Milyen esemény koronázhatja meg a hetedet?Válassz egyet az alábbi lapok közül, majd olvasd el, hogy a Mágikus Korona szerint mi lesz a heted legjelentősebb eseménye!1. Valóra válik egy kívánságod: Ha a megérzéseidre hallgatva az első lapot választottad, akkor a Mágikus Korona azt jövendöli neked, hogy a heted legjelentősebb eseménye az lesz, hogy valóra válik egy kívánságod.


Könnyen lehet, hogy a napokban valaki segíteni fog abban, hogy megvalósítsd egy álmod, vagy minimum közelebb kerülj egy régi célodhoz. Az is lehet, hogy magadtól sikerül teljesítened egy vágyadat, mert lecsapsz egy remek lehetőségre.

A napokban az imáid meghallgatásra találnak és valamilyen módon sikerül teljesítened egy kívánságodat, ami rendkívül boldoggá fog tenni a héten.

2. Váratlan pénzösszeg áll a házhoz: Ha úgy érezted, hogy a második lapot kell választanod, akkor a Mágikus Korona azt jövendöli neked, hogy a heted legjelentősebb eseménye az lesz, hogy pénzzel gyarapodsz.

A váratlan összeg érkezhet hozzád nyeremény formájában, esetleg az utcán találsz pénzt, de az is lehet, hogy valaki megadja a tőled kölcsönbe kapott pénzt, amire talán már keresztet vetettél, de most pont jókor kapod vissza az összeget. Sőt, az sem kizárt, hogy sikerül eladnod valamit, amiről már azt hitted, hogy soha nem tudod értékesíteni.

3. Szerelembe esel: A harmadik lapon keresztül azt jövendöli neked a Mágikus Korona, hogy a heted legjelentősebb eseménye az lesz, hogy szerelembe esel. A napokban találkozhatsz valakivel, aki teljesen levesz a lábadról. Lehet ez a személy egy randi partner, vagy egy idegen, akivel az utcán futsz össze.

A Mágikus Korona szerint ez szerelem lehet első látásra, mert az illető olyasmit mond, vagy tesz, hogy azért azonnal beleszeretsz. Külön jó hír, hogy ez viszonzott szerelem lesz, tehát a héten minden esélyed megvan arra, hogy új párkapcsolatba kezdj.

4. Jó hírt kapsz: A negyedik lap alapján azt jövendöli neked a Mágikus Korona, hogy a heted legjelentősebb eseménye az lesz, hogy hallasz, vagy olvasol, egy rendkívül jó hírt, ami közvetlenül, vagy közvetve, de biztosan érinteni fog.

Ez az információ egyfelől felvidít, másfelől komoly hatást gyakorol majd az életedre. A jó hír szólhat például arról, hogy gyerekkel bővül a családod, esetleg megkapod álmaid munkáját, vagy eljegyzés történik.

Az is lehet, hogy az egyik szeretteddel történik valami jó, ami rád is hatást gyakorol. Ugyanakkor arról is lehet szó, hogy olyasmit kapsz, amire kicsit sem számítottál. Legyen a jó hír bármi, az biztos, hogy okot fog adni az örömre és a reményre.

5. Váratlanul megoldódik egy problémád: Ha az összes lap közül az ötödiket választottad, akkor a Mágikus Korona az jövendöli neked, hogy a heted legjelentősebb eseménye az lesz, hogy megoldódik egy problémád, méghozzá szinte egyik pillanatról a másikra.

Ez egy olyan probléma lesz, ami már sok ideje kínzott és nehezítette meg az életedet, most viszont érkezhet valaki, aki megoldja, de az is lehet, hogy egyedül jössz rá, hogy hogyan szabadulhatsz meg a problémától.

A napokban már-már csodával lesz határos, hogy milyen könnyen és gyorsan szűnik meg az anyagi, munkahelyi, emberi kapcsolati, vagy más jellegű problémád, aminek eltűnése után végre új fejezetet nyithatsz az életedben.

6. Pozitív döntés születik: Ha úgy döntöttél, hogy az utolsó lapot választod, akkor a Mágikus Korona azt jövendöli neked, hogy a heted legjelentősebb eseménye az lesz, hogy rád nézve pozitív döntés születik.

Legyen tehát bármilyen problémás jogi, munkahelyi vagy más típusú ügyed, bízhatsz a kedvező válaszban, fordulatban a napokban, mert a te javadra fognak dönteni és a igazság melléd áll. Ugyanígy üzleti, ingatlannal kapcsolatos kérdésekben is pozitív fejleményekre számíthatsz.

A Mágikus Korona jóslata szerint várj bármilyen ítéletre, döntésre, az nagyon valószínű, hogy pozitívan fog alakulni számodra, és ezzel megkoronázza az egész hetedet.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló