Sorozatos párok, akik a valóságban nem kedvelték egymást



A Castle, a Grace klinika és más szériák sztárjai se szívlelték egymást.Hamarosan elkezdődik Amerikában a Vámpírnaplók utolsó évada, aminek érdekessége, hogy a főszerelő Elenát játszó Nina Dobrev már a tavalyi évadban sem szerepelt. Amióta a színésznő bejelentette a távozását, azóta nem szűnnek a pletykák, amelyek szerint Dobrev távozásának hátterében Ian Somerholder áll.


A két színész ugyanis egymásba habarodott és egy párt alkotott a sorozat első éveiben, ám a szakítás után Somerhalder gyorsan rátalált élete szerelmére Nikki Reed személyében. Állítólag Dobrev ezt nem tudta elviselni, ahogy azt sem, hogy a tévében továbbra is Somerhlder szerelmét kellene alakítania.


Most, amióta bejelentették, hogy a Vámpírnaplók az utolsó évadhoz érkezett, újra szárnyra kaptak a pletykák, hogy Dobrev nem fog visszatérni Elenaként, mert még mindig nem akar az exével forgatni.


Nem ez a sorozat azonban az egyetlen, aminek meg kell küzdenie a színészek egymás iránt táplált ellenszenvével.


Bűbájos Boszorkák: Shannen Doherty világhírűen problémás színésznő, aki ezt a boszorkányos sorozat forgatásán is bebizonyította, ezért idővel lecserélték. Alysa Milano, a sorozat egyik sztárja, elárulta, hogy voltak kemény napok, amíg Doherty szerepelt a sorozatban.


Beverly Hills: Nem a Bűbájos Boszorkák volt az első sorozat, amely forgatásán Shannen Doherty nem jött ki a kollégájával. Jennie Garth a 2014-ben megjelent önéletrajzi könyvébe, ami a Deep Thoughts From a Hollywood Blonde címet kapta, azt írta, hogy napi 14-16 órát össze volt zárva a színésznővel, aki a sorozatban a legjobb barátnőjét alakította.


Garth elárulta, hogy voltak napok, amikor semmi problémájuk nem volt egymással, de máskor legszívesebben kikaparták volna a másik szemét. Garth szerint ennek oka az volt, hogy mind a kettejük csillagjegye Kos, ezért erős, független nők voltak, akik akkoriban még keresték önmagukat.


Grace klinika: Patrick Dempsey és Isaiah Washington akkor veszett nagyon csúnyán össze, amikor Washington homofób megjegyzést tett a kollégájukra, T.R. Knight-ra. Később Washington bocsánatot kért, de nem sikerült elsimítani a dolgot, úgyhogy mind a két színész repült a szériából.


Nyugi, Charlie!: SMS-ben dobta ki Charlie Sheen a kolléganőjét, Selma Blairt, akit le is picsázott az üzenetben. Blair egyetlen bűne az volt, hogy bepanaszolta Sheent a producereknél, mert állandó késett a forgatásokról.


Született feleségek: Nagyon nehezen jöttek ki a színészek Teri Hatcherrel, akinek a nevét állítólag „véletlenül” lefelejtették a sorozat utolsó része után a stábnak adott ajándékról.


X-Akták:
A sorozat első éveiben gyűlölte egymást David Duchovny és Gillian Anderson. Az soha nem derült ki, hogy mi volt ennek az oka, de később sikerült elásniuk a csatabárdot. Ha mostanában megkérdezik tőlük, hogy mi volt a probléma, akkor viccesen azt felelik, hogy Anderson frizurája, mert rengeteg időbe telt elkészíteni két jelenet között.


Castle:
Állítólag a valóságban annyira utálta egymást Stana Katic és Nathan Fillion, hogy inkább belementek, hogy egy évaddal korábban érjen véget a sorozat, mint kellett volna. A hírek szerint a Castle két főszereplőjét még párterápiára is elküldte a producer, de az eredménytelennek bizonyult.


Tuti gimi: Mindig rossz ötlet a munkát és a szerelmet párosítani. Erre kiváló példa Chad Michael Murray és Sophia Bush esete. A két színész a sorozat forgatásán ismerkedett meg egymással. A szerelmük gyorsan eljutott a házasságig, ám ennek hamar vége lett, mert állítólag Murray megcsalta a feleségét Paris Hiltonnal.


Ezt követően még öt évig együtt dolgozott a két színész. Bush egyébként később a Chicago P.D sorozat forgatásán is gyorsan beleszeretett a kollégájába. Ő és Jesse Lee Soffer egy évig jártak, majd minden különösebb ok nélkül szakítottak. Az általuk alakított karakterek a mai napig imádják egymást.


Glee: Állítólag annyira összeveszett Lea Michele és Naya Rivera, hogy az ötödik évadból kiírták a Santanát alakító színésznőt. Ezt Michele kérte.


(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló