Kívánságteljesítő gyertyamágiák



Ezek a gyors és egyszerű varázslatok segíthetnek valóra váltani a vágyaidat.Ezeket a gyertyavarázslatokat bármikor elvégezheted, de az alábbi listában megnézheted, hogy melyik nap a legideálisabb a kiválasztott mágiához:

Hétfő – álom, nőiesség, asztrálutazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila gyertya).

Kedd – szex-szexualitás-szenvedély (piros gyertya).

Szerda – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék gyertya), gyógyítás (zöld gyertya, kreativitás (narancssárga gyertya).

Csütörtök – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany gyertya).

Péntek – romantikus szerelem (rózsaszín gyertya), szeretet (rózsaszín gyertya), barátság (rózsaszín gyertya), szépség (rózsaszín gyertya), harmónia (zöld gyertya), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros gyertya).

Szombat – védelem, elhárítás (kék/fekete gyertya).

Vasárnap – siker (zöld/arany gyertya), egészség (zöld gyertya), gyermekáldás (zöld/arany gyertya), vitalitás-erő (narancssárga gyertya) béke-nyugalom (fehér/zöld gyertya).

Karriertámogató varázs: Ha egy új álláslehetőségre vágysz, esetleg szeretnéd, hogy előléptetést kapj vagy az üzletedet virágoztatnád fel, akkor ennek érdekében végezheted el a karriertámogató varázslatot, amihez szükséged lesz egy lila gyertyára.

Gyújtsd meg a gyertyát, majd szánj néhány percet arra, hogy elképzeled magadat az új munkahelyeden, vagy azt a reakciót, ami az vált ki belőled, hogy sikeres lettél. Ha úgy érzed, hogy sikerült elképzelned, akkor mondd el az alább varázsigét:

„Hozd elém ezt az előléptetést (kívánt pozíciót),

Csak jó és pozitív dolgok jöjjenek hozzám,

Mert szívből vállalom a megbízatást,

Szóval, így kívánom, így legyen. "

 

Ezzel kész is a varázslat.

Pénzigéző gyertyavarázs: Ha azért vetnél be gyertyamágiát, hogy több pénz üsse a markodat, akkor szükséged lesz egy zöld- vagy aranyszínű gyertyára. Ha kiválasztottad a számodra legvonzóbb színű gyertyát, akkor gyújtsd meg, majd ismételd el minimum háromszor az alábbi varázsigét!

„Pénz, pénz, gyere hozzám,

Megérdemlem a jólétet,

Szóródj könnyen az ölembe,

Annyi, amennyit csak elviselek.„

Ezzel kész is a varázslat.

Vegyél észre varázs: Ha van valaki, akit szeretnél meghódítani, de az illető nem figyelt fel rád, akkor ez a szerelmi gyertyamágia segíthet neked, de csak akkor, ha mind a ketten párkeresők vagytok!

A varázslathoz szükséged lesz egy vörös vagy rózsaszín gyertyára, ugyanis a piros a szenvedélyes szerelem, míg a rózsaszín a romantikus szerelem színe. Ha megvan a gyertya, akkor gyújtsd meg és mondd el az alábbi varázsigét:

„Hadd vegyen észre X (a kiszemelted neve),

Hadd lásson meg új szemmel,

Fogadja el szerelmemet,

Hadd érdeklődjön szeretettel irántam X (a kiszemelted neve),

Szóval kérem, hát kívánom, úgy legyen.”

Ezzel kész is a varázslat.

Szeretem magam varázs: Ez a gyertyamágia egy bizalomerősítő varázslat, amit akkor érdemes kipróbálnod, amikor boldogtalannak érzed magad valamivel kapcsolatban. Ha úgy érzed, hogy hasznát vennéd ennek a mágiának, akkor szükséged lesz egy csomó élénk színű virágra, öt fehér gyertyára és egy tükörre.

A varázslatot akkor végezd el, amikor biztos, hogy senki sem fog megzavarni. A szertartást kezdd azzal, hogy körbe rendezed a virágokat a padlón. A kör legyen elég nagy ahhoz, hogy a közepébe ülhess! Ezután a gyertyákat rendezd el kisebb körbe a virágkörön belül.

A tükröt tedd a körön kívülre úgy, hogy a körön belül lásd magad benne. Ezután ülj le törökülésben a körön belül, majd óvatosan gyújtsd meg az öt gyertyát. Ha ezzel is kész vagy, akkor nézd magad a tükörben, lásd meg, hogy milyen szép vagy kívül és belül egyaránt!

Ha sikerült meglátnod a szépségedet, akkor mondd el ötször az alábbi varázsigét:

„Gyönyörű és eszes vagyok, bárki bármit mondjon. Minden tekintetben tele vagyok szeretettel önmagam iránt, és ezt senki sem veheti el tőlem.”

Ezzel kész is a varázslat.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló