Invitáld meg a szerelmet a rúnamágia segítségével!Négy szerelmi varázslat párkeresőknek és párkapcsolatban élőknek.Új szerelem meginvitálása: Pénteken, növekvő hold idején vegyél elő egy rózsaszín gyertyát, amibe belekarcolod a fenti képen látható rúnát, majd kend be mézzel és szórj rá chilit, fahéjat és rózsaszirmokat!

Helyezz el öt rózsakvarcot a gyertya köré, aztán gyújtsd meg! Most relaxálj és koncentrálj a vágyadra! Képzeld el, hogy megtaláltad az új párodat, akivel boldog párkapcsolatban élsz!

Ha úgy érzed, hogy ezt sikerült kellően jól elképzelned, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Olyan közel érzem már magamhoz, mint még soha, érzem a szerelmet a levegőben, érzem, ahogy társam egyre közelít és holnap már meg is érkezik.”

Minden nap ismételd el a rúnamágiát, egészen addig, míg a gyertya le nem ég teljesen! Amikor ez megtörtént, akkor helyezz el egyet a rózsakvarcok közül a hálószobádba, egyet a nappalidba, egyet a bejárati ajtód közelébe, egyet a munkahelyeden, egyet pedig tarts magadnál.

 

Napi rituálé az új szerelemért: Készíts egy kis oltárt Freyja istennőnek, aki segíthet neked a pártalálásban. Az oltárra tégy egy Freyját ábrázoló képet vagy szobrot és naponta egy pohár vizet, amibe naponta dobj egy Gebo rúnát ábrázoló cetlit.

Emellett legyen az oltáron egy rózsaszín gyertya is, amit minden nap gyújts meg egy kis időre, amíg imádkozol az istennőhöz, akit a szavaiddal kérj meg arra, hogy segítsen neked új szerelmet találni. Az ima után idd meg a vizet és feküdj le aludni! Ezután reggelente vagy napközben helyezz virágot az oltárra. A virág lehet bármilyen fajta, de friss legyen!

 

Párkapcsolat-harmonizáló varázs: Pénteken vegyél elő egy képet, amelyen te szerepelsz, és egy másikat, amely a párodról készült, majd tedd egymás mellé a két fotót! Ezután fogj két rózsaszín gyertyát, amikbe karcold bele a Gebo, a szeretet, szerelem, házasság rúnájának jelét. A gyertyákat tedd a képek fölé.

Következőlépésként fogd a te képed fölött lévő gyertyát, aminek viaszából csepegtess egy keveset a fotódra úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét:

„Elengedek mindent, mi hátráltatja kapcsolatunkat. Mostantól szeretetben és békességben akarok élni veled. Szeretlek, ezért megnyitom a szívemet és megbocsátok mindent.”

Ha ezzel kész vagy, akkor fogd a párodat ábrázoló kép fölé tett gyertyát, aminek viaszából csepegtess egy keveset a fotóra, miközben mondd el a következő varázsszavakat:

„Engedj el mindent, mi hátráltatja kapcsolatunkat. Mostantól szeretetben és békességben akarj élni. Szeretsz, ezért megnyitod a szívedet és megbocsátasz mindent."

Ezután egy kis piros cérnát vagy fonalat nyomkodj a viaszpecsétekbe úgy, hogy összekösse a két képet, majd tégy egy-egy madártollat a fotókra. Ha ezzel is végeztél, akkor már csak biztos helyre kell tenned az egészet minimum egy hónapig.Örök szerelem: Pénteken, növekvő hold idején fogj egy fehér gyertyát, amibe karcold bele a fenti képen látható izlandi rúnát, ami a szerelmet jelképezi. Szükséged lesz két darab famedálra, esetleg anyagra, amibe ugyancsak bele kell vésned az izlandi rúnát. Ezek egyike a tiéd, a másik a párodé lesz.

Gyújtsd meg a gyertyát, majd mondd el az alábbi varázsigét:

„Mint a szerelem megüresedett üstje, új leheletért kiáltok. Freyja, szerelem és szenvedély istennője, töltsd meg szerelmünket új tűzzel, legyen oly izzó ég égető, mint a vulkán lávája. Amíg ezeket a rúnákat viseljük, addig szerelmünk legyen örök és halhatatlan.”

Ezután égesd el az előre odakészített hajkeveréket a saját és párod hajszálaiból, majd a hamvakat szórd a medálokra. A dolgod most már csak annyi, hogy hagyd ott éjszakára az ékszereket, és biztonságos körülmények között égesd végig a gyertyát, aminek fénye essen a medálokra!

Másnap már hordhatjátok is a medálokat, amiket elég, ha zsebre vagy a közvetlen környezetekbe tesztek.

 

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló