Gyors varázslatok, amelyekhez szinte csak egy citrom kell



Könnyű mágiák, amelyekkel elérheted a célodat.Legyen vége a mérgező barátságnak: Fogyó hold idején pénteken készíts elő 1 citromot, két darabka fehér papírt és durva sót. Vágd ketté a citromot. Írd a nevedet és a barátod nevét egy-egy cetlire, aztán helyezd a citrom két fele közé és adj hozzá annyi sót, amennyit csak tudsz, miközben mondd el a varázsigét:

„Amint a só szétmállik, a mi barátságunk is véget ér, a citrom pedig kimarja a sok keserűséget a szívemből, ami engem ért. Nem kérek többet a barátságodból. Békével és szeretettel a szívemben engedlek el.”

Tedd a citromot egy biztos helyre 7 napig, ami után távolítsd el az otthonodból!

Érjen véget a kapcsolat varázs: Fogyó hold idején készíts elő 1 fekete gyertyát, 1 kis cetlit, 1 kis ecetet, 1 citromot, fekete fonalat vagy cérnát és 2 rozsdás szöget. Gyújtsd meg a gyertyát. Egy-egy cetlire írd a saját és a párod nevét. Önts ecetet mind a két papírdarabra. Vágd ketté a citromot, majd helyezd a két fél közé a cetliket egymással szembe.

Az illesztésnél körbe pecsételd le fekete viasszal és kösd össze a fekete cérnával vagy fonallal. Szúrd bele két oldalról a két rozsdás szöget. Mondd el az alábbi varázsigét:

„Nincs már, ami össze tartson bennünket, elmúlott a szerelem, segíts kérlek véget vetni ennek mindkettőnk érdekében. Nincs több veszekedés, nincs több fájdalom, váljunk el hát békés úton. Sok szerencsét minden jót kívánok neked!"

Végül ásd el a citromot a kertedben, vagy temesd egy cserepes növény földjébe.

Beengedem a szerelmet az életembe varázs: Növekvő hol idején, pénteki napon készíts elő 1 piros gyertyát, 1 citromot és mézet. Gyújtsd meg a piros gyertyát, majd facsard ki a citrom levét egy kis pohárba és mondd el a varázsigét: „A magány savanyú, mint a citrom.”

Csepegtess némi mézet a citromléhez, miközben így szólj: „De a szerelem, ami édes, mint a méz, megédesíti az életemet.”

Adj hozzá egy kevés vizet a következő varázsszavak kíséretében: „Aphrodité keze keverje fel az állóvizet az életemet és vessen véget savanyú magányomnak édes szerelemmel.”

Idd meg a keveréket, aztán meditálj a boldog szerelmi életedről.

Rontásűző citromvarázs: Fogyó hold idején, szombaton készíts elő 1 fehér gyertyára, 1 citromra, sóra, néhány hajszáladra és egy fehér fonalra vagy szalagra. Gyújtsd meg a gyertyát, aztán vágd ketté a citromot!

Hints sót a citrom mind a két felére. Helyezd az egyikre a hajszálaidat. Illeszd össze a két felet és kösd át a fehér szalaggal vagy fonallal úgy, hogy jól tartson. Mondd el az alábbi varázsigét:

„Átok, rontás, bűbáj, bármi is legyen rajtam, tűnjön el a francba. Ahogy rohad ez a citrom, úgy tűnik el az én nyavalyám is! A nap szívja ki belőlem a mérget és tisztítsa meg testemet és lelkemet!”

Naponta tedd ki a citromot a napra, egészen addig, amíg el nem szárad. Amikor ez megtörtént, akkor dobd ki.

Raphael gyógyító varázslata: Növekvő hold idején, vasárnap készíts elő 1 zöld gyertyát és 1 citromot! Gyújtsd meg a zöld gyertyát, majd fogd a kezeid közé a citromot és mondd el az alábbi varázsigét:

„Raphael, gyógyítás arkangyala, arra kérlek, áld meg ezt a gyümölcsöt, hogy az éjszaka folyamán magába szívja minden testi és lelki nyavalyámat. Tisztíts meg engem az éjszaka folyamán szent tüzeddel.”

Most feküdj le aludni a citrommal együtt. Fontos, hogy a gyertyát biztonságos keretek között égesd! Másnap rakd ki a citromot a napfényre úgy, hogy elmondod az alábbi varázsigét:

„Ó angyalom, Raphael, távolíts el belőlem minden rosszat. Ahogy a nap sugarai megtisztítják a citromot, úgy szívódjon fel belőlem is minden testi és lelki betegségem. Ámen.”

Ha van egy konkrét betegséged, akkor azt megnevezheted a varázslatban, ha akarod. A szertartás után hagyd a citromot a napon addig, míg teljesen meg nem fonnyad, aztán dobd ki!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló