A Karácsonyi Manók szerint ezt kapod ajándékba az égiektől!



Válassz egy lapot az alábbiak közül és olvasd el a neked szóló üzenetet!1. Egy csoda: Azt üzenik neked a Karácsonyi Manók, hogy egy csodával fognak meglepni az égiek. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy szenteste megnyered a lottó főnyereményét. Ez a karácsonyi ajándék inkább abban nyilvánul meg, hogy történik valami, amiről azt fogod gondolni, hogy csoda történt. Például meggyógyulsz, összejön a gyerekvállalás, megmenekülsz, vagy ott leszel valahol, esetleg megkapsz valamit, amire nem számítottunk.

A csoda történhet veled, de az is lehet, hogy a környezetedben következik be valami, ami olyan hatással lesz rád, mintha veled történt volna. Az égiek neked szánt karácsonyi ajándéka egyfelől boldoggá tesz, másfelől átértékelhetsz általa néhány dolgot az életedben.

2. Egy mágikus csók: Azt üzenik neked a Karácsonyi Manók, hogy az égiek neked szánt ajándéka egy mágikus csók lesz. Ez olyan meglepetés, amit nem lehet becsomagolni, viszont az égiek előkészítik terepet, hogy elcsattanjon a csók, ami jelenteni és adni fog neked valamit.

Azt nem árulják el a Karácsonyi Manók, hogy ez baráti, szerelmes vagy egy rokontól kapott csók lesz. Ami biztos, hogy örömet fog okozni a gesztus, mert érezni fogod, hogy ez nem olyan csók volt, mint az eddigiek.

Az égiek által megteremtett mágikus csók nem egy hétköznapi dolog, mert az olyan érzést, gondolatot ébreszthet benned, amiből akár egy olyan ötlet is kisülhet, amely nagy hatással lesz a 2022-es évedre.

3. Mágikus szó: A Karácsonyi Manók már tudják, hogy mikor és hol kapod meg az égiek ajándékát, ami egyetlen varázserejű szó, maximum mágikus mondat lesz. Ez a meglepetés annyira erős hatást gyakorol rád, hogy az meghatározhatja az egész 2022-es évedet.

A Karácsonyi Manók szerint határtalan örömmel, megelégedéssel, vagy akár döbbenettel fog eltölteni az égiek meglepetése. Nem kizárt, hogy ez a mágikus szó az lesz, amire régóta vágysz, vagy soha nem gondoltad volna, hogy egyszer hallani fogod.

4. Egy szívesség: Azt üzenik neked a Karácsonyi Manók, hogy egy szívességet, segítséget kapsz az égiektől. Ezt a karácsonyi ajándékot akkor kapod meg, amikor a legnagyobb szükséged lesz rá, éppen ezért nagyon fontos, hogy ne légy túl büszkék, és fogadd el, köszönd meg az égiek ajándékát, aminek őszintén örüljünk!

Függetlenül attól, hogy ez pénz, álláslehetőség, kölcsön, vagy ingyen kisegítés, mindenképpen élj a dologgal! Ha megkaptad a támogatást, segítséget, akkor ne feledd, hogy ezt az égiek rendezték így, tehát egy pillanatig se vond kétségbe, hogy tényleg megérdemelted-e az ajándékot!

5. Szép emlék: A Karácsonyi Manók szerint olyan ajándékot kapsz az égiektől idén, ami hihetetlen, megdöbbentő, és örök életre szól. Most ne gondolj hatalmas dologra, ugyanis az életben rengeteg apró dolognak is lehet hatalmas ereje.

A Karácsonyi Manók szerint ez az égiektől kapott szép emlék erővel és hittel fog feltölteni, esetleg kellemes élményt, némi fényt és örömet ad. Azt, hogy pontosan mi lehet ez az ajándék, egyelőre csak találgathatod, ám azt biztos, hogy a pillanatnak akkora értéke lesz, amekkorát tulajdonítasz neki.

Ugyanakkor a Karácsonyi Manók szerint nem kizárt, hogy az égiek idei ajándéka egy korábbi esemény emléke, emléktárgya, vagy valakitől emléktárgyat kapsz karácsonyra, mert a meglepetésről eszébe jutottál, esetleg ezzel szeretne kedveskedni. Karácsonykor biztos, hogy megtudod, hogy milyen szép emléket kapsz az égiektől.

6. Kabalatárgy: Azt üzenik neked a Karácsonyi Manók, hogy egy szerencsehozó kabalatárgyat kapsz ajándékba az égiektől idén karácsonykor. A meglepetés adottságától függően, érdemes lesz viselned, magadnál tartani, vagy kitenni a lakásodban, mert a kapott kabala jövőre szerencsét fog hozni.

A Karácsonyi Manók figyelmeztetnek az ajándékkal kapcsolatban, hogy ne gondold, hogy ez csak anyagi jellegű szerencse lehet, hiszen szerelemről, jó egészségről, szerencsés eseményről és fordulatról is lehet szó.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló