Három csillagjegy, akiknek küzdelmes lesz 2018 vége



A horoszkóp szerint vannak, akikre nehéz hónapok várnak, de ők utólag hálásak lesznek a fejlődésüket segítő leckékért.Az asztrológia szerint a 2018-as év, különösen a nyár, eddig is kemény kihívások elé állította az embereket, akik még mindig nem lélegezhetnek fel, mert a horoszkóp szerint három csillagjegy számára megpróbáltató lesz az esztendő vége.

Ha a te csillagjegyed is benne van a háromban, akkor tarts ki, és emlékezz, hogy ezek a nehéz életleckék azért vannak, hogy általuk erősebb, jobb lehess, utólag pedig hálás leszel a fejlődésért.

Rák: Az elkötelezettség terén lehetnek problémái a Rákoknak, ugyanis ésszerűtlen elvárásokat támasztottak másokkal szemben az év végéig. A probléma azzal van, hogy másoktól várják el, hogy boldoggá tegyék őket.

2018 végéig a Rákoknak végre le kell győzniük a társfüggőségüket, valamint hagyniuk kell, hogy a dolgok a saját, természetes ütemükben haladjanak. Lényegtelen, hogy mennyire csalódnak a többi emberben, mert az legfontosabb, hogy megértsék és elfogadják, hogy mindenki a saját érzéseiért felelős.

Az év utolsó néhány havában sokan okozhatnak csalódást, de ez olykor teljesen normális, elvégre csak emberek vagyunk, akik időnként tévedhetnek. Ha a Rákok ennek ellenére úgy érzik, hogy ők többet érdemelnek, akkor abban az esetben se másoktól várják, hogy megadják nekik azt!

Meg kell tanulniuk, hogy hogyan legyenek függetlenek, amihez legelőször önmagukat kell megszeretniük, mert akkor könnyebb lesz elérniük a boldogságot. Emellett azt is megtanulhatják, hogy hogyan szeressék jól a többi embert.

Halak: 2018 vége előtt nagy anyagi veszteséggel szembesülhetnek a Halak csillagjegy szülöttei, akik ehhez nincsenek hozzászokva. Ebből abban az esetben lehet komoly probléma, ha nem tudják visszafogni magukat.

2018 vége előtt a Halaknak meg kell tanulniuk, hogy az eddiginél sokkal felelősségteljesebben álljanak hozzá a pénzügyekhez. Arra is képesnek kell lenniük, hogy meghatározzák, mire éri meg költeni, és mire lenne felesleges pénzt kiadni.

A Halak számára azért sem lesz könnyű az esztendő vége, mert nehezen fognak pénzt keresni, viszont könnyen el fogják költeni. Ha a Halaknak sikerül bölcsen költekezni, akkor a probléma meg fog szűnni 2019-re.

Kos: A 2018-as év vége a pénz, a párkapcsolat és haláleset terén lehet bonyolult. A Kosoknak azon kell a leginkább elgondolkodniuk, hogy hogyan oszthatnák meg jobban másokkal az életüket, hogyan használhatnák fel hatékonyabban az erőforrásaikat, miképpen engedhetnének be új embereket az életüket, illetve hogyan győzhetnék le a legnagyobb félelmeiket?

Az év vége arról fog szólni a Kosok életében, hogy tartsanak önvizsgálatot, mert erre van szükségük ahhoz, hogy tiszta, új lappal kezdjék a 2019-es esztendőt! Ez azzal jár, hogy a Kosok nem menekülhetnek tovább bizonyos kérdések elől, hanem azokkal szembe kell nézniük, meg kell válaszolniuk őket.

Kosoknak szembe kell nézniük azokkal a hazugságokkal is, amelyekkel eddig áltatták magukat. Ezekben a hónapokban rájöhetnek arra is, hogy eddig azért vonzódtak az érzelmileg megközelíthetetlen társakhoz, mert valójában ők maguk is ilyenek.

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló