A Jackass legdurvább mutatványai



A sorozat legőrültebb kunsztjai, amiket eszedbe se jusson kipróbálni!A limuzinkaptár üveggolyókkal felmpimpelve: Ebben a jelenetben Steve-O, Ryan Dunn, Jason „Wee Man” Acuna és Dave Englund azt hiszi, hogy a fehér limuzin, amiben ülnek, egy fotózásra viszi őket, ám tévednek, mert valójában egy parkolóba mennek, ahol a méhésznek öltözött Margera és Knoxville várja őket egy méhkaptárral és két vödör üveggolyóval.

Miután a limuzin leparkolt, Margera annak tetejére ugrik, majd a nyitott tetőablakon keresztül bedobja a méhkaptárt. Az autó ajtajai automatikusan lezárnak, és kitör a pánik. Legalábbis Englund és Dunn esetében, mert Steve-O már rutinos, így mozdulatlanul ül az első ülésen, míg mellette Wee Man és egy kapucnis operatőr próbálja megúszni a támadást.

Dunn az életéért küzdve igyekszik kirúgni az autó egyik ablakát, de a hisztérikus állapotba került Englund rálöki a kaptárra. Amikor végre ki tudják nyitni az egyik ajtót, akkor a menekülők azonnal elesnek az útra kiszórt üveggolyókon. Nem csoda, hogy a halálra rémült Englund némi vizelettartási problémával szembesül.

Tetoválás egy ugráló terepjáróban: Vannak, akik egyébként sem bírják a tetoválás folyamatát, de még azok is, akiknek nincs gondjuk vele, aligha vállalnák be azt az őrültséget, hogy egy ugráló terepjáróban varrják ki.

A Jackass csapata azonban ezt is kipróbálta, igaz nem terepjáróról, hanem Hummerról volt szó, amit Henry Rollins vezetett a buckákkal teli úton a semmi közepén, miközben az egyébként is tetovált Steve-O-ra próbált a show kitalálója, Jeff Tremaine egy előrerajzolt Smiley Face-t kivarrni.

Az autó annyira ugrált, hogy az utasok majdnem kizuhantak belőle. A tetoválás eredménye egy véres massza lett, alig felismerhető grafikával. Ugyanakkor látható, hogy mindebből Steve-O nem sokat fog fel, mivel be van drogozva, ráadásul félt a meglepetésvendég Rollinstól, ugyanis korábban egy interjúban azzal dicsekedett, hogy ugyanazt a nőt fektetik meg. Szerencséjére azonban Rollins rendes volt, mint mindig.

Önvédelmi technikák, azaz borsspray, sokkoló, mellbe lövés közvetlen közelről: Eleinte a Big Brother című underground magazin számára készült ez a mutatvány, de aztán nagyjából bemutatták a Jackass pilot epizódjában.

Ebben a kihívásban Knoxville különböző önvédelmi termékeket próbált ki magán valaki hátsókertjében, egyre nagyobb veszély- és fájdalomfaktornak kitéve önmagát. Legelőször az asszisztense fújt borssprayt az arcába, ami olyan fájdalmat okozott Knoxville-nek, hogy az szó szerint a földre vitte.

Ezt követte egy kábítópisztoly (stun gun), aminek eredménye ugyanaz lett, mint az első eszközt tesztelésének. Ezután egy sokkolót nyomtak Knoxville mellkasához, méghozzá 30 másodpercen keresztül.

Az utolsó próba nem került be a pilot epizódba, de a Big Brother underground videóba látható. Ebben Knoxville egy golyóálló mellényt visel és mellkason lövi magát, amit túlélt, sőt, össze sem esett. Ugyanakkor ezt a mutatványt már azért kellett saját magának megcsinálnia, mert az, aki előtte háromszor földre vitte, annyira azért nem volt őrült, hogy még rá is lőjön.

Johnny Knoxville eltöri a farkát: Ebben a kunsztban Knoxville nem a farkcsontját törte el, azt megtette évekkel korábban, hanem a péniszét. Az eset 2008-ban történt, amikor Oklahomában próbáltak ki egy krosszmotoros mutatványt, egy hátraszaltót, amivel a legnagyobb motoros kaszkadőrnek, Evel Knievelnek akartak emléket állítani.

A forgatáson jelen volt Travis Pastrana freestyle motokrossz bajnok, hogy hasznos tanácsokkal készítse fel az amatőr motoros Knoxville-t, így például azzal, hogy ha a levegőben a motor fölötte van, akkor soha ne engedje el a kormányt, mert a motor rá fog esni.

Az áldozat először nem érez fájdalmat, csak azt, hogy valami folyik a nemi szervéből, amiről remélte, hogy vizelet és nem vér, ám tévedett. Állítólag Knoxville csak katéterrel tudott vizelni a következő három és fél évben.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló