Mit élvezel a legjobban a karácsonyi időszakban?A horoszkóp szerint ez az, amit igazán szeretsz az ünnepekben!Kos: Kos jegyűként egyébként is szereted összerántani a társaságot, de a karácsonyi időszakban még inkább imádod ezt tenni. Mivel nem szívesen bajlódsz a részletekkel, ezért az ajándékozásban sem vagy profi. Számodra a karácsonyi húzás a legszebb hagyomány, mert a végén mindenki kap ajándékot, viszont nem a te dolgod, hogy mindenkinek megtaláld a legjobb meglepetést.

Bika: Bika jegyűként jellemző rád, hogy két lábbal állsz a földön és rendkívül gyakorlatias vagy. Mindent el tudsz intézni, a kreativitásod pedig határtalan, ezért ha téged bíznak meg a karácsonyi buli szervezésével, akkor biztos, hogy arra még évekkel később is emlékezni fognak azok, akik részt vettek rajta.

Ikrek: Ikrek jegyed alapján általában két embernek is elengedő energiával rendelkezel, az életed pedig csupa pörgés, ezért a karácsonyi időszakban is az tesz igazán boldoggá, ha bulizhatsz. Legyen az Mikulás-parti, adventi koncert, vagy céges karácsony, te élvezed, hogy mindenhol ott lehetsz és találkozhatsz a rég nem látott ismerőseiddel.

Rák: Családközpontú Rák jegyűként egyébként is fontos számodra az otthon és a meghittség, de a karácsonyi időszakban ez még inkább jellemző rád. Téged az tesz igazán boldoggá, amikor nekiállhatsz a bejgli, a hókifli és mézeskalácsok sütésének, ugyanis imádod, amikor sütemény illat lengi be az otthonodat.

Oroszlán: Oroszlán jegyed alapján mindig tele vagy energiával, ezért imádod az állandó jövés-menést. Ennek megfelelően az ünnepi időszakban sem szeretsz a nappaliban ülni és csak nézni a karácsonyfát, hanem azt élvezed igazán, ha meglátogathatod az összes rokonodat és barátodat.

Szűz: Szűz jegyűként híres vagy arról, hogy mindig kínosan figyelsz a részletekre, ami a karácsonyi időszak esetében abban nyilvánul meg, hogy nagy gondot fordítasz a lakásod feldíszítésére, az ünnepi asztal megterítésére, a legjobb ruha kiválasztására, a legtökéletesebb smink és frizura elkészítésére. Mindebből az következik, hogy a külsőségeket élvezed a legjobban a karácsonyban.

Mérleg: Ahogy az élet minden területén, úgy a karácsonyi időszakban is harmóniára törekszel. Semmit sem szeretsz az utolsó pillanatra hagyni, mert utálod a kapkodást, úgyhogy igyekszel mindent időben megvenni és elintézni. Emellett minden évben boldogan állsz neki a karácsonyfád feldíszítésének, amit aztán nem győz csodálni a környezted.

Skorpió: Titokzatos Skorpióként jellemző rád, hogy ugyan szereted a karácsonyt, de az év vége az, ami igazán közel áll hozzád, ezért az ünnepi időszakban azt élvezed a leginkább, hogy sok energiát fordíthatsz az elmúlt év összegzésére és az újévi fogadalmak kitalálására. Imádod az új évbe való átlépés misztikusságát.

Nyilas: Nyilas jegyűként a régi történetek és a befelé fordulás időszakának tartod a karácsonyt, aminek időszakában azt élvezed a legjobban, hogy kicsit elvonulhatsz azon elmélkedni, hogy a régi időkben hogyan ünnepelték a karácsonyt, de azokra is szívesen emlékezel, akik már nem lehetnek veled.

Bak: Bak jegyed alapján született irányítóvá változol az ünnepi időszakban, ugyanis azt imádod a legjobban, ha a kezedbe veheted az irányítást, megszervezheted az ünnepi vacsorát és felhívhatsz mindenkit, akit kell. Bak jegyűként nálad még karácsonykor is minden az élére van állítva.

Vízöntő: Vízöntő jegyűként kötelességednek érzed, hogy kicsit jobbá tedd a világot, ezért az élvezed a legjobban a karácsonyi időszakban, hogy a szokottnál több lehetőséged nyílik arra, hogy segíts a nehéz helyzetben élőkön. Az ünnepekkor még fontosabb számodra a jótékonykodás.

Halak: Halak jegyed alapján ismert vagy az önzetlenségedről, ezért az tesz igazán boldoggá az ünnepi időszakban, hogy másoknak adhatsz. Imádod meglepni a szeretteidet valami aprósággal, akár egy képeslappal. A környezeted nagyon hálás neked a figyelmességedért.

(Forrás: femcafe.hu)

Ajánló

Ajánló