Varázslatok sütőtökkelEgyperces mágiák, amelyhez szinte csak egy sütőtökre lesz szükséged.Tökvarázs a jósálmokért: Bár bármelyik nap elvégezheted ezt az egyperces sütőtök varázslatot, mégis a legjobb, ha ezt szombaton teszed. Faragj ki egy sütőtököt, amiből akár remek halloweeni dísz is lehet.

Ha nem akarsz tököt faragni, akkor csak kaparod a belsejét. Helyezz el benne egy fehér gyertyát. Ezenkívül szükséged lesz sült tökre, vagy egy olyan formájára, amit megeszel.

Gyújtsd meg a gyertyát, majd mondd el az alábbi varázsigét:

„Felragyogott a töklámpás, elűzi a sötétséget, elhúzza a jövőt elválasztó fátylat, így hát elmémet megvilágosítva az éjszaka, bepillantást enged a következő évembe.”

Fogyaszd el a sült töködet, vagy annak a választott formáját, miközben képzeld el azt, amire a leginkább kíváncsi vagy. Ha ezzel elkészültél, akkor csak feküdj le aludni. Ha lehet, akkor biztonságos körülmények között hagyd leégni a gyertyát.

Ajándék a bőség istennőjének: Ezzel a csütörtöki napon elvégezhető egyperces sütőtökös varázslattal a kelta bőség istennő Áine áldását kérheted. A varázslatot elvégezheted a szabadban, de az otthonodban is.

Helyezz el az oltárodon sütőtököt, bort, sört, vagy tejet, süteményt, virágokat, jó szívvel adott ajándékokat az istennőnek. Relaxálj, hangolódj rá az istennővel való kapcsolatra, s amikor úgy érzed, hogy ez sikerült, akkor mondd el az alábbi fohászt:

„Kérem a föld istennőjét, hogy hallgassa meg hozzászóló fohászomat. Kérlek téged Áine, vedd magad magadhoz szerény, de szívből jövő ajándékomat és ha elnyerte tetszésedet, úgy hozz nekem bőséget és jólétet, hadd legyen meg mindenem.”

Ha szeretnél, akkor folytathatod az istennőhöz való imádkozást. Végül mondj neki köszönetet azért, hogy meghallgatott. Hagyj mindent az oltárodon éjszakára. Ha a szabadban végezted el a varázslatot, akkor nyugodtan hagyd ott az ajándékokat, viszont az italt öntsd ki a földre.


Szerencseidéző varázs: Egy csütörtöki napon belezz ki egy sütőtököt, majd tisztítsd meg a magokat, amiket aztán szórj forró serpenyőbe. Fűszerezd meg fahéjjal, szerecsendióval és ánizzsal. Miközben kavargatod, mondd el az alábbi varázsigét:

„Szerecsendió, ánizs és fahéj hozzá a szerencsét, míg a sikert és a bőséget a tökmag biztosítja. Amihez csak hozzáérek, az arannyá válik.”

A kihűlt magvakat helyezd egy üvegcsébe. Rázd meg alaposan az üvegcsét úgy, hogy közben elmondod a következő varázsigét:

„Amikor csak az üvegen a magok csilingelnek, azonnal hozzám pártol a szerencse.”

A legjobb, ha egy hónapon át minden nap kezdetekor megrázod az üvegcsét. Ha letelt a hónap, akkor ásd el a tökmagokat földbe. Ha szükségesnek érzed, akkor megismételheted a szerencseidéző varázslatot.

Tökmag bőségvarázs: Lehetőleg csütörtökön kapard ki egy sütőtök magvait, amiket aztán tisztíts meg! Ha ezzel kész vagy, akkor menj ki a szabadba és ásd el ott a magvakat. Ha ezt nem tudod megtenni, akkor otthon ásd el őket egy cserépbe.

A magvak elásása előtt gyújts meg egy zöld vagy arany színű gyertyát, aztán mondd el az alábbi varázsszavakat:

„A földből vettem és a földnek adom vissza. Teremjenek, növekedjenek, burjánzanak el, ahogy velük együtt az én életemben is a gazdagság. Mostantól kezdve, egy percig sem szenvedek hiányt, mert jólétben élek.”

Ha a varázsige után elástad a magvakat, akkor végeztél is.

Szelleműző tökvarázs: Annyit kell tenned, hogy kifaragsz egy sütőtököt, amit akár ki is festhetsz egy szombati napon. A sütőtököt készítsd elő úgy, hogy bele tudj helyezni egy fekete színű gyertyát. Tedd a sütőtököt az oltárodra, a házad elé, vagy az otthonod központi helyére. Gyújtsd meg a gyertyát, és mondd el az alábbi varázsigét:

„A tök és a gyertya arra szólít titeket: ideje távoznotok szellemek. Nem maradhattok ebben a házban, térjetek meg a túlvilágra. Menjetek békével, jobb lesz ott nektek, az ég áldjon benneteket!”

Égesd végig a gyertyát. Ezt megteheted egy éjszaka alatt, de akár több napon keresztül is.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló