Ez vár rád az egészség terén 2022-ben!Te mire számíthatsz az éves egészséghoroszkóp szerint?Kos: A stressznek olyan káros hatásai lesznek rád nézve, mint például a rendszeres fejfájás és az immunrendszer legyengülése. A nyár végén gyomorproblémák kínozhatnak, amit elkerülhetsz, ha odafigyelsz arra, hogy mit, mennyit és hogyan fogyasztasz! A feszültségek levezetése érdekében rendszeresen sportolj!

Bika: 2022 első hónapjaiban szedj C- és D-vitamint! 2022 tavaszán próbáld kerülni a stresszes helyzeteket, pihenj, amennyit csak tudsz és menj el fogorvoshoz! 2022 nyarán törekedj a diétás táplálkozásra. 2022 őszén és telén védd a torkodat a hidegtől, nehogy megfázz!

Ikrek: Ne vállald túl magad a munkádban, ugyanis idegileg könnyen kimerülhetsz, ha nem így tetszel. 2022 tavaszán ellenőriztesd a vérnyomásodat. 2022 nyarán gyomorpanaszaid jelentkezhetnek, ha nem figyelsz oda a helyes táplálkozásra. Végig szedj vitaminokat, és amikor szükséges, igyál gyógyteákat!

Rák: Annak érdekében, hogy megőrizd az egészségedet 2022-ben, meg kell tenned mindent a stresszes, nyugtalanító helyzetek elkerülése érdekében, pihenj és aludj rendesen, valamint ügyelj a helyes táplálkozásra, kerüld a túlzott szénhidrátbevitelt. Erősítsd az immunrendszeredet vitaminokkal és ásványi anyagokkal!

Oroszlán: 2022 elején mindenképpen kerüld a stresszt. 2022 tavaszán légy óvatos, mert kisebb sportsérülést szenvedhetsz, ha nem vigyázol. Ugyanebben az évszakban a torkod is érzékeny lesz. 2022 nyarán a gyógyfürdővel és a gyógymasszázzsal enyhítheted a hátfájdalmaidat. 2022 őszén és telén vitaminokkal erősítsd meg az immunrendszeredet.

Szűz: A stresszes helyzetek kerülése lesz a legfontosabb feladatod 2022-ben, ugyanis ezek miatt emésztési problémáid jelentkezhetnek. Az évben alakítsd úgy az életedet, hogy legyen elég időd a pihenésre és a regenerálódásra.

2022-ben főleg a hidegebb évszakokban fogyassz vitaminokat, olykor pedig végezz el méregtelenítő vagy lúgosító kúrát. A nyersen fogyasztott gyümölcsök és zöldségek pozitív hatást gyakorolnak a szervezetedre. Eleve tudatosan figyelsz az egészségedre és a tested jelzésére, ezért 2022-ben is tégy így!

Mérleg: Ahhoz, hogy az egészségi állapot a legjobb legyen, szükséged van arra, hogy testileg és érzelmileg rendben légy. 2022-ben az is fontos, hogy a hidegebb időszakokban öltözz melegen, mert akkor elkerülheted a kellemetlen, fájdalmas felfázást. Az immunrendszeredet erősítsd vitaminokkal és ásványi anyagokkal az évben, aminek időszakában az is nélkülözhetetlen, hogy eleget pihenj.

Skorpió: A lelki problémák szervi betegségeket okozhatnak 2022-ben. Az évben hajlamos leszel a felfázásra, úgyhogy erre is oda kell figyelned. Ha túlhajtod magad, akkor az keringési problémákhoz vezethet.

Nyilas: 2022-ben alapvetően jó lesz az egészséged. Ha mégis megbetegszel, akkor abból gyorsan felgyógyulsz. Februárban a torkod és a gyomrod lehet veszélyben. Márciusban egy rossz mozdulat vezethet gerincproblémához. Júliusban gyulladásos betegségre leszel hajlamos, míg augusztusban a stresszt kell kerülnöd.

Bak: Bár a szervezeted nagyon erős, mégis az ízületeidre figyelj oda a hidegebb időszakokban, mert érzékenyek lehetnek. Öltözz rétegesen és melegen! Az immunrendszer erősítése érdekben ne feledkezz el a vitaminokról és az ásványi anyagokról. Ha síelni mész, akkor légy óvatos, nehogy kisebb térdsérülést szenvedj!

Vízöntő: 2022-ben gyomorproblémákat vagy az immunrendszer legyengülését okozhatja a stressz, az idegi túlterhelés és a korlátozó körülmények okozta belső feszültség. Vízöntő jegyűként nagyon szereted a sebességet, az izgalmat, az adrenalint, de a közlekedésben azért légy óvatos 2022-ben, nehogy baleset érjen!

Halak: 2022-ben alapvetően jó egészségnek örvendhetsz. Ha mégis elkap egy betegség, akkor gyorsan meggyógyulsz. A táplálkozásra is figyelj, mert könnyen elhízhatsz. 2022 nyarán a virágporokra lehetsz allergiás. Sportolás, futás közben vigyázz, nehogy bokasérülést szenvedj.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló