A számok októberi üzenete



Ezt jövendöli neked a számmisztika az ősz második havára!Így számolj!

Ha 1987. június 12-én születtél, és a 2021. októberi jóslatra vagy kíváncsi, akkor:

2+0+2+1+1+0+0+6+1+2=15, tehát 1+5=6, vagyis az 6-os számú jóslatot kell elolvasnod.

1. Ha teheted, akkor utazz októberben, hiszen ezzel sokkal jobban fogsz járni, mint azzal, ha teljesen feleslegesen dolgozol valamiért, ami most nem valósulhat meg. Kerüld a megszokott dolgaidat az ősz második havában!

2. Légy nagyon óvatos októberben, mert hétköznapi veszélyek fenyegetnek majd! Emellett hagyj fel a lustasággal, a tétovázással és azzal, hogy mindenre az a válaszolod, hogy nem tudod! Ha sikerült eldöntened, hogy mit akarsz elérni, akkor már csak rá kell lépned a célodhoz vezető útra, és már jön is az anyagi, magánéleti vagy munkahelyi siker az ősz második havában.

Ha októberben számlát kell rendezned, szerződést kell aláírnod, akkor ezt nyugodtan tedd meg, mert nem fogod utólag megbánni! Ha párt keresel, és valaki felkelti az érdeklődésedet, akkor bátran tedd meg az első lépést, mert visszautasíthatatlan leszel az ősz második havában!

3. Októberben annak jön el az ideje, hogy megállj és számot vess a teendőidről. Erre azért lesz szükség az ősz második havában, mert meg kell újulnod, ami csak akkor lehetséges, ha előbb hátrahagyod a múlt terheit!

Lassíts egy kicsit a munkatempódon, számold fel a kapcsolatodat azokkal, akik már semmit sem jelentenek neked, akiknek már nem élvezed a barátságát, társaságát! Ha mindezt megteszed, akkor ismét könnyed leszel és megtalálod az új célodat. Októberben igyekezz minél többet kirándulni, moziba menni és kulturális programokon részt venni!

4. Ígéretes ciklusba lépsz októberben, ám természetesen a siker nem jön egyik pillanatról a másikra, ugyanis a folyamat egyelőre csak egy lelkiállapot, ami pozitív, felajzott hangulattal jár. A számmisztika azt tanácsolja, hogy készíts terveket az ősz második havában, majd törekedj arra, hogy azokat megvalósítsd!

5. Októberben rád törhet a szabadság iránti vágy, de valamiféle kötődés, függőség nem hagyja, hogy elszakadj a szilárd talajtól, amin két lábbal kell állnod. A legjobb az lesz az ősz második havában, ha hallgatsz a megérzéseidre, főleg szakmai és érzelmi területen!

Októberben csak azt tartsd szem előtt, hogy javítanod kell a kapcsolataidon! Próbálj mindenkivel barátságosan, kedvesen és előzékenyen viselkedni! Ha erre hajlandó leszel októberben, akkor később látni fogod, hogy mennyire megérte.

6. Annak jön el az ideje októberben, hogy mindennek az egyszerűbb, könnyedebb oldalára koncentrálj, és iparkodj minél többet mosolyogni! Csak egy oldalról figyeld a különféle dolgokat az ősz második havában, aminek időszakában szórakozz, pörögj, élj! Felejtsd el a magányt, a problémákat és az élet sötét oldalát! Októberben a lényeg az, hogy mindent a könnyebb végén fogj meg!

7. Nem lesz könnyű, de nehéz sem számodra az október. Ha van egy fontos dolgod, elintéznivalód, akkor ne pazarold az időt, hanem vágj bele minél előbb az elintézésbe, hogy aztán haladhass előre!

Az ősz második havában eljön annak a pillanata, hogy megmutasd, hogy mire vagy képes! Ha esetleg akadályba ütközöl, akkor azt ugord át! Emellett került a nehézségeket, a féltékenységet és az unalmat.

8. Rendkívül változatos hónap lesz számodra az október, aminek heteiben ki kell szelektálnod az életedből az összes unalmas, téged korlátozó dolgot, ugyanis ennek az időszaknak az utazásról és a kalandokról kell szólnia a számodra! A szakmai életedben változtatnod kell a munkastílusodon úgy, hogy felszabadultnak érezhesd magad a feladataidban!

9. A munkádban képes leszel a konkrét dolgok megvalósítására az ősz második havában. Az érzelmi életedben biztonságra és jó közérzetre számíthatsz. Ha párt keresek, akkor egy megértő partnerrel hozhat össze a sors. Ha kapcsolatban élsz, akkor az meglepő változást hozhat az október.

(Forrás: noiportal.hu) 

Ajánló

Ajánló