Játékos strand-horoszkóp



A jellemzések alapján próbáld kitalálni, hogy melyik csillagjegyről lehet szó, majd ellenőrizd magad a cikk végén található megoldásokkal!A kalandor: Hozza magával a szörfjét, a SUP-ját, a kutyáját és a nagy mosolyát. Neki mindegy, hogy a Balaton, a Duna, a tenger- vagy az óceánpart, mert mindig úgy jelenik meg, mintha egy trópusi kunyhóból lépett volna ki. Alig van pár perce a strandon, már az utazásairól tart élménybeszámolót, és kijelenti, hogy számára a világ egy nyitott könyv, amit nem csak olvas, hanem valósággal fal.

A sportos: Miután kicsit bemelegített, kipróbálja az összes sportlehetőséget. A strandröpladához próbál csapatot szervezni, majd ő lesz a csapatkapitány. Természetesen a végén mindig kiderül, hogy ő a legjobb mindenben.

A különc: Neki van a legfurcsább strandruhája és strandeszközei. Saját készítésű napsátrat állít fel, amihez kis akkumulátorra kötött hűtő és egy gitár is tartozik. Őt semmi sem izgatja. Néha összejön pár barátjával, és olykor a vízbe is bemerészkedik.

A gurmé: Miután megérkezett a strandra azonnal a büféhez megy, hogy megnézze, milyen alapanyagokból készülnek az ételek. A hamburgert félig átsütve rendeli, majd sok időt tölt a kézműves sörök választékával. A nyugágyban koktélozik, és időről időre elégedetten néz végig a strandon.

Az intéző: Ügyesen terelgeti a gyerekeit, szépen elrendezi a családját. Rajta jól látszik, hogy mindene megvan, elégedett az életével, amit ő irányít. Videóhívást intéz a nagyszülőkkel, valamint figyel, hogy mindenki egészségesen táplálkozzon a strandon is.

Az álmodozó: Két fa közé kihúzza a függőágyát, majd abban feküdve, kizárja a külvilágot. Ha olvas, akkor szépirodalmi műt fog a kezébe. Néha kiül a partra, hogy elgyönyörködjön a vízben. Ha bemegy, akkor sokáig játszik a hullámokkal, nagyot úszik. A strandról csak naplemente után távozik.

A rendezett: Ő az, aki mértani pontossággal helyezi el a cuccait a földön, a telefonja pedig jelez, ha lejárt a naptej faktorszámához tartozó napozási idő. Ha olvas, akkor okos krimit választasz, ha inkább keresztrejtvényt fejt, akkor nehéz sudokuval üti el a napozás óráit. A büfében csak organikus ételt kér, amit ha nem kap meg, akkor ott van a vésztartaléka a kis hűtőtáskájában.

A gondoskodó: Minimum három napi túlélőcsomaggal érkezik a strandra, és nem győzi naptejjel kenni a gyerekeit és a párját. Ezután próbál fényképezni, de a családja strandolni szeretne, nem pózolni. Nála biztos, hogy van ragtapasz, csavarhúzó és rejtett csokoládé.

A magányos: Ő egy misztikus figura, aki messze az emberektől leszúrja a furcsa napernyőjét, majd hatalmas szalmakalapjával lefekszik, hogy úgy olvasson, hogy közben gondosan eltakarja a könyv borítóját. Csak hozott ételből és italból fogyaszt.

A feltűnő: Sok időt tölt azzal, hogy megtalálja a tökéletes helyszínt, ahol leterítheti az élénk színben pompázó strandtörölközőjét. Ezután látványosan bekenni magát naptejjel, hogy mindenki lássa, ő a világ leggyönyörűbb embere, majd bevonul a vízbe a feltűnő felfújható krokodiljával/ unikornisával/ flamingójával.

A flörtmester: A bárnál ücsörögve folyton cseveg valakivel. Ha nem így tesz, akkor a vízben akad össze néhány vonzó idegennel, akikkel megbeszél egy esti bulit. Bár egyedül érkezik a strandra, mégis néhány perccel később már társasággal veszi körül magát.

A harmonikus: Széles mosollyal az arcán érkezik a strandra, ahol folyton bocsánatot kér, ha véletlenül rálép valaki törülközőjére. Minden holmija természetes anyagú és színű. Belőle csak úgy árad a zen, és úgy tűnhet, hogy a világon semmi sem tudja kibillenti a lelki egyensúlyából. Gondban csak akkor van, ha a fagylaltok közül kell választania.

Megoldások:

Kos – A sportos

Bika – A gurmé

Ikrek – A flörtmester

Rák – A gondoskodó

Oroszlán – A feltűnő

Szűz – A rendezett

Méreg – A harmonikus

Skorpió – A magányos

Nyilas – A kalandor

Bak – Az intéző

Vízöntő – A különc

Halak – Az álmodozó

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló