Ilyen lenne a számodra legjobb nyaralás az idén!Hol, hogyan és kivel kellene vakációznod a csillagjegyed alapján?Kos: Idén se napágyban való fetrengéssel próbáld eltölteni a vakációdat, hanem inkább sportolással, túrázással és felfedezéssel töltsd a szabadságodat. 2021-ben egyedül vagy kisebb társasággal lenne érdemes nyaralnod.

Bika: Ha 2021-ben úgy döntesz, hogy elmész nyaralni, akkor nem akarsz csinálni semmit, ezért biztos, hogy nagyon jól éreznéd magad egy jól felszerelt szállodában vagy apartmanban. A társaságot tekintve leginkább a pároddal és pár barátoddal szeretsz nyaralni, ami idén is jó ötlet lenne.

Ikrek: Tekintve, hogy a járvány miatt már jó ideje nem utazhattál, ezért valószínű, hogy egy körutazás lenne a legjobb nyaralás számodra 2021-ben. Fontos azonban, hogy ne egy egyhangú gyalogtúrát vagy buszutat válassz, hanem inkább utazz el valahova repülővel, esetleg szervezz autós vagy hajós kirándulást magadnak és a barátaidnak.

Rák: Tulajdonképpen lényegtelen, hogy belföldön maradtok, vagy külföldre utaztok a pároddal, mert csak az számít, hogy egymásra tudjatok figyelni. A nyaralásod másik főszempontja az, hogy legyen vízpart, mert Rák jegyűként a vízközelsége az, ami igazán megnyugtat és kikapcsol.

Oroszlán: 2021-ben olyan helyre kellene utaznod, ahol nagyon sokan vannak, napközben strandolhatsz, napozhatsz, este pedig kedvedre válogathatsz a sok szórakozóhely és étterem közül, ahol nyugodtan ismerkedhetsz, bulizhatsz, énekelhetsz és táncolhatsz.

Szűz: Ha 2021-ben nyaralsz, akkor egy konkrét kultúra megismerése lenne számodra a legjobb program, például egy európai városban, ahol múzeumokat látogathatsz, megnézheted a helyi nevezetességeket, kipróbálhatod a helyi éttermeket. Természetesen mindezt a családoddal!

Mérleg: Kedveled a társaságot, de ugyanígy igényled a harmóniát és a nyugalmat is, ezért egy eldugottabb, csendes, idilli hely lenne az, ahol a legjobban éreznéd magad a legjobb barátaiddal, akikkel nyugodtan elvonulhattok beszélgetni, iszogatni és pihenni. Mindezek alapján egy alpesi házikó vagy egy apartman egy kis tengerparti faluban lehetne számodra a legjobb nyaralás 2021-ben.

Skorpió: Az lenne a legjobb, ha 2021-ben egy egzotikus helyre utaznál a pároddal. A szállások közül érdemes lenne olyat választanod, ahol sokat lehettek kettesben, főleg akkor, ha a felfedezés helyett egész napos hancúrozáshoz kaptok kedvet. Amennyiben nem élsz kapcsolatban, akkor egy ismerkedésre nyitott barátoddal utazz el nyaralni.

Nyilas: 2021-ben minden bizonnyal úgy vagy vele, hogy neked mindegy, hogy hova, csak végre mehess valahova. Az azért mégis valószínű, hogy idén egy mediterrán nyaralás lenne az, ami igazán feltöltene, főleg akkor, ha olyan helyszínt választasz, ahol sportolhatsz, napozhatsz, úszhatsz finomakat ehetsz, ihatsz és bulizhatsz, méghozzá mindezt a barátaiddal vagy a családoddal, ugyanis idén sokkal jobb lenne, ha nem egyedül, hanem társasággal utaznál.

Bak: 2021-ben érdemes lenne olyan helyre utaznod, ahova nem kell sok holmit magaddal vinned, nem kell mászkálnod, mindent megszerveznek helyetted, kiszolgálnak vagyis neked a kisujjadat sem kell mozdítanod. Mindezt megkaphatod egy sokcsillagos all inclusive szállodától.

Vízöntő: Vízöntő jegyűként imádsz különbözni másoktól, ezért nem csoda, hogy a nyaralásnál sem szereted a felkapott, népszerű helyszíneket, tehát idén érdemes lenne olyan helyszínt választanod, amit nem a turistákra rendeztek be, így megismerkedsz a helyi kultúrával, életmóddal és szokásokkal.

Tulajdonképpen mindegy, hogy melyik országba utazol el nyaralni, mert az a legfontosabb, hogy a kevésbé ismert, nem túl forgalmas szegleteit fedezd fel.

Halak: 2021 nyarán az lenne a legjobb, ha egy csendes, elszigetelt helyre utaznál hosszabb időre, hogy feltöltődj, álmodozz és tervezgess. Ha nem akarsz egyedül menni, akkor csak néhány olyan személlyel utazz, akiket a legjobban szeretsz.

(Forrás: cosmopolitan.hu)

Ajánló

Ajánló