Ez a dolgod a Varázsvilággal az Árnyak Könyve Tarot szerint!



Válassz egyet az alábbi lapok közül, ha kíváncsi vagy, hogy mi dolgod lehet a Varázsvilággal!1. Erő: Azt üzeni neked az Árnyak Könyve Tarot, hogy felszínre kell hoznod a rejtett képességeidet. A benned rejlő titkos erő segíthetne a jósálmok, a látnoki képességek és a hatodik érzék kiteljesedésében.

Az Árnyak Könyve Tarot azt tanácsolja, hogy meditálj, koncentrálj. Ne hagyd veszni a képességeidet, hanem használd azokat, hogy végre kiteljesedj! Ha ezt sikerül elérned, akkor nemcsak felfedezheted a belső világodat, hanem segíthetsz is másoknak felismerni az igazi személyiségüket. Emellett beleláthatsz a saját és mások jövőjébe.

2. Főpapnő: Az Árnyak Könyve Tarot szerint született boszorkány vagy, tehát a te dolgod az a Varázsvilággal, hogy jövendőmondó, esetleg javasasszony légy. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy azonnal válts munkát, ugyanis csak arról van szó, hogy saját magadat és másokat segíthetsz a képességeiddel.

A szabadidőnkben foglalkozz kicsit a régi vallásokkal, főleg az istennő kultusszal, okkultizmussal, ősi bölcsességek megismerésével, mert ezek által megértheted a világ és a természet működését.

3. Az Uralkodónő: Azt üzeni neked az Árnyak Könyve Tarot, hogy már megtaláltad az istenekbe, istennőkbe vetett hitet. Tudod, hogy lényegében te is egy isten/istennő vagy. A Varázsvilággal való dolgod azonban nem ért véget, mert ahhoz hozzátartózik, hogy terjeszd a hitet. Segíts másoknak, hogy ők is felfedezzék magukban az istent/istennőt, ami által újraélesztheted a kultuszt.

4. A Remete: Az Árnyak Könyve Tarot szerint az a dolgod a Varázsvilággal, hogy meg kell találnod a hitet, amid soha nem volt, vagy elvesztetted, esetleg korábban csalódtál benne. Kutasd az atlantisziak, egyiptomiak, hinduk, görögök hiedelemvilágában, mert így felfrissítheted a kapcsolatodat a Varázsvilággal. Az istennek várnak, és a kegyeikbe fogadnak, ha visszatalálsz hozzájuk.

5. A Mágus: Azt tanácsolja neked az Árnyak Könyve Tarot, hogy varázsolj, mert a te dolgod az a Varázsvilággal, hogy varázsolj, ugyanis nagy dolgokat alkothatsz. Te rendelkezel egyfajta belső bölcsességgel és az okkultizmusra való hajlammal, de ezt elő kellene hívnod magadból. A varázslattal nemcsak magadnak, hanem másoknak is alkothatnál, ezért bátran lépj rá a varázslat útjára, amelyen sokat tanulhatsz.

6. A Bolond: Az Árnyak Könyve Tarot szerint elég bátor, tettre kész, vállalkozó szellemű személy vagy, ezért az a dolgod a Varázsvilággal, hogy összedolgozz az elementáris lényekkel, akik lehetnek angyalok, szellemek, tündérek, természeti elementálok.

Mindegy, hogy látod őket, vagy nem, mert a cél az, hogy kölcsönösen segítsétek egymást a munkában. Ez az együttműködés minden fél számára kifizetődő lesz, te pedig gazdagabb életet élhetsz.

7. Az Uralkodó: Az általad választott lapon keresztül azt üzeni neked az Árnyak Könyve Tarot, hogy fontos szerepet kaptál a Varázsvilágtól. Ez a szerep az irányítás, gyógyítás és mások tanítása, ami jól látszik abból, hogy milyen éles elméjű, analitikus látásmódú, objektív tanácsadó vagy.

A bölcsességed lehetővé teszi, hogy vezesd a környezetedet. Amellett, hogy képes vagy megmutatni másoknak, hogy merre kellene menniük, még a testi és lelki gyógyítás képességével is rendelkezel.

8. Világ: Azt üzeni neked az Árnyak Könyve Tarot, hogy a szűk látóköröd kezd kiszélesedni, mert lassan rájössz, hogy milyen rejtett képességek szunnyadnak benned, és felismered a titkos, láthatatlan világot, ami előtted van.

Neked az a dolgod a Varázsvilággal, hogy teljesen el kell merülnöd abban, ugyanis meg kell találnod azt a hitet, gyakorlati formát, amiben ki tudsz teljesedni. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, sok tapasztalásra lesz szükséged. Ha sikerül megtalálnod az utadat, akkor olyan bölcsességet, tudást szerezhetsz, amely által jobbá teheted a saját és mások életét.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló