Ismerd meg a virágjegyedet!



A példát követve számold ki a virágjegyedet, majd olvasd el a neked szóló jellemzést!Így számolj:

Ha 1989. március 14-én születtél, akkor:

1 + 9 + 8+ 9 + 0 + 3 + 1 + 4 = 35

3 + 5 = 8

Ha megvan a végeredmény, akkor keresd ki az ahhoz tartozó virágot az alábbi táblázatból:

1 – Hunyor

2 – Kökörcsin

3 – Árvácska

4 – Pipacs

5 – Japán harangláb

6 – Viráglonc

7 – Rózsa

8 – Tulipán

9 – Szagos bükköny

Ha megvan a virág, akkor olvasd el a neked szóló jellemzést!

1. Hunyor: Makacsul kitartasz a határozott elveid mellett, amelyekből senki kedvéért sem engedsz. Rendkívül következetes vagy, még abban az esetben is, ha ezzel megnehezíted a saját dolgodat. A magánéletedben kiszámíthatóságra, nyugalomra, gondtalanságra vágysz.

Ideális partner számodra: Árvácska, Viráglonc, Kökörcsin, Szagos bükköny

2. Kökörcsin: Képtelen vagy hosszabb ideig egy helyben maradj, mert igényled a változást a munkád és a magánéleted terén. Ebből következik, hogy a szabályokat, a kötelező dolgokat sem szereted, ahogy azt sem, ha korlátozni próbálnak.

Ideális partner számodra: Pipacs, Japán harangláb, Tulipán, Szagos Bükköny

3. Árvácska: Energiával teli, könnyen barátkozó, jólelkű személy vagy, aki bárkivel képes megtalálni a közös témákat. Társaságkedvelő emberként imádod, ha sokan vannak körülötted, még abban az esetben is, ha nem te vagy a középpontban. Benned van egyfajta különleges kisugárzás, amivel magadra vonod a figyelmet.

Ideális partner számodra: Pipacs, Hunyor, Japán harangláb, Viráglonc

4. Pipacs: Minden tekintetben hűséges és megbízható személyiséggel megáldott teremtés vagy, aki elképesztően kitartó és lojális a többi emberrel szemben. Rendszerető vagy, de nem rendmániás, mert csak szereted az igényességet és a finom eleganciát.

Nagyon szeretsz szervezkedni, hajlandó vagy még a saját szabadidődet is feláldozod azért, hogy másoknak, akár egy teljesen idegennek is, a segítségére lehess. A meglátásaid és az emberismereted nagyon jók, ezt pedig szívesen alkalmazod a gyakorlatban is.

Ideális partner számodra: Kökörcsin, Rózsa, Pipacs, Japán harangláb

5. Japán harangláb: Előled senki sem titkolhat el semmit, mert rendkívül jók az ösztöneid és mindenre ráérzel. Kiválóan értelmezed a testbeszédet, képes vagy egy pillanat alatt ráhangolódni mások lelki állapotára, függetlenül attól, hogy milyennek próbálja mutatni magát a másik fél.

Mindebből következik, hogy különösen érzékeny vagy. Ha valamilyen probléma, szomorúság ér, akkor hajlamos vagy úgy tenni, mintha mi sem történt volna.

Ideális partner számodra: Hunyor, Rózsa, Viráglonc, Tulipán

6. Viráglonc: Hihetetlenül alkalmazkodó, megértő, éles eszű, kimagasló intelligenciájú teremtés vagy. Gyorsan átlátsz a különféle élethelyzeteken, a problémákat pedig iparkodsz rögtön megoldani. A humorérzéked kiváló, ráadásul bárkit leveszel a lábáról, ha az érdekeid ezt diktálják.

Ideális partner számodra: minden virág

7. Rózsa: Nyitott szívvel fordulsz mások felé, éppen ezért nagyon elkeserít, ha csalódást okoznak neked, átvernek vagy megcsalnak. Ki nem állhatod a konfliktusokat, ugyanis mindent a szívedre veszel.

Ideális partner számodra: Árvácska, Szagos bükköny, Tulipán, Viráglonc

8. Tulipán: Heves természeted miatt hajlamos vagy felfújni a legapróbb dolgot is. Ugyanakkor amilyen gyorsan felkapod a vizet, olyan gyorsan higgadsz le, ám addigra kész a baj, ugyanis az esetek többségében előbb beszélsz, mint gondolkodsz, amivel kellemetlen helyzetbe kevered magad, utólag pedig hiába próbálsz magyarázkodni.

Ideális partner számodra: Árvácska, Rózsa, Hunyor, Kökörcsin

9. Szagos bükköny: Igazán vakmerő személy vagy, ami miatt szívesen kockáztatsz az élet bármely területén. Sokan felnéznek rád, viszont előfordul, hogy teljes őrültségnek vélik a tetteidet. Sokszor úgy érzed, hogy egyedül szeretnél lenni, ám olyankor kitalálsz valami újat, extrémet, hogy teljesen átadhasd magad az újdonság varázsának.

Ideális partner számodra: Japán harangláb, Tulipán, Kökörcsin, Árvácska

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló