Angyalhoroszkóp 2022Ezt üzenik az angyalok az esztendőre!Kos: Az előtted álló év tele lesz nagyszerű lehetőségekkel a számodra, ezért most képes leszel egy teljesen új irányt adni az életednek. Az angyalok arra kérnek, hogy adj teret a teremtő energiádnak, higgy magadban, tudd, hogy tele vagy erővel és bármit képes vagy elérni 2022-ben!

Bika: Az üzenik neked az angyalok 2022-re, hogy ideje, hogy kilépj a komfortzónádból, hogy elhagyd a megszokásaidat, mert akkor csodákban lesz részed az esztendőben.

Ikrek: Az angyalok azt üzenik neked, hogy 2022-ben minden remekül alakul számodra, ha képes leszel egyszerre egy célra koncentrálni az energiádat. Fontos, hogy ne aprózd el az erődet! Ha fókuszban maradsz, akkor hatalmas boldogságban lesz részed idén!

Rák: Azt üzenik neked az angyalok, hogy 2022-ben bízz magadban, az univerzum hatalmában és légy tisztában azzal, hogy minden, így a nehézségek, próbatételek, a te fejlődésedet szolgálja! Éld meg teljes nyitottsággal azokat a tapasztalásokat, amelyeket a 2022-es év tartogat a számodra!

Oroszlán: Azt üzenik neked az angyalok, hogy az akarat, erő jegyeként mindent mozgásba hozol, de 2022-ben el kell fogadnod, hogy a nyugalom időszaka érkezett el! Vedd észre az esztendőben a téged körülvevő csodákat, és akkor még több áldást kapsz az égiektől. Ezért nem kell tenned semmi mást, csak annyit, hogy meglátod és hálát adsz érte.

Szűz: Azt üzenik neked az angyalok, hogy szerető gondoskodással segítesz másoknak, ám eközben hajlamos vagy túlzásba vinni az idegeskedést és az aggodalmaskodást, amivel saját magadnak ártasz, ezért az tanácsolják neked, hogy 2022-ben győzd le a jövőddel összefüggő félelmeidet! Élj a mának és vedd észre, értékeld azt a sok csodát, ami az adott pillanatban körülvesz!

Mérleg: Azt üzenik neked az angyalok, hogy kedvességeddel sokak életébe örömöt viszel, ám 2022-ben ideje, hogy a sarkadra állj és légy határozott! Az év hozni fog néhány olyan helyzetet, amelyben döntést kell hoznod, és fel kell vállalnod a véleményedet másokkal szemben. 2022-ben akkor fogsz a legjobban dönteni, ha a szívedre hallgatsz.

Skorpió: Hitet kapsz az angyaloktól 2022-re, ugyanis bizonyos helyzetek addig nem változhatnak, amíg nem tudod elengedni azokat, ezért a gyógyítóenergiáid sem fognak érvényesülni. Az angyalok azt üzenik neked, hogy már nem kell sok idő ahhoz, hogy az aggodalmaid megszűnjenek, ugyanis a gyógyulásod már megkezdődött.

Nyilas: Mivel Nyilasként a természet szülötte vagy, ezért az angyalok a belső hangodon, megérzéseiden keresztül próbálnak üzenni neked. Ha szeretnéd őket meghallani 2022-ben, akkor befelé kell figyelned, aminek érdekében legyen időd arra, hogy egy kicsit rendszeresen elvonulj.

Amikor egyedül sétálsz a szabadban, vagy meggyújtasz egy gyertyát, és csendben figyelsz, akkor meg fogod hallani az angyalok útmutatásait. 2022-ben a görcsös akarás és ego helyett figyelj az univerzum jeleire!

Bak: Azt üzenik neked az angyalok, hogy Bakként te vagy az, akinek segítségére számíthatnak azok, akiknek erre van szükségük, és minden esetben vállalod a felelősséget, ám 2022-ben túl szigorú tempót követsz. Mivel több játékosságra és örömre lenne szükséged, ezért idén engedj a spontaneitásnak és igyekezz kikapcsolódni!

Vízöntő: Azt üzenik neked az angyalok, hogy nem leszel egyedül 2022-ben, mert minden helyzetben számíthatsz az égiek támogatására. Vízöntőként hajlamos vagy arra, hogy gyorsan elfogjon a kétely, a bizonytalanság, de hidd el, hogy idén nem fogsz rossz döntést hozni, vagy tévedni, mert az angyalok mindenben segítenek, hisz megérdemled, ne feledd!

Őket nem tudod elkergetni egy gondolattal, szóval, vagy tettel, mert melletted maradnak, és szeretnék, hogy biztonságban érezd magad 2022-ben.

Halak: Azt üzenik neked az angyalok, hogy eljött számodra az öröm ideje 2022-ben. Sokat kellett küzdened tavaly, az erőfeszítéseid pedig idén beérnek, úgyhogy csak add át magad a békének, légy hálás és boldog!

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló