Neked mi lesz a 2022-es életleckéd?



Az alábbi példa segítségével megtudhatod, hogy mi lesz az idei feladatod.Így számolj:

Ha 1988. 07. 25-én születtél, akkor:

1+9+8+8+0+7+2+5=40

4+0=4

Most válassz egy számot 1-től 9-ig, majd addig folytasd az összeadást, amíg 2 és 9 közé eső számjegyet nem kapsz. Ha megvan az eredmény, akkor olvasd el a neked szóló 2022-es életleckét!

2. A 2-es szám alapján azt az életleckét kell elsajátítanod 2022-ben, hogy képessé kell válnod az önállóságra, de azt is meg kell tanulnod, hogy kapcsolódni tudj valakihez! Valószínű, hogy az eddigi fejlődésed alapján ez az a lecke, amit a lelkednek mindenképpen meg kell tanulnia idén. Ne feledd, hogy a társas létnek mindig a megértés és az az egymásra figyelés az alapja, ez pedig nem olyan egyszerű feladat, mint amilyennek elsőre hangzik.

3. Soha nem leszel egyedül 2022-ben. Minden esetben lesz valaki, egy szülő, társ vagy barát, akihez fordulhatsz, ha úgy érzed, hogy erre van szükséged. Ha megítélésed szerint valójában nem áll melletted senki, akkor jusson eszedbe, hogy a felsőbb hatalomra, az Univerzum mozgató erejére mindig számíthatsz, és bízhatsz abban, hogy hitet és energiát kapsz tőle, ha elgyengülsz!

A 3-as szám alapján az is hozzátartozik az idei életleckédhez, hogy meg kell tanulnod, hogy te is nyújthatsz támaszt annak, aki egyedül érzi magát.

4. Az előtted álló hónapokban meg kell tanulnod azt, hogy hogyan alakíthatsz ki szoros kapcsolatokat és miként őrizheted meg azokat. A végeredményül kapott szám szerint ugyan könnyen kötsz új ismeretségeket, sok ismerősöd lehet a közösségi médiában, mégis 2022-ben eljött az ideje, hogy megkérdezd magadtól, hogy mégis hány emberrel ápolsz tényleg erős kapcsolatot?

Idén azt az életleckét kell elsajátítanod, hogy felismerd és megtanuld kiismerni az embereket, valamint találd meg azokat, akikkel igazán erős kapcsolatot kell és tudsz ápolni!

5. Azt az életleckét kell elsajátítanod 2022-ben, hogy egy csapat tagjává kell válnod, méghozzá úgy, hogy vezesd és segítsd. Ezt megteheted akár valamilyen sportágban. Így például, ha szereted a csapatjátékokat, akkor válj azzá, aki összetartja és vezeti a csapatot!

Ha nem sportban, akkor a családodban lehetsz az, aki összefogja a többieket. Például szervezz közös programokat, vagy figyelj oda arra, hogy minden rokonod jelen legyen egy családi ünnepeken és mindenki jól érezze magát. Ugyanakkor a 2022-es életleckédet úgy is elsajátíthatod, hogy bulit szervezel a barátaiddal.

6. A 2022-es életleckéd az, hogy el kell döntened, hogy kivel ápolsz szoros és kivel laza kapcsolatot. Óvd meg a belső békédet azzal, hogy nem engeded, hogy mások rád erőltessék a lelki problémájukat, és zárd ki az életedből a zavaró embereket. Mindezt úgy tedd, hogy közben senkit se bánts meg!

7. A 2022-es életleckéd az, hogy felismerd a vezető szerepedet, ugyanis az emberek adnak a véleményedre, és átveszik a gondolataidat! Az idei céljaid közül legyen, ami nem rólad szól, hanem mások megsegítéséről!

8. Nem szokásod idegeskedni, ugyanis egyszerűen meglátod, hogy mire van szükség és rájössz, hogy azt hogyan oldd meg. Számodra nem jelent kihívást azt, hogy eldöntsd milyen szakmát, munkát válassz és azt meg is tudod csinálni. Jól tudod, hogy milyen erősségekkel és korlátokkal rendelkezel.

Mivel jól ismered önmagad és a képességeidet, ezért mindig kiegyensúlyozott vagy, az elvállalt feladataidat pedig kiválóan elvégzed. Mindez irigységet válthat ki másokból, ezért 2022-ben azt a dolgod, hogy ezt jól kezeld a kiegyensúlyozottságoddal.

9. 2022-ben számodra ismeretlen lesz az az érzés, amikor az ember elégedetten hátradőlhet, mert mindennel végzett, ugyanis egyszerre több feladatot elvállalsz és megoldod, méghozzá úgy, hogy közben ezt nem is érzed soknak.

Az ismerőseid csodálni fogják, hogy milyen kimeríthetetlen energiával rendelkezel. Amellett, hogy a feladataid fontossági sorrendbe kell rendezned, még arról se feledkezz el, hogy aludnod is kell 2022-ben!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló