Soha nem találták meg az 5 évesen eltűnt Anna Christian Waterst



Rejtélyesen eltűnt emberek, akikkel a mai napig nem derült ki, hogy mi történt.Anna Christian Waters: 1973. január 16-án délután 1 órakor ért haza az óvodából az 5 éves Anna Christian Waters, aki átöltözés után kiment az udvarra játszani. Az anyukája 14 óra 20 perckor keresni kezdte a lányát, de sehol sem találta, ezért 15 órakor kihívta a rendőrséget. Waterst négy napos keresés után sem sikerült megtalálni.

Harminc évvel később a kislány féltestvére, Nonda emlékezetében felrémlett, hogy a húga eltűnése napján látott egy házaspárt, akik megálltak Waters mellett, és próbálták rávenni, hogy szálljon be az autójukba, de a kislány nemet mondott. Az a ma napig rejtély, hogy a házaspár végül elrabolta-e Waterst, vagy valami más tragédia történt a gyermekkel.

Cherrie Mahan: 1985. február 22-én szállt le az iskolabuszról három diáktársával a 8 éves Cherrie Mahan. A kislány barátnői beszálltak a rájuk váró kocsiba, amit egyikük anyukája, Debbie Burk vezetett. A nő látta, hogy Mahan elsétál egy kékes-zöld Dodge furgon mellett, majd a sarkon befordulva 150 métert tesz meg az utolsó házig.

Ez volt az utolsó alkalom, hogy valaki látta a kislányt, aki soha nem ért haza. Mahan mostohaapja hallotta az iskolabuszt, így arra számított, hogy a kislány perceken belül hazaér, ám ahogy telt az idő, a férfi úgy kezdett aggódni.

Amikor kimentek megkeresni, akkor sehol sem találták Mahant, akinek lábnyomait a felhajtóra hullt hóban sem fedezték fel, viszont keréknyomokat találtak a háztól 50 méterre. A rendőrség megkezdte a nyomozást, de az nem járt sikerrel. A hatóság azt gyanította, hogy a kislányt elrabolták, méghozzá egy olyan személy, akit ismerhetett.

2018-ban Mahan névtelen levelet kapott, amelyben valaki leírta, hogy hogyan és miért ölte meg a kislányt, valamint azt is megjelölte, hogy hol temette el, ám ez a nyom is zsákutcának bizonyult. Mahan eltűnésének ügyét máig nem sikerült megoldani.
 

Phoenix Coldon: 2011. december 18-án távozott otthonról a 23 éves Phoenix Coldon. Az apja 14 óra 20 perckor látta utoljára a gyermekét, akivel kapcsolatban azt hitte, hogy azért ment el hazulról, hogy vásároljon, vagy egy barátjával találkozzon.

Órákkal Coldon eltűnése után megtalálták az autóját Kelet-St. Louis-ban, benne a személyazonosító okmányaival, a pénztárcájával és szemüvegével. A rendőrség azt gyanította, hogy a nő bűncselekmény áldozatává vált.

A kutatáshoz csatlakozó családtagok egzotikus táncklubokban kérdezősködtek, hátha arról van szó, hogy Coldont szexkereskedelemre kényszerítették. Végül csak annyit sikerült kideríteni, hogy az eltűnt nő soha nem iratkozott be az egyetem következő félévére, a hazaköltözése előtt egy barátjánál lakott, akiről a szülei nem tudtak és kábítószert fogyasztott az eltűnésekor. Az a mai napig rejtély, hogy mi történt vele.

Pickering elveszett fiúi: 1995. március 17-én vett részt a tavaszi szünet bulin Jay Boyle, Michael Cummins, Daniel Higgins, Chad Smith, Robbie Rumboldt és Jamie Lefebvre. A kamaszok bőséggel fogyasztottak alkoholt, majd elmentek, és többé senki sem látta őket.

A feltételezések szerint a lerészegedett fiatalok ellophattak egy motorcsónakot a pickeringi öbölben, és az Ontario-tóhoz indulhattak. Ezt a teóriát támasztotta alá annak a szemtanúnak a vallomása, aki azt mondta a rendőröknek, hogy a kamaszok közölték vele, hogy „hajókázni fognak”.

A nyomozás során a rendőrség azt az elméletet állította fel, hogy a fiatalok hipotermiában meghaltak, miután felborultak a csónakkal, ám hiába keresték őket, nem találták meg a holttesteket, a csónakot és a ruhákat.

Az egyetlen tárgy, ami a kamaszok eltűnésével kapcsolatban találtak, egy motorcsónakhoz tartozó gázpalack volt. Egyesek szerint a fiatalok soha nem mentek a csónakokhoz, és minden csak a szándékos eltűnésükhöz kitalált forgatókönyv volt. A rendőrség ujjlenyomatokat sem talált, ami alapján elindulhattak volna.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló