Ezt üzeni a Nagy Arkánum 2021 nyarára!



A csillagjegyed alapján kiderül, hogy a Tarot melyik lapja és mit üzen neked a nyári hónapokra.Kos – A Bolond: 2021 nyarán zárd le végre a múltat, köves az utadat, méghozzá úgy, hogy a múltban történtek ellenére is magabiztosan haladj előre! A nyári hónapokban törekedj arra, hogy megéld az összes tapasztalatot, amellyel találkozol, és ne feledkezz el arról, hogy időnként muszáj kitisztítanod az elmédet!

Bika – A Világ: 2021 nyarán arra számíthatsz, hogy minden, ami miatt eddig fáradoztál, meg fog oldódni az évszakban. Az előtted álló hónapokban lesz helye az új dolgoknak az életedben, viszont az szomorúvá tehet, hogy le kell zárnod valamit, ami lehet egy emberi kapcsolat, munka, vagy valamiféle magánéleti helyzet.

Ikrek – Az Ítélet: 2021 nyarára, hogy az igazságra való figyelés helyett inkább befelé, a lelked legmélyére figyelj. Ha hajlandó leszel belé figyelni, akkor képes leszel megkülönböztetni, hogy az életedben mi a valóság és mi az, ami csak álom.

Rák – Az Erő: Az életben gyakran kell nehéz helyzetekkel szembenézni. 2021 nyarán legyen meg a bátorságod a növekedéshez, ami által még értékesebb személlyé válhatsz.

Oroszlán – Az Ördög: Azt üzeni neked Az Ördög lap 2021 nyarára, hogy számolj le az előítéletekkel, ugyanis gyakori, hogy nem a saját tapasztalataid alapján alakítasz ki képet önmagadról, hanem mások véleményét veszed alapul.

A nyári hónapokban muszáj megkeresned magadban a válaszokat, ha meg akarsz szabadulni azoktól a jelzőktől, amiket mások ragasztottak rád. Ideje, hogy felébreszt azt az oroszlánt, aki benned rejlik, mert csak így találhatsz rá a saját egyéniségedre!

Szűz – Az Akasztott ember: 2021 nyarán meg kell tanulnod és el kell fogadnod, hogy az életben ugyanolyan nagy szükség van a sötét és nehéz időszakokra, mint a könnyűekre. Ha ezt sikerül megértened, akkor ennek hatására ki fog tágulni a tudatod és másképpen fogsz tekinteni a saját életedre is. A nyári hónapokban ne ess kétségbe, ha nem tudsz valamire olyan gyorsan reagálni, mit szeretnél!

Mérleg – A megfontoltság: Hagyd el a régi gondolatokat, és nyiss az újak felé, amelyek lassan, de nagy erővel közelítenek hozzád. Amennyiben ezt megteszed a nyári hónapokban, akkor rá fogsz jönni, hogy az élet milyen nagy lehetőségek tartogat a számodra. Élj ezekkel a lehetőségekkel, és élvezd ki őket teljesen!

Skorpió – Az Igazság: 2021 nyarán ideje leszámolnod a régi mintákkal, mert csak így érheted el, hogy megfelelően áramolhasson az energia. Ha ezt megteszed, akkor meg fogsz lepődni, hogy micsoda életerőt és vitalitást kapsz az előrelépéstől.

Nyilas – A Főpap: 2021 nyarán az lesz a legfontosabb, hogy pihenj, őrizd meg a nyugalmad és figyelj meg mindent úgy, hogy közben tevékenyen nem veszel részt benne. Kívülállónak maradni nem könnyű feladat a számodra, viszont ez döntő fontosságú lesz a nyári hónapokban.

Bak – A Szerelmesek: A szerelem a kapcsolatok teljes spektruma, ami a földtől a mennyig tart. Ha ezt a tényt képes leszel elfogadni 2021 nyarán, akkor képessé fogsz válni arra, hogy üdvözöld a szerelmet, amikor megérkezik az életedbe, majd hálával búcsúzz tőle, amikor véget ér, ugyanis végre képes leszel a szexualitáson túl megélni a szerelmet.

Vízöntő – A Császár: 2021 nyarán fel kell fedezned a saját természetedet, valamint meg kell élned az igazságodat és a saját létmódodat. Ez azért fontos, mert ha felfedezted önmagadat, akkor végre rá fogsz jönni, hogy rejlik benned egyfajta erő és mágnesesség, ami által képes vagy a hozzád hasonlókat kiszabadítani a hagyományok rabságából

Halak – A Hold: 2021 nyarán ne keverd össze az álmokat a valósággal. A valóság lehetővé teszi, hogy kételkedj, míg az álmok nem. A nyári hónapokban ne hagyatkozz csak az elmédre, amivel folyton gondolkodsz, hanem inkább befelé figyelve lazíts a legmélyebb igazságodban, ahol már egyértelmű az álom és a valóság közti különbség.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló