Babérceremóniával gyorsíthatod fel a gyógyulásodatNégy varázslat, ami segíthet a gyorsabb gyógyulásban.Ha úgy érzed, hogy az orvosi utasítások betartása mellett szeretnél esélyt adni a mágiának, hogy felgyorsítsa a gyógyulásodat, vagy tartós javulást érj el általa, akkor bátran végezd el az alábbi varázslatok bármelyikét növőhold idején egy szerdai napon, vagy sürgős esetben bármikor, de ne feledd, hogy idő kell ahhoz, hogy a mágia kifejtse a hatását, úgyhogy légy türelmes!

Babérceremónia: Ha ezzel a gyógyulást gyorsító mágiával szabadulnál meg a betegségedtől, akkor szükséged lesz 1 zöld gyertyaára, 1 babérlevélre (vagy annyira, ahány betegséged van), borsmenta olajra és egy tálkára.

A kellékek előkészítése után karcold a nevedet a gyertyába, majd kend be borsmenta olajjal, és gyújtsd meg. Ezután fogd a babérlevelet, amire írd rá a betegségedet, vagy azt, amitől szeretnél megszabadulni. Ha több van, akkor mindegyikhez használj egy-egy babérlevelet.

Ha ezzel kész vagy, akkor fogd a kezedbe az első babérlevelet, és mondd el az alábbi varázsigét:

„A babérlevél szelleme, távolítsd el belőlem a betegséget. Űzd ki belőlem a rosszat, engedd, hogy végre meggyógyuljak.”

A varázsszavak után égesd el a babérlevelet, méghozzá úgy, hogy közben arra koncentrálsz, hogy megtisztítanak téged. Ha több babérlevelet használsz, akkor mindegyik esetében ismételd el a varázsigét.

Betegség-égetés: Ha úgy döntöttél, hogy ezt a gyógyulást erősítő mágiát próbálod ki, akkor szükséged lesz 1 fehér gyertyára, 1 borítékra, néhány hajszáladra és körömdarabodra, egy cetlire, amire írd le a neved és szenteltvízre.

Ha előkészítettél minden kelléket, akkor mártsd a szenteltvízbe a fehér gyertyát, majd gyújtsd meg. Ezután csúsztasd a borítékba a neveddel ellátott cetlit, a hajszálaidat és a körömdarabkáidat. Most zárd le a borítékot úgy, hogy közben arra gondolsz, hogy az összes betegséged átáramlik a borítékba, te pedig megtisztulsz.

Amikor úgy érzed, hogy felkészültél, akkor égesd el a gyertya lángjával a borítékot úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét:

„A szentelt gyertya lángja megtisztít, az angyalok szárnyaik alá vesznek, égjen hát el minden betegségem, holnapra legyek gyógyult ember.”

Végezetül szórd a szélbe a boríték hamvait.

A szent étek varázs: Ha ezt a gyógyulást gyorsító mágiát választottad, akkor szükséged lesz 1 fehér gyertyára, 1 pogácsára, néhány hajszáladra és körömdarabodra. A varázslatot kezdd azzal, hogy megsütöd a pogácsát, amelyek közül az egyikben legyen benne a néhány hajszálad és a körömdarabod.

Amikor kész vagy a sütéssel, akkor gyújtsd meg a fehér gyertyát, majd fogd a kezedbe a pogácsát, és mondd el az alábbi varázsigét:

„Ez a pogácsa a testem, beteg és szenved, vegye magához éjjel minden bajomat.”

A varázsszavak után helyezd el a közeledbe, ha lehet, akkor a fejed alá a pogácsát éjszakára. Másnap vidd el a pogácsát egy templomhoz, ahol hagyd ott, vagy csak ásd el valahol a környékeden úgy, hogy közben így szólsz:

„Eleget szenvedtem, nem kérem a betegségemet, Isten óvjon és gyógyítson meg engem.”

Ha ezzel kész vagy, akkor végeztél is.

Betegségtemető ceremónia: Szükséged lesz 1 fehér gyertyára, 1 kis dobozra, néhány hajszáladra és körömdarabodra, rólad készült fényképre, 1 kis személyes tárgyadra és temetőföldre. A kellékek előkészítése után helyezd a fényképedet, a néhány hajszáladat, körömdarabodat, a személyes tárgyadat és a temetőföldet a kis dobozba, majd menj ki azzal a szabadba. Gyújtsd meg a fehér gyertyát és áss egy gödröt, amibe aztán tedd bele a dobozt.

Fogj egy marék födet, amit szórj rá a dobozra úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét:

„Búcsúzom a betegségemtől, búcsúzom a nyavalyámtól, búcsúzom a fájdalomtól. Ezennel minden bajomat itt hagyom, vegye magához a föld, mert én holnapra újjászületek és újra egészséges leszek.”

A varázsige után temesd be teljesen a dobozt, méghozzá úgy, hogy közben arra koncentrálsz, hogy valóban megszabadulsz a betegségedtől.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló