Neked milyen programot ajánl őszre a horoszkóp?Ezzel a tevékenységgel teheted szebbé az évszakot a csillagjegyed szerint!Kos: A horoszkóp azt tanácsolja neked, hogy fedezz fel minél több beltéri sportot, így például a falmászást, ami illik hozzád, mert Kos jegyűként szeretsz magasra törni.

Bika: Rólad elmondható, hogy a meleg lakásban, a legnagyobb kényelemben is találsz kellemes elfoglaltságot, ezért a horoszkóp azt tanácsolja, hogy idén próbáld ki a naplóírást, méghozzá úgy, hogy előveszel egy füzetet, amibe kézzel írsz és fényképeket ragasztasz!

Ikrek: A horoszkóp szerint remek őszi program lenne számodra a sütés, főzés, új receptek kipróbálása. Ha nem vagy elég ügyes a konyhában, akkor jó szórakozás lehet számodra egy főzőkurzus, majd meghívhatod a barátaidat vacsorára, hogy lenyűgözd őket a szakácstudományoddal.

Rák: A horoszkóp szerint idén remek őszi program lenne számodra egy szépírás tanfolyam, ami azért lenne hasznodra, mert ezzel még szebbé tehetnéd a számodra fontos emlékek leírását, a fotóalbumokat vagy a szeretteidnek szánt ajándékokat.

Oroszlán: Az a célod, hogy rátalálj a legjobbra és a legszebbre, amit megörökíthetsz vagy magaddal is vihetsz. Idén ősszel fogj igazi fényképezőgépet és tanulj meg rendesen fotózni! Amellett, hogy ebben rengeteg örömöt lelhetsz, még a környezetedet is lenyűgözheted a tudásoddal.

Szűz: Valószínű, hogy már kész vagy az olyan őszi programokkal, mint a nyár nyomainak felszámolása, az őszi nagytakarítás és az őszi-téli ruhák szortírozása. Ha már végeztél minden otthoni tennivalóddal, akkor a horoszkóp szerint jól tennéd, ha olyan nemes feladatokkal töltenéd az évszakot, mint az önkéntes munka, ami nagyon jó érzéssel tölthet el.

Mérleg: Létfontosságú számodra a külső és belső harmónia megőrzése, ám az évszakváltás biztos, hogy hoz magával néhány olyan változást, amihez muszáj alkalmazkodnod. Ugyanakkor ez nem esik nehezedre, ha megfogadod a horoszkóp tanácsát, ami az, hogy díszítsd fel a lakásodat az őszre hangolódva, méghozzá saját készítésű dekorációval, ami biztos, hogy színesebbé fogja tenni az egyre szürkülő mindennapokat!

Skorpió: Tele vagy szenvedéllyel, ezért esetedben nagyon fontos, hogy találj olyan elfoglaltságot, amivel levezetheted az energiádat. Ez egyfelől azért lényeges, mert az energiáid valahogy biztos, hogy utat fognak törni maguknak, másfelől testi-lelki problémákat okozhat, ha elfojtod azokat.

A horoszkóp neked szóló programötlete az őszre az, hogy próbálj ki valamilyen küzdősportot! Ha megteszed, akkor hamar rá fogsz jönni, hogy ezt a tevékenységet neked találták ki.

Nyilas: Az utazás és az új élmények szerzése a kedvenc elfoglaltságod. Ugyanakkor a tömeget és a közhelyeket próbálod elkerülni. Mindezért a horoszkóp azt tanácsolja neked, hogy ősszel kelj útra, mivel a legtöbben már kiutazták magukat nyáron, úgyhogy nem lesznek olyan sokan a turistalátványosságoknál. Menj el egy számodra fontos helyre és élvezz ki úgy minden szépséget, hogy közben nem kell kerülgetned a tömeget!

Bak: A horoszkóp azt az őszi programot ajánlja neked, hogy járj el bolhapiacokra, antikvár vásárokra, ahol igazi kincsekre bukkanhatsz. Biztos, hogy találni fogsz olyasmit, ami sokkal többet ér annál, mint amennyiért árulják, ráadásul az anyagi haszon mellett még remek élményekkel is gazdagodhatsz a kincsvadászat közben.

Vízöntő: A horoszkóp azt tanácsolja, hogy vesd be a kreatív és játékos kedvedet az évszakban, gyűjts össze néhány izgalmas társasjátékot, majd hívd át a barátaidat, akikkel ugyanott folytathatjátok ősszel, ahol nyáron abbahagytátok!

Halak: A természet közelségére ahhoz, hogy igazán jól érezd magad. Mivel ennek az egyik legjobb módja a kertészkedés, ezért a horoszkóp ezt az őszi tevékenységet tanácsolja neked. Nem baj, ha hűvösebb van, esetleg nincs kerted, mert az is remek elfoglaltság lenne számodra, ha az ablakpárkányon neveled a növényeidet, de a madarakat is etetheted októbertől tavaszig.

(Forrás: marieclaire.hu)

Ajánló

Ajánló