Így telhet a 2021-es karácsonyod a csillagjegyed alapján!



Te vajon mire számíthatsz az ünnepi időszakban?Kos: A szokottnál jobban aggaszt, hogy mit tartogat a következő esztendő, és jól fog-e alakulni a 2021-es karácsony. Ennek oka talán az, hogy minden megváltozott az életedben, ám ez még nem indok arra, hogy ne élvezd a szeretteid társaságát.

Bika: 2021 karácsonyán fontos, hogy semmilyen kapcsolatban se cseréld fel a tiszteletet a szeretettel, ugyanis tiszteletben tarthatod valaki igényeit anélkül is, hogy szeretnéd, vagy fordítva. Ez akár lehetne a mottód is az idei ünnepen, mert nagy szükséged lesz a türelmedre és a nyugalmadra.

Ikrek: A karácsony ideális alkalom arra, hogy elmélyülj a szerelemben, a párkapcsolatodban, ahol minden esélyed meglesz arra, hogy több intimitást vigyetek a mindennapokba. Ugyanakkor légy óvatos, mert az érzékenységnek rossz vége is lehet, mert olyasmit vehetsz sértésnek, amivel valójában nem akartak megbántani.

Rák: Ahogy közeledik 2021 karácsonya, úgy uralkodnak el rajtad egyre jobban a vegyes érzelmek. Legyen szó bármiről, az biztos, hogy nem ez a legideálisabb időszak a nagy döntések meghozatalára, ezért inkább adj időt magadnak és várj 2022-ig a komolyabb változtatásokkal!

Oroszlán: Könnyen lehet, hogy túlvállaltad magad az idei karácsonyra, ez pedig beárnyékolhatja a boldogságodat, ám szerencsére még van időd átgondolni az ünnepi terveidet. Számodra komoly kihívást jelent meghúzni a határt a munka és a magánélet között, viszont karácsonykor nem lehet a munka a fontosabb.

Szűz: 2021 karácsonyán lehet, hogy összetalálkozol egy kedves ismerősöddel, akivel akár komolyabbra is fordulhat a kapcsolatod. Ez már csak azért is lehetséges, mert a csillagok szerint az idei ünnep lehetővé teszi a problémáid rendezését, megoldását, ami által akár a köztetek álló akadályokat is felszámolhatod.

Mérleg: 2021 karácsonyán arra kell a leginkább figyelned, hogy mennyit adsz magadból másoknak, mert ez nagy hatással van a saját hangulatodra is. A környezetedben élők befolyásolják a döntéseidet és a véleményedet, ami miatt könnyen lehet, hogy az idei ünnepen is több terhet próbálnak a nyakadba varrni, mint amennyivel valójában elboldogulsz.

Skorpió: 2021 karácsonyán jót tenne neked, ha lefolytatnál néhány mély beszélgetést a szeretteiddel, vagy elvonulnál egy kicsit, hogy átgondold, hogy hol tartsz az életben, milyen volt a 2021-es éved. Az ünnepi időszak ideális alkalom arra, hogy kicsit nyitottabb légy, közelebb kerülj a családodhoz, vagy a párodhoz.

Nyilas: Egy hullámvasútra hasonlíthat az életed 2021 tavasza óta, és nincs kizárva, hogy megrázó, fájdalmas élményeken vagy túl, ezért senki sem hibáztat, ha kissé frusztrált vagy a karácsony közeledte miatt, hiszen ilyenkor mindenki egy kicsit visszatekint a mögötte álló évre amellett, hogy előrenéz. Sajnos az elmúlt időszak történései miatt nem a 2021-es lesz életed legörömtelibb karácsonya, ezért nagy szükséged lesz az optimizmusodra.

Bak: A saját érdekedben készülj fel arra, hogy lesz néhány kisebb zökkenő a kapcsolataid terén 2021 karácsonyán, mert akkor nem fog derült égből villámcsapásként érni a változás. Nem biztos, hogy erre a párkapcsolatod terén kerül sor, viszont ki sincs zárva, de az is lehet, hogy a munkahelyeden, vagy a rokonságodban fordulnak elő kellemetlen helyzetek.

Vízöntő: 2021 karácsonyán eljön az ideje annak, hogy elmélyítsd a kapcsolatodat azzal a személlyel, akinek első helyen kellene állnia az életedbe, vagyis saját magaddal. Az égiek szerint a feloldásnak és a megbocsátásnak kell főszerepet kapnia az idei ünnepen, aminek érdekében meg kell vizsgálnod, hogy milyen felismerésekben lesz részed a közeljövőben.

Halak: 2021 karácsonyán egyszerre lehet fájdalmas és felszabadító az a felismerés, hogy nem úgy éled az életedet, ahogy azt valójában szeretnéd. Ennek következményeként melankolikus hangulatban telhet az idei ünneped, ami ugyan nem valami szívderítő, de legalább bátorságot ad ahhoz, hogy lépéseket tegyél a változás érdekében.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló