Ez a növény lehet hasznodra a hétenVálassz egyet a Boszorkányok konyhája Jóskártya lapjai közül, hogy megtudd, mely növény erejére lehet szükséged a napokban!1. Akác: Ha az első lap mellett döntöttél, akkor Boszorkányok konyhája Jóskártya szerint az Akác erejére lesz szükséged a héten, mert ez a növény segíthet a fizikai és szellemi felépülésben és újjászületésben.

Az Akác képes megtisztítani és megerősíteni a testet, a lelket, de a spirituális ébredésben is segíthet. A növény elhozza a vágyott változást az életedbe, ezért ha erre van lehetőséged, akkor a héten légy minél többször az Akác közelében, vagy fogyaszd például teaként!

2. Só: Ha a második lapot választottad, akkor a Boszorkányok konyhája Jóskártya szerint a Só erejére lesz szükséged a héten. Igaz, hogy ez nem növény, de attól még nagy hasznodra válhat, hiszen általa megszabadulhatsz a betegségektől, az átoktól, a rontástól, a szerencsétlenségtől és minden negatív energiától.

A napokban úgy fordíthatod hasznodra a só erejét, hogy például fürödj sós vízben, tégy ki belőle egy keveset a nappalidban, vagy tarts magadnál egy kis zacskónyit belőle, hogy magába szívhassa a negatív energiákat.

3. Rózsa: Amennyiben a harmadik lapra esett a választásod, akkor a Boszorkányok konyhája Jóskártya szerint a Rózsa erejére lesz szükséged a héten, mert ez a növény elhozhatja neked a romantikát, a szenvedélyt és erősebbé teheti a már meglévő párkapcsolatodat.

Tégy rózsát a hálószobádba, hogy a virág illata és varázsa feltöltsön téged és a párodat! Ha nem élsz kapcsolatban, akkor azért lesz érdemes rózsát szerezned, mert bevonzhatod vele a szerelmet.

4. Levendula: A negyedik lapon keresztül azt tanácsolja neked a Boszorkányok konyhája Jóskártya, hogy a Levendula erejére lesz szükséged a napokban. A Levendula egyfelől segít megnyugodnod és megtalálnod a belső békédet, másfelől általa könnyebben veheted át az álmaidon keresztül érkező üzeneteket, amelyekre napközben nem figyelnél, de a meditálásához is nagy hasznát veheted.

5. Fekete üröm: Ha a megérzéseid azt diktálták, hogy az ötödik lapot válaszd, akkor a Boszorkányok konyhája Jóskártya azt üzeni, hogy a Fekete Üröm erejére lesz szükséged a héten, mert ez a növény felerősíti az intuíciódat, valamint felnyithatja a harmadik szemedet és felerősítheti más képességeidet is, mindezzel pedig érdemes lenne kapcsolatba kerülnöd.

A növény tisztító és képességek erősítő erejét a hasznodra fordíthatod, ha például teaként fogyasztod, de használhatod füstölőként is, vagy tehetsz egy keveset belőle a párnád alá.

6. Babérlevelek: A hatodik lapon keresztül azt tanácsolja a Boszorkányok konyhája Jóskártya, hogy a héten vegyél magadhoz Babérleveleket. Ennek a növénynek az erejét akár úgy is felhasználhatod, hogy ráírod a kívánságodat, majd elégeted, vagy tartsd magadnál a napokban.

Ugyanakkor az illata megnyugtat, maga a babérlevél pedig vonzza a szerencsét, de arra is ideális választás, ha felerősítenéd a teremtő képességeidet. Ételekbe is érdemes belefőznöd, mert nemcsak finomabbá teszi majd azokat, hanem még bőséget és jó szerencsét is hozhat neked.

7. Gyermekláncfű: Ha a hetedik lapra esett a választásod, akkor a Boszorkányok konyhája Jóskártya szerint a kívánságokat teljesíteni képes Gyermekláncfűre lesz szükséged a héten. Gyűjtsd be a növény virágát, amivel az otthonodat dekorálhatod, vagy akár elfogyaszthatod teaként.

A napokban eljön a vágyaid teljesítésének ideje, ezért a Gyermekláncfűvel erősítheted a teremtő képességeidet, általa célt érhetnek az imáid, de akár azt is megadhatja neked, amire vágysz.

8. Bazsalikom: Ha a megérzésed azt diktálta, hogy a nyolcadik lapot válaszd, akkor a Boszorkányok konyhája Jóskártya szerint a Bazsalikom erejére lesz szükséged a héten ahhoz, hogy békét teremts. Ez a növény abban is segít, hogy megbocsáss magadnak, másoknak, ami által újra szabad leszel, tehát semmi sem fogja akadályozni a fejlődésedet.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló