Szaloncukor-horoszkóp



Ez az íz illik hozzád a leginkább a csillagjegyed alapján.Napjainkban már számtalanféle szaloncukor közül válogathatunk, ezért ha még nem tudod, hogy idén milyen szaloncukrot akassz a karácsonyfádra, akkor segítségedre lehet a horoszkóp, ami a csillagjegyed jellemzői alapján meghatározza, hogy milyen ízesítő szaloncukor illik hozzád a legjobban.

Kos: Energikus Kosként imádod az újdonságokat és azt, ha dolgok sűrűjében lehetsz, ezért hozzád a whisky ízesítésű szaloncukor illik a legjobban. Ugyanakkor szintén elnyerheti a tetszésedet az olyan vad verzió is, mint például a robbanó cukorkás, vagy a szilvapálinkás szaloncukor.

Bika: Bika jegyűként nem szokásod hezitálni, hanem azonnal elvállalod a feladatok java részét. Ez akkor is igaz, ha a szaloncukorról, vagy bármilyen más édességről van szó, ugyanis a mottód az, hogy ha csokoládé, akkor az legyen igazi csokoládé. Ennek megfelelően hozzád az étcsokoládés-trüffeles szaloncukor illik a legjobban.

Ikrek: Ikrek jegyűként a kettősség jellemző rád, ez pedig a szaloncukor terén is így van, ugyanis nem éred be egyetlen ízzel, ezért hozzád az olyan klasszikus párosítások illenek a legjobban, mint például a marcipános-narancsos szaloncukor.

Rák: Rák jegyed alapján nincs számodra fontosabb a hagyománynál, ezért a hozzád legjobban illő szaloncukor a gyerekkorodat idéző zselés, amiből ma már könnyen vehetsz olyat, amely minőségi csokoládéból és valóban gyümölcsízű zseléből készült.

Oroszlán: Oroszlán jegyűként imádod a feltűnést és a különleges dolgokat, ezért hozzád egy kimondottan rendhagyó szaloncukor illik a legjobban, így például egy mennyei rózsaszín csokis-málna ízű szaloncukor.

Szűz: Szűz jegyed alapján elmondható rólad, hogy fontos számodra a harmónia és a hagyomány, viszont ez nem akadályoz meg abban, hogy kipróbáld az egzotikus, különleges dolgokat. Igaz ez a szaloncukorra is, ami esetében a kókuszos íz illik hozzád a legjobban, ugyanis ez a fajta szaloncukor ugyanúgy felidézi benned a gyerekkori emlékeket, ahogy a trópusi nyaralásodat is.

Mérleg: Tekintve, hogy Mérleg jegyed alapján nincs számodra fontosabb a harmóniánál, ezért a szaloncukor terén az elegáns, különleges, a személyiségedet jól tükröző fajta illik hozzád a legjobban. Ennek a feltételnek felel meg a sós karamellás szaloncukor, amiben tökéletes egyensúlyt képez az édes és a sós íz.

Skorpió: Skorpió jegyűként szereted, ha valami tüzes és izgalmas, ezért a szaloncukrok közül is az illik hozzád a legjobban, amelyben van egy kis extra csavar. Esetedben jó választás az alkoholos szaloncukor, így például az étcsokoládéval bevont konyakmeggyes fajta.

Nyilas: Nyilas jegyűként utálod a kötöttséget, ráadásul a hűség sem tartozik az erényeid közé, de ez a szaloncukor esetében nem baj. Mivel nem kötelezed el magad egyetlen íz mellett, ezért hozzád a lehető legnagyobb vegyes csomag szaloncukor illik a leginkább.

Bak: Bak jegyűként kedveled az ismerős, jól megszokott ízeket, viszont szívesen kényezteted magad, ezért hozzád a klasszikus karácsonyi, de nem klisé ízvilágú szaloncukor illik a legjobban. Ilyen a rumos-diós szaloncukor, ami biztos, hogy kedvedre való lenne.

Vízöntő: Vízöntő jegyűként folyton az újat keresed, ezért hozzád az a szaloncukor illik a leginkább, amelyben van egy kis csavar, némi izgalom, meglepetés, valami olyasmi, aminek ízére sokáig emlékezni fogsz. Ilyen lehet például a friss, fanyar fekete erdő krémes, étcsokoládéval bevont szaloncukor.

Halak: Halak jegyed alapján jellemző rád, hogy szeretsz félrevonulni és befelé fordulni, ezért szeretsz pár nyugodt percet arra szánni, hogy elkortyolgass egy jó kávét. Ezt a kellemes hangulatot idézheted fel a kávés vagy kapucsínós szaloncukorral, ami a legideálisabb választás lehet a számodra. Ha a kávé helyett inkább a teát szereted, akkor ebben az esetben a matcha teás szaloncukor nyerheti el a tetszésedet.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló