Gyors varázslatok chilivelEzekhez a mágiákhoz szinte csak chilire lesz szükséged.Értem égj varázs: Ha van valaki, akinek szeretnéd felkelteni a figyelmét, esetleg arra vágysz, hogy a párod irántad érzett szerelme nagyobb hőfokon égjen, de úgy érzed, hogy a hétköznapi megoldások mellett a mágia segítségére is szükséged lenne, akkor végezd el ezt az egyperces varázslatot pénteken, növekvő hold idején.

A rituálét kezdd egy piros gyertya meggyújtásával, majd fogj egy egész chilipaprikát, amire aztán írd le a kiszemelted, vagy a párod nevét. A chilipaprika lehetőleg legyen száraz, mert akkor jobban fog égni.

Ha megvagy a névvel, akkor égesd el a gyertyalángjánál a chilipaprikát, de akár a kandallóban is dobhatod, miközben elmondod az alábbi varázsigét:

„Szívedet perzseli gondolatom, értem égj, értem égj. Szívedet perzseli az illatom, értem égj, értem égj. Szívedet perzseli az érintésem, értem égj, értem égj. A chili csípje szívedet, mely nálam végre nyugtod lelhet.”

Ha ezzel is kész vagy, akkor végeztél is.

Házasság, illetve párkapcsolaterősítő ige: Ha úgy érzed, hogy a házasságod, vagy a párkapcsolatod megerősítéséhez nem elegek a hétköznapi megoldások, hanem egy kis mágikus segítséget is kérnél, akkor végezd el ezt az egyperces varázslatot pénteken, növekvő hold idején!

A rituálét kezdd egy piros gyertya meggyújtásával, majd fogj két chilipaprikát, amelyek közül az egyikre írd a saját nevedet, a másikra a párodét. Ha ezzel kész vagy, akkor kösd össze a két chilipaprikát egy fehér fonallal vagy cérnával úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsszavakat:

„A te szíved az enyém, az én szívem a tiéd, testünk-lelkünk összeér. Szerelemben, szenvedélyben, békességben és boldogságban egyesülünk, és így is marad, amíg a sors ezt akarja.”

Ezt ismételd meg háromszor, majd amikor teljesen bekötötted a chilipaprikákat, akkor helyezd el a konyhában, ahol őrizd meg néhány hónapig!

Szíved értem dobog varázs: Amennyiben szeretnéd felkelteni valaki figyelmét, vagy arra vágysz, hogy a párod irántad érzett szerelme jobban lángoljon, de úgy érzed, hogy a hétköznapi megoldások mellett a mágia segítségére is szükséged lenne, akkor végezd el ezt az egyperces varázslatot pénteken, növekvő hold idején!

A mágiát kezdd azzal, hogy fogsz egy piros gyertyát, majd belekarcolod a kiszemelted, vagy a párod nevét. Ezután kend be a gyertyát mézzel, majd szórd meg jó alaposan chiliporral. Ha ezzel kész vagy, akkor gyújtsd meg a gyertyát és mondd el az alábbi varázsigét:

„Felszikrázott irántam a szerelmi lángod, szíved értem dobog. Napról napra legyen erősebb a vágy, hogy végre velem légy.”

A dolgod most már csak annyi, hogy a következő napok mindegyikén égess egy kicsit a gyertyából és mondd el a varázsigét!

Nem kívánt szerelem elűzése: Ha sehogy sem tudsz megszabadulni attól, aki üldöz, zaklat a szerelmével, és úgy érzed, hogy a mágia segítségedre lehet, akkor végezd el ezt az egyperces varázslatot pénteken, fogyó hold idején.

A szertartást azzal kell kezdened, hogy fogsz egy fekete gyertyát, amibe karcold bele az illető nevét. Ha ezzel kész vagy, akkor gyújtsd meg a gyertyát, majd szórj egy kis chilit a lángjába úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét:

„Szemedet csípi a könny, amikor csak rám nézel.”

Most szórj újabb csipet chlit a lángba, az alábbi varázsszavak kíséretében:

„Szívedet csípi a hiányom, ha csak a közelembe jössz.”

Szórj még egy csipetnyi chilit a lángba, de most így szólj:

„Lever a víz, bizseregsz és nem jó érzések fognak el, amikor csak szóba állnál velem. Értsd hát meg, az egyetlen út, ha eltávolodsz tőlem. Minden kínod és bajod megszűnik, amikor távol tartod magad tőlem. Köszönöm, de nem kérem a szerelmedet, hagyd végre békében!”

A varázslatot pontosan így ismételd meg a következő három napban, aztán égesd végig a gyertyát!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló