Erre számíthatsz a szerelemben idén!



Ha választasz egy lapot az alábbiak közül, akkor megtudhatod, hogy mit jövendöl az érzelmek terén Kleopátra 2022-re.1. Csak kisebb szerelmekben lesz részed: Azt jövendöli neked Kleopátra, hogy 2022-ben csak kisebb szerelmekben, rövidebb párkapcsolatban lesz részed, ugyanis ezek egyike sem lesz a nagybetűs szerelem.

Habár jól fogod érezni magad az aktuális kedvesed mellett, és sok kellemes élményben lesz részetek együtt, valahogy mégsem találod meg benne életed párját, akire a szíved mélyén vágysz. Ugyanakkor nem fogod megbánni ezeket a rövid románcokat, hiszen általuk szenvedéllyel teli kalandokkal és értékes tapasztalatokkal leszel gazdagabb 2022-ben.

2. Egyoldalú szerelmi szál szövődhet: Kleopátra azt jövendöli neked, hogy plátói szerelem vár rád 2022-ben. Ez bekövetkezhet úgy, hogy valaki beléd szeret, de te nem viszonozod az érzéseit, ám nem akarod megbántani, vagy valamilyen kényelmi okból vele maradsz.

Ugyanakkor az is lehet, hogy te szeretsz bele valakibe, aki nem szeret viszont. Ez azonban ne vegye el a kedved a párkereséstől, mert az egyoldalú szerelem csak olyasmi, amit valamiért meg kell tapasztalni, de ettől még minden esélyed megvan arra, hogy megtaláld az igazit.

3. Megleled életed nagy szerelmét: Azt jövendöli neked Kleopátra, hogy 2022-ben megtalálod életed nagy szerelmét. Egy igazán forró és szenvedélyes szerelemben lesz részed idén. Végre rátalálsz arra, aki a legjobbat hozza ki belőled, aki által előnyösen változol és akinek hála úgy érezheted, hogy akár hegyeket is képes vagy megmozgatni.

Ez a személy lesz számodra a legcsodálatosabb dolog az életedben, és úgy fog szeretni, ahogy vagy. Lehet, hogy lelki társak lesztek, de az is biztos, hogy fontos életleckét tanulhattok meg egymástól 2022-ben.

4. Visszatér egy régi kedves: Azt jövendöli neked Kleopátra, hogy egy régi kedvesed tér vissza 2022-ben és újrakezditek a kapcsolatotokat. Van rá esély, hogy ez a régi kedves, az egyik volt párod, de az sem kizárt, hogy egy olyan személy, akibe viszonzatlanul voltál szerelmes, de most esélyt kaptok, hogy megpróbáljátok együtt.

Bár azt mondják, hogy óvatosan a felmelegített kapcsolatokkal, mégis Kleopátra szerint idén megtörténhet kiderülhet, hogy a volt pároddal annyit változtatok a külön töltött idő alatt, hogy érdemes lesz újra megpróbálnotok együtt. Lehet, hogy ez a sors akarata.

5. Fogadalommal erősítitek meg a kapcsolatotokat: Azt jövendöli neked Kleopátra, hogy fogadalommal erősítitek meg a kapcsolatotokat a pároddal 2022-ben. Ez jelenthet eljegyzést, ha az még nem történt meg. Ha már ezen túl vagytok a pároddal, akkor jöhet a következő lépés, tehát az esküvő.

Ha úgy választottad ezt a lapot, hogy jelenleg nem élsz kapcsolatban, akkor Kleopátra szerint idén párra találsz, és bekövetkezhet bármi, aki a kapcsolatotok megerősítését fogja jelenteni.

6. Szerelmi háromszögbe keveredsz: Azt jövendöli neked Kleopátra, hogy szerelmi háromszögbe fogsz keveredni 2022-ben. Talán nem is gondolnád magadról, hogy ilyesmibe keverednél, vagy megtörténhet veled, ám ne feledd, hogy a szerelem különös dolgokat képes művelni az emberekkel!

Kleopátra neked szóló szerelmi jóslata szerint idén téged is rávehet olyasmire a szerelem, amire eddig soha, ugyanis megismerkedhetsz valakivel, akibe őrülten beleszeretsz, aki nélkül többé el sem tudod képzelni az életedet, de valamiért mégsem vállalhatod fel a kapcsolatot. Ha Kleopátra jóslata megvalósul, akkor légy rendkívül óvatos, és törekedj arra, hogy minél előbb a tisztességes útra lépj!

7. Az új jobb lesz, mint a régi: Kleopátra szerint minden esély megvan arra 2022-ben, hogy véget ér a már meglévő kapcsolatod, vagy majd az új, ha nem tudtok változtatni rajta, esetleg már nagyon szeretnél szakítani.

Ugyanakkor bánkódnod nem kell, ha így történik, mert Kleopátra szerint idén új párra lelsz, aki mellett az igazi boldogságot is megtalálod. Nem kizárt, hogy az új kedvesed lesz egyben a lelki társad is.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló