Neked mit üzennek az angyalok februárra?A csillagjegyed alapján kiderül, hogy neked mit tanácsolnak az angyalok a tél utolsó havára.Kos: Azt üzenik neked az angyalok februárra, hogy tudják, hogy ki bántott meg és milyen sérelem ért. Bár ezzel kapcsolatban igazat adnak neked, azért arra felhívják a figyelmedet, hogy ebben a helyzetben nem az a kérdés, hogy ki fog győzni, ugyanis a legfontosabb az, hogy te jól légy!

Bika: Azt üzenik neked az angyalok februárra, hogy várakozni soha nem könnyű, főleg akkor nem, ha az ember egy olyan élethelyzetbe került, amely bizonytalan, és rengeteg benne a megválaszolatlan kérdés. Ezzel kapcsolatban az angyalok azt tanácsolják, hogy mindig csak a pillanatra összpontosíts, mert akkor nem lesz annyira nehéz a várakozás.

Ikrek: Azt üzenik neked az angyalok februárra, hogy lehet, hogy túlságosan kavarognak benned az érzések és a benyomások, emiatt a lelkednek nehezen megy lépést tartania az életed rohanásával, ezért az angyalok abban fognak segíteni, hogy kitisztuljon a tudatot és megnyugodj.

Minden nap állj a nyitott ablak elé, végy egy mély levegőt és gondolj arra, hogy mennyi szépség vesz körül!

Rák: Azt üzenik neked az angyalok februárra, hogy a gondoskodásodnak eredményeként béke költözött a környezetedbe, ezért itt az ideje annak, hogy saját magaddal foglalkozz! Töltsd azzal a tél utolsó havát, hogy megszabadulsz a gondjaidtól, legyen időd arra, hogy leülsz, és átgondolod, hogy mi mindent intéztél el csak az aktuális héten! Bátran légy büszke magadra!

Oroszlán: Azt üzenik neked az angyalok, hogy mostanában túl sokat harcoltál, viszont tudtad, hogy az igazság a te oldaladon áll, így bátran belementél a csatákba. Most azonban eljött a február, aminek időszakában el kell engedned a bizonyítási vágyadat. Ne feledd, hogy neked sem kell belemenned minden konfliktusba!

Szűz: Azt üzenik neked az angyalok februárra, hogy végre légy elégedett saját magaddal! Szűz jegyűként jellemző rád, hogy folyton hajtod magad, próbálsz jobbá, tökéletesebbé válni, de közben nem jössz rá, hogy az általad üldözött cél valójában nem létezik. Az angyalok arra kérnek, hogy nézz körül, légy őszinte magadhoz, mert akkor látni fogod, hogy mindenki olyannak szeret, amilyen vagy!

Mérleg: Azt üzenik neked az angyalok februárra, hogy jelentős tanulságokban és tapasztalásokban lesz részed. Nagyon sokat tanulhatsz a helyzetből a tél utolsó havában. Ezzel kapcsolatban az angyalok arra kérnek, hogy fogadd nyitott szívvel a téged felemelő tapasztalatokat, megéléseket, mert azok mind a lelki fejlődésedet szolgálják februárban!

Skorpió: Azt üzenik neked az angyalok februárra, hogy már eddig is rengeteg új energiát tapasztaltál meg az életedben, de ez most fokozódni fog, ezért bátran add át magad az életnek, semmit se gondolj túl, és próbálj megélni mindent a maga teljességébe, így a szerelmet és a szeretetet is, a tél utolsó havában.

Nyilas: Azt üzenik neked az angyalok februárra, hogy nézd el magadnak a hibáidat, hiszen senki sem tökéletes, ráadásul a te botlásaid szerethetőek. Nyilas jegyűként folyton az igazságra és az őszinteségre törekszel, amin soha ne változtass!

Bak: Az angyalok februárban megmutatják neked az utat a boldogsághoz. Ennek érdekében jól teszed, ha egy kicsit elvonulsz. Menj ki például egyedül sétálni a természetbe, vagy gyújts egy gyertyát és némán figyelj a belső hangodra, mert így meghallhatod az angyalok tanácsait, és megtudhatod, hogy milyen döntést kell hoznod.

Vízöntő: Azt üzenik neked az angyalok februárra, hogy ne aggódj feleslegesen! Az égiek meghallgatják az imáidat és rá fogsz jönni, hogy idővel minden problémád megoldódik.

Halak: Azt üzenik neked az angyalok februárra, hogy nyugodt lehetsz, ugyanis a bölcsességednek köszönhetően nincs olyan konfliktus, amit ne lennél képes megoldani. Jól ismered az emberi vágyak természetét, és azzal is tisztában vagy, hogy végül mindig a jó győz. Ezt a fizikai létezés szintjén is megtapasztalhatod a tél utolsó havában.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló