Életed mely területén lehetsz szerencsés 2021 tavaszán?Ha választasz egy lapot az alábbiak közül, akkor megtudhatod, hogy mire számíthatsz a Lóhere Tarot szerint.1. Érmek királya: A felettesednek, a főnöködnek, tágabb értelemben egy nálad idősebb férfinak köszönhetően számíthatsz szerencseáradásra 2021 tavaszán. Ez jelentheti azt, hogy előléptetnek, esetleg fizetésemelést kapsz. Ugyanakkor más formában is kaphatsz segítséget, ami pozitív hatással lehet az életedre és annak szerencsés alakulására.

2. Az Ördög: Sokan kételkedve fogadják, ha tálcán nyújtják át nekik a vágyaikat, vagy túlságosan könnyen valósíthatnák meg az álmaikat, ezt pedig jól teszik. A könnyen jött lehetőség nem jelent mindig veszélyt, kockázatot, de az elővigyázatosság soha nem árt.

Ezt azért fontos tudnod, mert veled is ez történhet 2021 tavaszán, aminek időszakában kaphatsz valakitől egy „tuti tippet”, esetleg megpróbál rávenni, hogy társulj vele, mert majd ő segít a célod megvalósításában.

Ha így történik, akkor nem kell automatikusan nemet mondanod, de azt jól teszed, ha csak alapos átvizsgálás után döntesz arról, hogy nem jelent-e veszélyt rád vagy másokra, nem fogsz-e bukni vele, és ha még a megérzéseid sem kongatják meg a vészharangot, akkor jó döntés lehet a lehetőség elfogadása.

3. Szeretők: A párod által érhet szerencseáradás 2021 tavaszán. Ez alaposan meglephet, sőt, lehet, hogy egyelőre még ő sem sejti, hogy valahogyan hozzá fog segíteni téged a sikereidhez, esetleg az aktuális vágyad valóra váltásához.

A párod szerezhet neked egy soha vissza nem térő lehetőséget, rávezethet egy lényeges dologra vagy elképesztően bölcs tanáccsal lesz a segítségedre. A támogatása sokféle formában érkezhet, ezért jól teszed, ha hallgatsz és figyelsz rá, ám ez nem jelenti azt, hogy görcsösen csak azzal foglalkozz, hogy melyik nap rukkol majd elő a hatalmas szerencsefordító szavakkal, tettekkel! Várj türelemmel, amíg ez megtörténik!

4. A Főpapnő: A megérzéseid rá fognak vezetni arra, hogy mikor és mit kell tenned annak érdekében, hogy sikert arass vagy valami igazán kellemes dolog következzen be az életedbe. Ha eleinte furcsának is hangzik az, amit a megérzéseid diktálnak, akkor is megéri mérlegelned, mert a tavasz bármely pillanatában arra motiválhatnak, hogy tégy meg valamit, aminek minden bizonnyal szerencsés vége lenne. Ha tehát hirtelen rád tör a vágy, hogy megtégy valamit, akkor érdemes lesz eljátszanod a gondolattal, hogy megtedd.

5. Botok ötöse: A barátaidon keresztül érhet szerencseáradás 2021 tavaszán. Lehet, hogy többen, de az sem kizárt, hogy csak a legjobb barátod lesz az, aki segít kimásznod a bajból, hozzásegít egy kiváló lehetőséghez, vagy valamilyen más formában lesz a segítségedre abban, hogy javuljon az életed minősége.

Arra is megvan minden esély, hogy segít neked munkát szerezni, vagy az ő ajánlásának köszönhetően fognak meghallgatni. Bárhogy is lesz, az biztos, hogy a segítségével akkor talál rád a szerencse, amikor erre a legnagyobb szükséged lesz, és ha úgy alakul, akkor bátran kérj, hogy kaphass!

6. A Hold: Az álmaidban fog rejleni a szerencséd kulcsa. Ez tehát azt jelenti, hogy az álmaidban számíthatsz útmutatásra, üzenetre, amire hallgatva rád zúdulhat a tavaszi szerencseáradás, az a rengeteg jó, amit az égiek utalnak ki neked.

Annak érdekében, hogy ne szalaszd el az instrukciókat, érdemes lesz álomnaplót vezetned és szorgalmasan írd le, majd elemezd az álmaidat, amelyekben a szerencséd titka rejtőzhet. Ezek arra biztathatnak mondj ki, vagy tégy meg valamit, ami által meghívod a szerencsét az életedbe, és vele együtt mindent, amit neked tartogat 2021 tavaszán.

7. Kelyhek Ásza: Ha párt keresel, akkor egy olyan személlyel találkozhatsz, akivel mindent elsöprő szerelemben lehet részed, sőt, lehet, hogy ez az új kedves lesz a lelki társad. Ha kapcsolatban élsz, akkor az révbe érhet, megpecsételődhet, ami jelenthet összeköltözést, eljegyezést, esküvőt vagy gyerekvállalást.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló