Hogyan teheted meghitté a szentestét?



Neked mit tanácsol az adventi horoszkóp?Kos: A csillagjegyed alapján a piros a te színed, így szeretsz vörös díszeket használni, sokszor gyújtasz gyertyát, ugyanis a meleg fények hozzák meg az ünnepi hangulatodat. Az ünnepi asztal díszítéséből se hagyd ki a piros kiegészítők, mert azok tökéletesen illenek hozzád!

Bika: Az ételek kapnak központi szerepet karácsonykor, hiszen örömmel sütsz-főzöl, pepecselsz a konyhában. Kényelmesen, nyugodt tempóban intézed el az előkészületeket és nagy gonddal választod ki az alapanyagokat. Minden érzékszerved kifinomult, ezért a karácsonyi készülődés után csepegtess finom illóolajat a párologtatódba!

Ikrek: Fontos a számodra, hogy mindenki jól érezze magát, akit áthívsz szentestére, még akkor is, ha csak a szűkebb rokonságot invitálod meg. Az ünnepi készülődéskor biztos, hogy a te listádról nem hiányoznak a vicces kiegészítők és társasjátékok. Ne hagyj mindent az utolsó percre, hanem kezdd el időben a díszítést!

Rák: Már hetekkel szenteste előtt nagy gonddal készülsz, és azon izgulsz, hogy megtaláld mindenkinek a legtökéletesebb ajándékot és még a karácsonyi üdvözlőlapokra is jut időd. A házias, tradicionális karácsonyi ételeid mindenkit lenyűgöznek. Ugyanakkor ne nyomd el a saját örömödet, ügyelj a megélésedre, valamint pihenj és töltődj fel!

Oroszlán: Annak érdekében, hogy semmi se rontsa el meghitt karácsonyodat, oda kell figyelned arra, hogy ne ess túlzásba a pénzköltéssel, valamint ne feledd, hogy nem a hatalmas ajándék a legjobb választás, ugyanis a szeretet és az odafigyelés az igazi érték!

Szűz: Ha meghitt ünnepre vágysz, akkor arra nagyon figyelj, hogy légy elég toleráns azokkal a szeretteiddel, akik talán nem olyan pedánsak, mint amilyen te vagy! Legalább karácsonykor adj lejjebb kicsit az elvárásaidból! Az ünnepekkor kapjon kiemelt szerepet a pihenés és a töltekezés!

Mérleg: Nálad minden kifinomult és ízléses az ünnepekkor, így a fények, a díszek, a zenei aláfestés és a találó ajándékok is. A túlzásoktól tartózkodsz, de ugyanakkor senkiről sem feledkezel meg. Válassz egy olyan színt, árnyalatot, amely a karácsonyfadíszeken, az asztali dekoráción és az ajándékok csomagolásán is megjelenik!

Skorpió: Fanatikus vagy, ha karácsonyról van szó. Te már az ősz elején sokszor azt mondogatod, hogy: „Nyakunkon van a karácsony!”. Pontosan ez az oka annak, hogy rendkívül korán nekiállsz a díszítésnek, és őszinte szomorúsággal éled meg, hogy januárban le kell bontanod a karácsonyfát.

Rajongsz az adventi fényekért, a gyertyákért és az izgatott készülődésért. Ugyanakkor a plázás tömeget szívből utálod, ezért a legjobb számodra az, ha online rendeled meg az ajándékokat.

Nyilas: Nagyon kedveled a karácsony adta örömöket, finom ételeket, italokat és összejöveteleket, ezért gyermeki lelkesedéssel veted bele magad az ünnepi készülődésbe minden évben. A te célod az, hogy az otthonod megteljen fénnyel és hívogató legyen karácsonykor. Az ajándékokkal folyton túlzásba esel, ezért légy megfontoltabb a vásárló körútjaid során!

Bak: Fontos számodra a hagyomány és a tradíció, ez pedig karácsonykor jól látszik. Emellett mindig időben szerzed be a karácsonyi ajándékokat, méghozzá úgy, hogy alaposan utánanézel az áraknak és az akcióknak.

Szenteste percre pontosan 16 órakor terített ünnepi asztallal várod a vendégeidet. Annak érdekében, hogy igazán meghitt legyen az ünneped, már jó előre díszítsd fel a kertedet, a teraszodat fényfüzérrel, hogy ünnepi hangulatot csempésszen a hétköznapjaidba!

Vízöntő: Biztos, hogy kitalálod, hogy hogyan formálhatod a saját ízlésed szerint a karácsonyt, vagy miként reformálhatod meg. Esetedben elég jó esély van arra, hogy szokatlan színekkel díszíted az otthonodat, vagy furcsa ajándékot találtál ki.

Halak: Amellett, hogy nagyon odafigyelsz a fényekre, az ünnepi menüre és a díszekre, még a megfelelő zenei aláfestésről sem feledkezel el, ugyanis imádsz a leghíresebb karácsonyi dalok közül válogatni.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló