Mitől fakadhatsz sírva 2021 augusztusában?



Az általad választott lap alapján kiderül, hogy Siracusai Könnyező Madonna szerint mitől szökhet könny a szemedbe!1. Valaki csúnyán megbánt: Siracusai Könnyező Madonna szerint azért fogsz sírni 2021 augusztusában, mert valaki mélyen megbánt a szavaival vagy a tetteivel. Az egyáltalán nem biztos, hogy ez az illető direkt gázol a lelkedbe a nyár utolsó havában, de attól még rosszul fog esni neked, ami tejesen érthető. Még mielőtt tejesen összetörnél, és úgy döntenél, hogy ez a személy teljesen leírta magát előtted, próbáld beleképzelni magad az ő helyébe, hogy milyen oka lehetett arra, amit tett, mondott, majd ennek alapján döntsd el, hogy mi lesz a kapcsolatotok és jövőtök sorsa!

2. Rossz hírt kapsz: A Siracusai Könnyező Madonna szerint egy rossz hír hatására fogsz sírni 2021 augusztusában. Nem kell azonban a legrosszabbra gondolnod, mert nem biztos, hogy ez a rossz hír azt fogja tudatni veled, hogy elvesztettél valakit!

Ugyanakkor az is rossz hír, ha elveszted a munkádat, vagy bajba kerül egy szeretted, esetleg ismerősöd. Függetlenül attól, hogy ez a rossz hír közvetlenül, vagy közvetetten érint, olyannyira elszomorodhatsz tőle, hogy elsírod magad a nyár utolsó havában.

Ne feledd, hogy legyen bármilyen rossz a hír, próbáld megkeresni annak a jó oldalát, valamint kapaszkodj abba a reménybe, hogy a rossz után mindig történik valami jó!

3. Fordulat a szerelmi életedben: A Siracusai Könnyező Madonna szerint a szerelmi életedben áll be egy olyan fordulat 2021 augusztusába, hogy amiatt elerednek a könnyeid. Ha kapcsolatban élsz, és ez erre még nem került sor, akkor eljegyezhetitek egymást a pároddal, de lehet szó bármi másról, amivel a párod tudatja, hogy szeret és fontos vagy neki. Ami biztos, hogy a jóslat szerint egy szerelemmel kapcsolatos szó vagy tett, esetleg esemény lesz az, ami annyira boldoggá tesz a nyár utolsó havában, hogy azt megkönnyezed.

4. Jó hírt kapsz: A Siracusai Könnyező Madonna szerint egy jó hír miatt hullajthatsz örömkönnyeket 2021 augusztusában. Ez a jó hír bármi lehet, így például az, hogy megkapod az álommunkát, sikerült kimásznod egy kilátástalannak tűnő helyzetből, vagy az egyik szeretteddel történik valami csodás dolog, ami téged is boldoggá tesz, mert például meggyógyul, megházasodik, vagy gyereket vállal.

A jó hír tehát sok minden lehet, de az biztos, hogy legyen szó bármiről, az olyan boldoggá fog tenni a nyár utolsó havában, hogy meg fogod könnyezni.

5. El kell búcsúznod valakitől: A Siracusai Könnyező Madonna szerint azért sírhatsz 2021 augusztusában, mert el kell búcsúznod valakitől, ám ne aggódj. Itt ne gondolj azonnal arra, hogy az illető meghal a nyár utolsó havába, mert arról is lehet szó, hogy csak kilép az életedből, megszakad a kapcsolatotok, barátságotok, de az is lehet, hogy arról lesz szó, hogy ez a személy külföldre költözik.

A búcsú oka bármi lehet, de az biztos, hogy elsírod magad miatta. Ha ez megtörténik, akkor próbálj arra koncentrálni, hogy neked, vagy a másik félnek, így lesz a legjobb, valamint próbáld ebben is megtalálni a pozitívumot!

6. Megható szavakat intéznek hozzád: Azt jövendöli neked a Siracusai Könnyező Madonna, hogy olyan megható szavakat hallasz valakitől 2021 augusztusában, hogy attól elsírod magad.

Ha kapcsolatban élsz, akkor lehet, hogy a párod elmondja, hogy mit érez irántad. Az is lehet, hogy a szüleid megdicsérnek, elismerik a munkádat, a képességeidet, vagy a barátaid őszintén megfogalmazzák, hogy miért szeretnek, milyen pozitív tulajdonságaid vannak, de arra is van esély, hogy az előbb felsoroltak mindegyike megtörténik.

Amire tehát számíthatsz az nem más, mint az, hogy a nyár utolsó havában valakinek sikerül könnyekig meghatnia a szavaival, ami nemcsak boldoggá fog tenni, hanem még az önbecsülésednek is jót fog tenni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló