Ki lesz az őrangyalod 2022-ben?Melyik angyalra és miben számíthatsz jövőre?Kos: 2022-ben Gábriel arkangyal lesz az őrangyalod, akinek segítségével kreatívabb, optimistább és pozitív életszemléletűbb leszel, amikor úgy érzed, hogy akadályokba ütköztél.

Bika: 2022-ben Verchiel lesz az őrangyalod. A változás angyalától egyfelől bátorságot kapsz a nehéz helyzetekben, másfelől segít neked a boldogság elfogadásában, ugyanis néha az akadályoz meg a boldogságban, hogy nem mered elhinni, hogy megérdemled.

Ikrek: Haniel lesz az őrangyalod 2022-ben. Ő nem más, mint a világos észlelésen alapuló isteni kommunikáció arkangyala, akitől érzelmi szabadságot, önbizalmat és belső erőt kapsz az esztendőben. Haniel támogat a szívből jövő kommunikációban, de a spirituális horizontodat is kiszélesítheti 2022-ben, hogy ezzel is segítsen az élet nehézségeinek legyőzésében.

Rák: Mihály arkangyal lesz az őrangyalod 2022-ben, aminek időszakában a segítségével győzheted le a félelmeidet, de abban is számíthatsz rá, hogy megnyugtatja a háborgó lelkedet és segít, hogy minden esetben tisztán gondolkodj.

Oroszlán: Cassiel lesz az őrangyalod 2022-ben. A türelem angyala abban segít, hogy elfogadd azt a helyzetet, amelyben éppen vagy, és lásd meg mindennek a jó oldalát. Általa pozitív szemléletmódot és optimizmust kapsz az évben, ezzel segítve téged abban, hogy könnyen továbblépj.

2022-ben Cassiel azt érezteti veled, hogy a sötétet mindig világosság követi, ezért a fekete és a fehér színek közös használatával kérheted a segítségét.

Szűz: 2022-ben Uriel lesz az őrangyalod. A tisztánlátás angyala abban segít, hogy felfedezd a felszínes dolgok mélyén rejlő igazságot, ami lelki békét hoz neked. Uriel által megérted a szeretet törvényét, felfedezed a legbensőbb érzéseidet és legyőzöd azokat a lelki akadályokat, amelyek miatt eddig nem találtál rá az örömre.

Mérleg: Chamael lesz az őrangyalod 2022-ben. A vidámság, a szeretet és feltétel nélküli elfogadás arkangyala abban segít, hogy elfogadd önmagad minden kisebb-nagyobb hibáddal együtt. Ugyanakkor abban is számíthatsz rá, hogy felvidít, ha lelkileg összetörtél, vagy magányosnak érzed magad. Emellett abban is segít, hogy megszakítsd azokat a kapcsolatokat, amelyek elkeserítenek, és akkora szabadságot teremt neked, amekkorát igényelsz 2022-ben.

Skorpió: A hét uralkodó arkangyal egyike, Rafael lesz az őrangyalod 2022-ben. Az Isten gyógyító erejét képviselő arkangyal képes begyógyítani bármilyen lelki sebet, ezért a segítségével lezárod a múltat és rálépsz a békés jövő felé vezető útra az évben. Emellett kérheted a gyógyítóerőd felerősítésére, hogy másoknak segíthess.

Nyilas: Adnachiel lesz az őrangyalod 2022-ben. Az igazság angyala abban segít, hogy felismerd az életcélodat, hogy új utakra lelj, valamint rávezet a szeretet erejére az életedben. Ha úgy érzed 2022-ben, hogy rossz célt választottál, akkor Adnachiel segít eligazodnod a világban, hogy megtaláld azt a helyet, amely boldoggá tesz.

Bak: Haniel lesz az őrangyalod 2022-ben, aminek időszakában abban segít, hogy felfedezd az örömöt, a gondtalanságot, a lelki békét, és megtanít a kreatív, teremtő energiáid felszabadításában. Haniel támogat az érzéseid megélésében, hogy ne fojtsd el azokat magadban. 2022-ben figyelj a jelekre, köztük az álmaidra és a furcsa véletlenekre, mert azokon keresztül üzen neked az őrangyalod.

Vízöntő: 2022-ben Muriel lesz az őrangyalod. Ő arra emlékeztet az esztendőben, hogy a jó tettek soha nem maradnak jutalom nélkül, tehát a te jóságod és nemeslelkűséged is kifizetődik. Emellett Muriel feltétlen szeretettel önt el, a gyógyító energiái pedig enyhítik a lelki sebeidet.

Halak: Zadkiel lesz az őrangyalod 2022-ben. A könyörület és a jóindulat arkangyala egyfelől megnyugtatja a háborgó érzelmeidet, másfelől segít a lelki gyógyulásban. Ha alkotói tevékenységet végzel, akkor inspirációt kapsz tőle, valamint szárnyaló fantáziát, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló