A számok februári üzeneteA születésed napja alapján kiderül, hogy mire számíthatsz a tél utolsó havában.1 – Ha bármely hónap 1-jén, 10-én, 19-én és 28-án születtél

2 – Ha bármely hónap 2-án, 11-én, 20-án és 29-én születtél

3 – Ha bármely hónap 3-án, 12-én, 21-én és 30-án születtél

4 – Ha bármely hónap 4-én, 13-án, 22-én és 31-én születtél

5 – Ha bármely hónap 5-én, 14-án, 23-án születtél

6 – Ha bármely hónap 6-án, 15-én és 24-én születtél

7 – Ha bármely hónap 7-én, 16-án és 25-én születtél

8 – Ha bármely hónap 8-én, 17-én és 26-án születtél

9 – Ha bármely hónap 9-én, 18-án és 27-én születtél

1. A szokottnál sokkal ambiciózusabb leszel februárban. Olyan érzésed támadhat, hogy túl sok felelősséget vettél a nyakadba mostanában, de ne add fel, légy kitartó és dolgozz azért, hogy célt érj mindennel!

2. A pénz kapja a főszerepet februárban, aminek időszakában jól fogsz keresni, de a kiadásaid is nagyobbak lesznek a szokásosnál. Habár az égi hatások segíteni fognak a tél utolsó havában, hogy jobban megértsd önmagadat és a kreatív képességeidet, te mégse ess az álmodozás és a kísértések csapdájába!

3. Nagyszerű, új dolgokkal leszel gazdagabb februárban, ráadásul találhatsz valamit, ami által sikerül növelned a kényelmedet és egyszerűbbé teheted az otthoni munkádat. A tél utolsó havában lehet, hogy sikerül új munkát esetleg szakmát találnod. Ha alapvetően nem szereted a változásokat, akkor kénytelen leszel módosítani a dolgokhoz való hozzáállásodon februárban.

4. Ne akard sikeresnek mutatni magad, a véleményedet csak akkor mondd el, ha azt kérdezik tőle, és semmiféleképpen se pletykálj! Ha mindezt sikerül betartanod a tél utolsó havában, akkor megbecsülésben lesz részed.

Februárban nagyon fontos, hogy próbálj elkerülni minden olyan helyzetet, amelyhez valójában egyáltalán nincs közöd, mert csak bajt hozna a fejedre, ha mégis beleártanád magad olyasmibe, ami nem a te dolgod! A konstruktív önfegyelem remek védelmet fog nyújtani neked februárban.

5. Rendkívül jó hónapra számíthatsz, méghozzá részben azért, mert csodás élményekben lesz részed, részben pedig azért, mert szerelmi kapcsolatba kerülsz, de az sem kizárt, hogy gyermekkel kerülsz kapcsolatba.

A tél utolsó havában mégsem ezek a dolgok lesznek azok, amelyek igazán boldoggá tesznek, ugyanis a legnagyobb örömöt az fogja szerezni neked, hogy végre utazhatsz egy kicsit. Ha író, színész, esetleg énekes vagy, akkor a februári körülmények nagyszerűen lesznek a számodra.

6. Az egészséged és a munkád lesz a legfontosabb számodra februárban. Most kénytelen leszel mindenhez és mindenkihez alkalmazkodni, ráadásul váratlan dolgokkal is szembe kell nézned. Ugyanakkor új vállalkozást is elindíthatsz a tél utolsó havában, vagy egy új munkaterületen próbálhatod ki magadat. Habár mindebben sikeres leszel, mégis sok munkád lesz ezekkel a dolgokkal februárban, ezért légy higgadt, szigorú és határozott!

7. Februárban nem késlekedhetsz, hanem a lehető leggyorsabban munkához kell látnod! A tél utolsó havában számíthatsz arra, hogy az egyik barátod meglepő irányba terel az üzlet terén. Ezzel kapcsolatban a legbölcsebb az lesz, ha kiegyensúlyozott tervek alapján haladsz, és nem engeded magad eltéríteni, még akkor sem, ha nagyon ihletettnek érzed magad!

Ha februárban alaposan végzed a napi teendőidet, nem veszel el az apró részletekben, akkor lendületesen, frappánsan törhetsz előre.

8. Olyan érzelmi, szenvedélyes barátságban lehet részed, amiből könnyen kialakulhat egy mesés szerelmi kapcsolat. Mivel a tél utolsó havában sok akadályt kell elhárítanod a sikerig, ezért jobb lesz, ha inkább az anyagi biztonságra koncentrálsz!

9. A bölcsesség, ideálok, a vallásosság és az utazás kap kiemelt szerepet az életedben, amiben a szerelem terén intenzív és ideális időszakra számíthatsz. Mindenre hajlandó leszel, ami konstruktív vagy produktív. Mindemellett figyelj az álmaidra, mert azok fontos üzenetet hordozhatnak a személyiséged és a jövőd szempontjából!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló