hogy határozott határt húzz a munka és a magánéleted közzé, nehogy felboruljon a jól kialakított egyensúly az életedben!

Mérleg: Ahogy telnek és múlnak az egyhangú, rutinszerű napok, úgy találod meg egyre nehezebben a motivációt. Úgy érzed, hogy már egy éve minden kiszámíthatatlan és teljesen tehetetlen vagy az eseményekkel szemben, ezért lenne fontos, hogy minél többet relaxálj és nagyon figyelj a lelki egyensúlyodra.

Skorpió: Folyamatosan pesszimista gondolataid támadnak a járványhelyzettel kapcsolatban, és egyszerűen nem tudod leállítani az agyadat, ami folyton a legrosszabb forgatókönyveket vázolja fel neked.

Mániákusan figyeled a híreket, és sokszor elveszted a reményt. Sokat segíthetnél magadon azzal, ha néhány napig kerülnéd a híreket, és inkább csak a szeretteiddel foglalkoznál.

Nyilas: Próbálsz nem gondolni a járványra, nem akarsz vele foglalkozni, ezért igyekszel álmodozásba menekülni a rémálomba illő helyzet elől. Bár azt nagyon jól teszed, hogy nem stresszeled magad folyton a híreken, viszont a menekülés sem megoldást. A legjobb az lenne, ha az arany középutat keresnéd ebben a bonyolult helyzetben.

Bak: Úgy érzed, hogy most már igazán kellemetlen a járványhelyzet, ami leginkább a munkabeosztásodat rúgta fel, úgyhogy igazán vége lehetne. Teljes erőbedobással dolgozol, ami általában is jellemző rád, de most azért is, mert így próbálod elterelni a figyelmed a járványról, ám jó lenne, ha most már a lelkeddel is foglalkoznál, nehogy összeroppanj!

Vízöntő: Alkalmazkodó és független teremtés vagy, aminek köszönhetően képes vagy megbirkózni azokkal a nehézségekkel, amelyeket a járványhelyzet okoz. Mivel rendelkezel empátiával, ezért átérzed, hogy ez a mostani állapot milyen problémákat okoz másoknak, de azt nem hagyod, hogy a lelked szabadságára befolyást gyakoroljon a járvány.

Halak: Nem vagy túl optimista teremtés, emiatt olykor úgy érzed a járványhelyzetben, hogy itt a világvége, sőt, még a saját létezésedet is képes vagy megkérdőjelezni néhanapján. Légy óvatos a negatív gondolatokkal, nehogy örvényként rántsanak le a mélybe! Figyelj a légzésedre, meditálj, relaxálj és vess be minden stresszoldó technikát, amit csak tudsz, valamint ügyelj a mentális egészségedre és szeresd magad ezekben a nehéz időkben!

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló