Villámgyors kívánságvarázslatokA választott mágiát növekvő hold idején végezd el, a kívánságodnak megfelelő napon.Hétfő – álom, nőiesség, asztrálutazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila).

Kedd – szex-szexualitás-szenvedély (piros).

Szerda – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék), gyógyítás (zöld), kreativitás (narancssárga).

Csütörtök – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany).

Péntek – romantikus szerelem (rózsaszín), szeretet (rózsaszín), barátság (rózsaszín), szépség (rózsaszín), harmónia (zöld), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros).

Szombat – védelem, elhárítás (kék/fekete).

Vasárnap – siker (zöld/arany), egészség (zöld), gyermekáldás (zöld/arany), vitalitás-erő (narancssárga) béke-nyugalom (fehér/zöld).

Vágyteremtő gyökérvarázs: Ha ezt a varázslatot választottad, akkor szükséged lesz 1 kis darab galangagyökérre (ha nincs, akkor a gyömbérgyökér is jó lesz) és 1 fehér gyertyára. A kellékek előkészítése után egyetlen szóval írd le a kívánságodat a gyökérre, amire akár szimbólumokat is rajzolhatsz.

A szertartás napjának napkeltéjekor fogd a bal kezedben a gyökeret és mondd el az alábbi varázsigét:

Te, ki a földből lettél, megidézlek téged, gyökér szelleme, hogy teljesítsd kívánságomat és adj neki életet!”

Ezután képzeld el a kívánságod beteljesülését a lehető legélesebben, ameddig csak tudod. Ezután egész nap tartsd a bal oldaladon (vagyis a bal zsebedben) a gyökeret, amit időnként érints meg úgy, hogy közben a kívánságodra gondolsz! Naplementekor gyújtsd meg a fehér gyertyát és temesd el a bal kezeddel a gyökeret!

Gyufaszál varázs: Ehhez a kívánságvarázslathoz szükséged lesz 1 fehér gyertyára és 7 gyufaszálra. Ha megvannak a kellékek, akkor gyújtsd meg a gyertyákat, miközben mondd el az alábbi varázsigét:

Felébredt a gyertya fénye, a szent láng, mely életet ad kívánságomnak.”

Ezután írd fel a gyufaszálakra egyetlen szóval a kívánságodat, majd gyújtsd meg az egyiket a fehér gyertya lángjával, miközben így szólj:

E kis darabba zártam kívánságom és ahogy elég, úgy szabadul fel és teljesül be.”

Eközben összepontosíts arra, hogy tényleg megvalósul a vágyad. A dolgod most már csak annyi, hogy minden nap égess el egyet a gyufaszálakból, amíg el nem fogy mind!

Kívánsággyűrű varázs: Ha ezt a kívánságvarázslatot próbálod ki, akkor szükséged lesz 1 gyűrűre és 1 fehér gyertyára. A gyűrűt tisztítsd meg, majd gyújtsd meg a gyertyát, és mondd el az alábbi varázsigét:

Ez a vágyam lángja, és a varázslat órája, amelyben valóra válik.”

A varázsige után tartsd a Hold felé a gyűrűt, méghozzá lehetőleg úgy, hogy ráessen a holdfény, majd mondd el a követkő varázsszavakat:

Istennő/Hold megvilágítja az eget, hallja hívásomat és vágyamat. Én X (neved) ma este felhívlak, hogy teljesítsd a kívánságomat… (most mondd el a kívánságodat).”

Ezután fordítsd a gyűrűt a gyertyafény felé, és így szólj:

Örök fény, lángod, amelyet e varázslatos éjszaka hívtam, teljesítsd szívem kívánságát. Az Istennő/A Hold mellettem áll. Ahogy ezt a gyűrűt viselem, vágyam valóra válik a héten.”

A dolgod most már csak annyi, hogy miközben arra koncentrálsz, hogy teljesül a vágyad, húzd fel a gyűrűt az ujjadra.

Vágyadó almavarázs: Ehhez a gyors kívánságvarázslathoz szükséged lesz 1 fehér gyertyára és egy almára. A mágiát kezdd a fehér gyertya meggyújtásával, majd karcold az almába a vágyadhoz leginkább illő szimbólumot és szót, vagy mondatot, ami összefoglalja a kívánságodat.

Ha ezzel kész vagy, akkor fogd a kezedbe az almát, és mondd el az alábbi varázsigét:

Az alma közepén rejlik a kívánságot teljesítő csillag és én az kívánom... (itt mondd el a saját szavaiddal a vágyadat). Bekebelezem ezt a csillagot, mely bennem ragyog tovább és életet ad kívánságomnak.”

A varázsige után apránként fogyaszd el az almát úgy, hogy közben gondolj a kívánságodra!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló