A személyes évszámod szeptemberi üzeneteA példát követve számold ki a személyes évszámodat, ami alapján megkapod a neked szóló jóslatot!Példa:

Ha december 29-én születtél, akkor:

12 (hónap)= 1+2=3

29 (nap)= 2+9=11, azaz 1+1=2

Most add össze a két számot: 3+2=5

Ezután adj hozzá 5-öt, mert a 2021-es év számjegyeinek összege öt: 5+5=10

Végül redukáld egyjegyűre az eredményt: 1+0=1, tehát a személyes évszámod az 1-es.

1. Könnyen lehet, hogy már az elmúlt hónapokban is elmerültél a lelked rejtelmeiben, de szeptemberben lesz lehetőséged igazán mélyen magadba nézni. Elég néhány apróbb lépés, és előrébb fogsz jutni.

2. A szeptember egy igazán szociális hónap lesz az életedben, hiszen sok barátságot, kapcsolatot alakíthatsz ki. Amennyiben az elmúlt hónapokban összezavarodtál az emberi kapcsolataid, esetleg szerelmi ügyeid terén, akkor szeptemberben elvonulhatsz, hogy alaposan átgondolj mindent.

3. Az ősz első havának energiái abban fognak támogatni, hogy mindent átgondolj, elengedj, ami miatt a múltban ragadtál. Emellett a szeptember igazán kreatív hónap lesz, tehát tökéletes lesz arra is, hogy új projektek indíts el a megvalósítás útján. Ebből következik, hogy az ősz első heteiben érdemes lesz a karriereddel is foglalkoznod.

4. Az ősz első havában azzal kell foglalkoznod, hogy megszervezd az otthoni teendőket, valamint megjavíts mindent, amit kell. A szeptember több változást hozhat az életedbe, ugyanis a hónap energiái segítenek elengedni azokat a felhalmozódott érzelmeket, amelyek leginkább a gyerekkoroddal, családoddal állnak kapcsolatban. Szintén az ősz első havában kellene úgy átalakítanod, csinosítgatnod az otthonodat, hogy az békét árasszon.

5. Az ősz első hava kiváló alkalom arra, hogy a megszokottól eltérően kezdj gondolkodni. Ennek eredményeként a rutinod felborulhat, más megközelítésből kezdheted vizsgálni a dolgokat, mindez pedig motivációt ad, hogy új dolgokat fedezz fel és tanulj meg.

Szeptemberben minden esélyed meglesz arra, hogy megváltoztasd a felfogásodat, ezért fontos, hogy tudatosan figyelj oda arra, hogy milyen hatások érnek az ősz első heteiben. Kiváló hatással lehet rád a meditáció, a kreatív tevékenységek és a naplóírás is, tehát minden, amivel levezetheted a felesleges energiáidat. Mindemellett új szerelmet is hozhat a szeptember.

6. Habár a változás szele fújdogál az ősz első havában, neked mégis az a dolgod, hogy élvezd mindazt, amid már van, amit az élettől kaptál. Szeptemberben ne félj átengedni másnak az irányítást azért, hogy neked csak élvezni kelljen azt, amerre az élet sodor.

Ha kihívásokkal találod szembe magad szeptemberben, akkor kapkodás helyett inkább nyugodtan gondold át a lehetséges megoldásokat! Igyekezz pihenni, élj át mindent, mert elhiheted, hogy időben kész leszel mindennel. Az ősz első hava remek alkalom arra, hogy meditációval és jógával biztosítsd a testi-lelki egészségedet.

7. A te életedben minden egyes esztendő egyfajta szellemi ébredést hoz. Ezt igazolhatják szeptember energiái is, hiszen most érzékenyebbnek érezheted magad, az álmaid, intuícióid élénkebbek lehetnek, mint máskor, ezért fontos, hogy akkor is törődj a lelkeddel, ha a nyilvános életben elfoglalt vagy!

8. A szeptember kiváló hónap lesz arra, hogy új dolgokat tanulj és felhasználd az erődet. Abban az esetben, ha korábban bántott valami, akkor ideje, hogy őszintén és hangosan kimondd a véleményedet! Vállald a felelősséget az ősz első havában, és húzd meg világosan az új határaidat, amelyek alapján lehet, hogy teljesen másképp kezdesz élni. A szeptember az anyagiak terén is kedvező lesz számodra.

9. Ha úgy érzed, hogy milliófelé szakadsz, akkor az ősz első hava nyugalmat hoz az életedbe. Bízz abban, hogy jó irányba tartasz! Szeptemberben az lesz az elsődleges dolgod, hogy próbáld meg elengedni a dolgokat, ne izgulj olyan sokat és csak sodródj az árral, éld meg a jelent, a most pillanatát!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló