13 mocskos családi titok



Szégyenkezve meséltek a fórumozók az erőszakról, drogozásról és más rémségekről.Ha kívülről nézünk egy családot, talán azért, mert az új párunk rokonaival most ismerkedünk meg, akkor általában az emberek szeretik a legnormálisabb arcukat mutatni, ám jobban megismerve őket gyakran kiderül, hogy milyen csontvázat rejtegetnek a szekrényben.


A családok nem szeretnek kívülállóknak beszélni a szennyesükről, sőt, vannak, akik még egymás előtt is titkolóznak, mert szégyenletesnek tartják a dolgot. Most azonban néhányan úgy döntöttek, hogy megosztják a közösséggel a legmocskosabb családi titkaikat.


Érdekes megfigyelni, hogy a névtelenség hatására néhányan milyen bőbeszédűvé váltak, ráadásul akadnak, akik arról is írtak, hogy mindent megtesznek azért, hogy ne derüljön ki a családi botrány.


1. Az anyukám vérbeli szcientológus. Engem is ebben a tudatban nevelt.


2. Mérhetetlenül szégyellem a családomat. A legjobb barátom családja „örökbe fogadott”, mintha hozzájuk tartoznék. Ahelyett, hogy a „szüleimmel” vacsoráznék, inkább a barátoméknál eszem, mert őket tekintem a családomnak.


3. A családi titkom az, hogy Hitler unokatestvérei vagyunk.


4. Az egyik szülőm teljesen tönkretette az előző házasságát, a hatóság pedig teljesen jogosan elvette tőle a gyerekeit. Nagyon megrémiszt a gondolat, hogy örökölhettem a dolgot.


5. Az apukámnak van egy másik családja. Erről általában senkinek sem beszélek.


6. Nem hisznek a védőoltás hasznosságában, de a tündérmeséket igaznak gondolják.


7. Azt hiszi, hogy azért nem állok szóba az anyámmal, mert őrült. Az igazság az, hogy azért nem beszélek vele, mert hagyta, hogy a mostohaapám szexuálisan zaklasson.


8. A családom multimilliomos, de nem akarom, hogy a szerelmem csak a pénz miatt maradjon mellettem.


9. Azért nem vagyok képes találkozni a családommal, mert rettenetesen homofóbok.


10. A mostohatestvéremmel szeretők voltunk a középiskolában, még az előtt, hogy a szüleink összejöttek volna.


11. Az anyám pornósztárként dolgozott.


12. A családon nagy része titokban kábítószerezik.


13. A családom minden tagja ült már börtönben azért, mert valamilyen erőszakos bűncselekményt követett el.


(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló