Felkerült a legborzalmasabb frizurák listájára Colin Farrell



Kevésbé ismert érdekességek a 45 éves színészről.Filmjeiben rendszeresen kap szörnyű hajat: Farrell egyszer azt mondta Graham Norton műsorában, hogy ha a híres angol lap, az Empire listát készítene a tíz legrémesebb hajviseletről, akkor ő háromszor biztos, hogy rajta lenne. 

Az Empire aztán tényleg készített egy listát a 25 legborzalmasabb frizurából, s Farrell valóban stabil helyet kapott rajta.

Miatta egy esti talk show felvételét is megzavarták: 2006-ban, a Miami Vice promóciós körútján vendégeskedett Jay Lenónál Farrell, amikor hirtelen egy nő felállt a közönség soraiból és odarohant a pódiumra, hogy ledobjon egy könyvet a műsorvezető asztalára, majd mondott valamit a színésznek. A kamerákat leállították, a biztonsági emberek pedig eltávolították a nőt.

Habár az eset nem került adásba, mégis azt soha nem titkolták el, hogy megtörtént. Később kiderült, hogy a nő neve Dessarae Bradford, és egy szexhívásokat fogadó vállalkozásnak dolgozik, az asztalra dobott könyvet, melynek címe Colin Farrell: Egy sötét, elferdült kölyök, ő írta.

A könyvben Bradford azzal vádolta a színészt, hogy követte és zaklatta. Kicsit később az is kiderült, hogy a nő már 2004 decemberében és 2005 júliusában is előállt ezekkel a vádakkal, majd azok ejtése után 10 millió dolláros kártérítési pert indított a kerületi bíróságon.

Farrell a talk show felvételén történt incidens másnapján távoltartási végzést kért a nő ellen, amit néhány héttel később a bíróság megadott neki, méghozzá 3 éves időtartamra.

Egyszer már Batman szerepére is kiszemelték: A 2022-ben bemutatásra kerülő The Batmanben alakítja Pingvin karakterét Farrell, aki a 2000-es évek elején közel került ahhoz, hogy ő alakítsa a Sötét Lovagot a Batman vs. Superman című filmben, ám végül nem ő kapta meg a szerepet.

Több mint félszázszor futott neki egy mondatnak a Különvélemény forgatásán: Miután Farrell karrierje beindult, a csillaga nagyon gyorsan ívelt felfelé, s csakhamar azon kapta magát, hogy Tom Cruise mellett szerepel Steven Spielberg Különvélemény című filmjében.

A színész akkoriban az alkohol rabja volt, ráadásul a forgatás idejére esett a 25. születésnapja, ezért megkérte a rendezőt, hogy másnap ne kelljen kamerák elé állnia, ám hiába kért szabadnapot, azt nem kapta meg, ennek pedig meg is lett a következménye.

Farrell ugyanis nem fogta vissza magát az ünneplésben, így másnap úgy jelent meg a forgatáson, hogy előző este egy percet sem aludt. Évekkel később emlékezett az aznapi szövege egyik mondatára: „Bizonyára felfogták már az alapvetően paradox Precrime módszert.”

Ezzel a mondattal azonban újra és újra megküzdött a forgatás napján, amit a nővére akkor hagyott ott, amikor a színész 56. próbálkozásra sem tudta elmondani.

A filmben azonban hiába keresnénk a mondatot, ugyanis lehet, hogy Farrell mégis rosszul emlékszik rá, vagy a stáb döntött úgy, hogy inkább átírják, mert a filmben ez a mondat hangzik el: „Bizonyára megértik, hogy a Precrime módszer törvényességi aggályokat vet fel.”

Kis híján egy gyilkossági kísérlet vádlottja lett: 1994-ben hosszabb ideg élt Ausztráliában, ahol éppen az őt meglátogató édesanyját kísérte ki a repülőtérre Sydneyben, amikor váratlanul rendőrök léptek hozzá és előállították.

A hatóság emberei elmondták, hogy egy gyilkossági kísérlet elkövetőjét keresik, aki miután megverte az egyik ismerősét, rágyújtotta a lakást. A tettesről készült személyleírás szerint az illető szemöldöke bozontos, az arcán anyajegy látható és ír akcentussal beszél.

Az esetnél már csak annak lezárása furcsább, ugyanis hat órás kihallgatás után kiderült, hogy Farrellnek van alibije, ugyanis az egyik barátja a naplójával igazolta, hogy ő és Farrell a város másik felében bulizott és fogyasztott ectasyt a kérdéses éjszakán. Farrellt tehát az illegális kábítószer és annak fogyasztásáról készült dokumentálás mentette meg a gyilkossági kísérlet vádjától.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló