Melyik ige tartozik a csillagjegyedhez?



Tudd meg, hogy mi a leginkább jellemző rád, és merj változtatni, ha ennek szükségét érzed!Biztos ismered azt a játékot, amikor az embert egyetlen jelzővel, igével kell jellemezni. Most a horoszkóp is ezt tette, amikor minden csillagjegyhez párosított egy igét, ami a leginkább dominál a személyiségében.

Olvasd el, hogy rád mi a leginkább jellemző, és változtass, ha úgy érzed, hogy erre szükséged van ahhoz, hogy jobb, boldogabb életet élhess!

Kos – Védekező: Vannak, akik szerint agresszív vagy, ám csak arról van szó, hogy mindig meg akarod védeni a szeretteidet. Akkor érzed magad teljes embernek, ha segíthetsz, megoldhatod mások gondjait.

Bika – Közvetlen: Fontosak a határaid, és az, hogy miről mit gondolsz, emiatt ezeket elsőként határozod meg. Az átlátható, tiszta, világos és tömör kommunikációt szereted.

Ikrek – Örök változást igénylő: Az egyik pillanatban szeretnél odabújni valakihez, de a következő pillanatban, ha nem vesznek elég komolyan, akkor dühös fenevaddá változol. Szeszélyes vagy, az érzelmek széles skáláját mutatod be, emiatt nincs a világon olyan ember, aki előre kitalálhatná, hogy mire számíthat tőled.

Rák – Fészekrakó: Az otthonteremtés nagyon fontos az életed minden területén. Ugyanilyen jelentőséget tulajdonítasz a stabilitásnak és az elkötelezettségnek. Te mindent eltervezel a családi életedben, a kapcsolataidban és a karrieredben, majd makacsul ragaszkodsz ezekhez a tervekhez.

Oroszlán – Csábító: Csak abban az esetben érzed jól magad a bőrödbe, ha a körülötted élő emberek úgy gondolják, hogy nagyszerű személy vagy. Élvezed, ha imádnak és bizalommal fordulnak feléd.

Szűz – Munkamániás: Folyton azon jár az eszed, hogy mit is csinálhatnál, ugyanis rosszul viseled a tétlenséget. A Szűz az egyik legtermékenyebb csillagjegy, ezért számodra kínszenvedés, ha tétlenül kell ücsörögnöd.

Mérleg – Egyensúlyra törekvő: Tisztában vagy azzal, hogy vannak hibáid, emiatt minden egyes nap próbálsz azokon javítani, hogy jobb emberré válj. Habár nem találod meg könnyen az egyensúlyt, mégis törekszel rá, mert tudod, hogy nem lehetsz mindenben jó, de legalább próbálsz az lenni.

Skorpió – Tervező: Állandóan jár valamin az eszed. Az elméd leginkább egy labirintusra hasonlít, amiben csak te tudsz eligazodni. Jellemző rád, hogy mindig előre gondolkodsz, néhány lépéssel előrébb jársz, mint a többiek.

Nyilas – Örökmozgó: Még az emberi kapcsolatok terén se tudsz lassítani. Állandóan valami újdonságon töröd a fejed, folyton mozgásban vagy. Nehezedre esik lehorgonyozni egy kapcsolatban. Te nagyon nehezen mondasz le a dolgokról.

Bak – Törekvő: Unalmasnak érzed a középszerűséget, ezért folyton a következő kihíváson jár az eszed. Újabb és újabb csúcsok elérését tűzöd ki célul magad elé, arról meg hallani sem akarsz, hogy bármit feladj az előtt, hogy elérted volna. Mindezért sokan túlzottan törtetőnek bélyegezhetnek.

Vízöntő – Béketeremtő: Nagyon jó a kisugárzásod, ami mellett érzékeny és gondoskodó személy vagy. Nem szereted a görcsös erőlködést, mert azt kedveled, ha minden spontán alakul. Vízöntőként egy olyan világban szeretnél élni, amiben mindenki megtalálja a lelki társát, a jó pedig mindig legyőzi a gonoszt.

Halak – Érző: Hihetetlen az együtt érző képességed, emiatt nem kérdés, hogy az érzelmek dominálnak nálad. Még mielőtt bármi történne, te már jóval az előtt megérzed a dolgot. Mindebből következik, hogy a veled való beszélgetés mindig nagyon különleges.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló