Vágyat bevonzó boszorkányüvegek



A célodnak megfelelő napon, növekvő hold idején, bármilyen üveget felhasználva készítheted el ezeket a könnyű és gyors boszorkányüvegeket.Hétfő – álom, nőiesség, asztrálutazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila).

Kedd – szex-szexualitás-szenvedély (piros).

Szerda – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék), gyógyítás (zöld), kreativitás (narancssárga).

Csütörtök – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany).

Péntek – romantikus szerelem (rózsaszín), szeretet (rózsaszín), barátság (rózsaszín), szépség (rózsaszín), harmónia (zöld), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros).

Szombat – védelem, elhárítás (kék/fekete).

Vasárnap – siker (zöld/arany), egészség (zöld), gyermekáldás (zöld/arany), vitalitás-erő (narancssárga) béke-nyugalom (fehér/zöld).

A jó egészség és életerő üvege: Szükséged lesz 1 üvegre, 1 zöld gyertyára, 1 aventurinra, 1 hegyi kristályra, gyömbérre, ginsengre, kamillavirágra, mentára és sóra. Gyújtsd meg a gyertyát, aztán rakd bele az üvegbe az összes alapanyagot! Miután ezzel elkészültél, zárd le az üveg tetejét, majd képzeld el, hogy egészséges vagy, kigyógyultál a betegségedből.

Mondd el az alábbi varázsigét:

„A tűz lángja megtisztítja, a hold megáldja testemet és lelkemet, ez az üveg visszahozza az életerőmet és holnaptól kezdve jó egészségnek örvendek.”

A vonzalom üvege: Ha szeretnél meghódítani valakit, esetleg arra vágysz, hogy a párod irántad érzett vonzalma felerősödjön, akkor szükséged lesz 1 üvegre, 1 piros gyertyára, 1 kis rózsakvarcra, 1 kis papírdarabra, mézre, rózsaszirmokra, hibiszkuszra, vaníliára, narancshéjra és bazsalikomra.

Ha előkészítetted a kellékeket, akkor gyújtsd meg a gyertyát, majd fogd az alapanyagokat, amiket helyezz az üvegbe. A papírdarabot úgy, hogy azon szerepeljen a kiszemelted, vagy a párod neve! Ha kész vagy, akkor zárd le az üveg tetejét!

Ezután képzeld el, hogy felkelted a kiszemelted, vagy a párod figyelmét. Amikor ezt sikerült elég erősen elképzelned, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Lángoló tűz, fényesen ég,

Szép álmokat osztok meg veletek ma este.

A szeretet irántam gyorsan növekszik,

A szív megédesedett, a változás közel van,

Az Univerzum mosolyog, a szerelem itt van!

A Föld, a szél, a tűz és a tenger hatalma által,

Szeressen belém, ha a sors így kívánja,

Ez az én akaratom, és így lesz!”

Áldás a párra üveg: Ha van párod, akkor ezzel a boszorkányüveggel sokkal szorosabbá, jobbá és szenvedélyesebbé teheted a kapcsolatodat. Ehhez szükséged lesz 1 üvegre, piros gyertyára, egy-egy hajszálra tőled és a párodtól, egy-egy körömdarabra tőled és a párodtól, kis rózsakvarcra, mézre, rózsaszirmokra, gránátalmamagokra és édesgyökérre.

A kellékek előkészítése után gyújtsd meg a gyertyát, aztán tedd az üvegbe az összes alapanyagot. Ha ezzel kész vagy, akkor zárd le az üveg tetejét, majd képzeld el, hogy milyen nagy boldogságban éltek a kedveseddel, akivel rendkívül szenvedélyes a kapcsolatotok.


Amikor erre sikerült elég erősen rákoncentrálnod, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Alma, méz, édesgyökér legyen a mi kapcsolatunk is ilyen édes és kéjes. Ragadjunk hát össze egy életre szerelemben és szenvedélyben, tarts ki mellettem és én kitartom melletted, kapcsolatunk tüze sose hunyjon ki lelkünkben.”

Viszlát szorongás és stressz üveg: Szükséged lesz 1 üvegre, 1 fehér gyertyára, zsályára, kávézaccra, levendulára és babérlevélre. Ha megvan minden alapanyag, akkor gyújtsd meg a gyertyát, majd fogd az üveget, amibe tedd bele az összes kelléket.

Zárd le az üveg tetejét, és képzeld el, hogy megszáll a béke, semmi miatt sem szorongsz, nem aggódsz. Amikor ezt sikerült elég erősen elképzelned, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„A béke fénye vesz körbe, és most béke honol a lelkemben. Legyen ez mindig így! Minden feszültség és aggodalom távozik belőlem, helyettük fény tölti meg a lelkemet. Nem félek, nem aggódok, nem szorongok. Békében vagyok.”

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló