Így telhet a húsvétod 2022-ben!A csillagjegyed alapján kiderül, hogy mire számíthatsz az ünnepen.Kos: Tele leszel energiával húsvétkor, aminek időszakában úgy érzed, hogy mindenre képes vagy, így arra is, hogy egyszerre készítsd el a főmenüt, a süteményeket, a takarítást és a dekorálást is. Mivel Kos jegyűként igazán elszánt teremtés vagy, ezért esetedben nem tűnik elképzelhetetlennek, hogy mindezt tényleg megtedd.

Bika: Annyira finom húsvéti menüt készítesz idén, hogy biztos mindenki megnyalja a tíz ujját utána, a családod pedig degeszre eszi magát. A húsvéti dekorálásba örömmel bevonod a kisebbeket, akikkel együtt készíted el a festett tojásokat, amiket aztán az ünnepi asztalra helyezel.

Ikrek: Szívesen töltöd a rokonaiddal és a barátaiddal a húsvétot, ezért idén az ünnep előtt elkészülsz a menüvel, hogy aztán csak pihenéssel és szórakozással kelljen foglalkoznod. Boldogan hívod át magadhoz a szeretteidet, de ha valaki nem tud eljönni, akkor szívesen mész látogatóba. Idén a kölni helyett a hagyományos szódavizes locsolkodásra is hajlandó leszel.

Rák: Idén kissé kicsúszik az irányítás a kezeid közül, mert későn állsz neki a húsvéti készülődésnek. Ennek eredményeként nem telik túl nyugodtan az ünnep a számodra. Úgy érzed, hogy semmivel sem haladsz, ám az utolsó pillanatban sikerül összekapnod magad, hogy aztán kimerülten összerogy a kanapén. Húsvétkor örömmel töltöd az idődet a szabadban, vagy mész el az állatkertbe a családoddal.

Oroszlán: Húsvétkor igyekszel kitűnni a többiek közül, aminek érdekében a hagyományostól eltérő, formabontó dekorációval, ételekkel, öltözékkel és frizurával készülsz az ünnepre. Idén boldogan várod vendégségbe a távoli rokonaidat és a sok ideje nem látott barátaidat is. A gyerekekkel rengeteg közös programot szerveztek.

Szűz: Idén sikerül mindent a megfelelő időben elkészítened a húsvétra. Betartod a böjtöt, majd amikor már szabad, akkor a húst is megeszed. Szeretnél mindent a lehető legtökéletesebben megteremteni, ami sikerül is, még akkor is, ha rengeteg munkádba kerül majd. Boldogan várod vendégségbe a rokonokat.

Mérleg: Számodra nem jelent komoly fejtörést az, hogy hogyan készülj a húsvétra, hiszen már jóval korábban kitaláltad és megtervezted a menetrendet. Mivel sikerül mindent tökéletesen kivitelezned, ezért arra is marad időd, hogy tojásvadászatot szervezz a kicsiknek, akik nagyon örülnek majd ennek.

Skorpió: Érzelmi hullámvasútként éled meg a húsvétot, ugyanis az egyik percben még nagyon várod a készülődést, a családi összejöveteleket, de a következőben úgy érzed, hogy a legszívesebben egyedül, filmnézéssel, közben sonka és tojás falatozással töltenéd az ünnepet. A gyerekeknek azért boldogan szervezel jelmezes tojásvadászatot.

Nyilas: Idén másra sem tudsz gondolni, csak arra, hogy húsvétkor alaposan belakj a finomabbnál finomabb fogásokkal. Most az sem érdekel, ha a nagy evések után rosszul leszel, vagy felszedsz pár kilót, mert úgy vagy vele, hogy az évben csak egyszer van húsvét. Emellett szívesen beszélgetsz nagyokat a rokonaiddal.

Bak: Igazán széppé varázsolod a húsvétot, aminek a családod örül majd a legjobban. Idén mindenből a legjobb minőséget választod és teszel róla, hogy mesebeli ünnepet teremts az otthonodba. Mindeközben egy kicsit sem pihensz és örömmel teszed. Az eredmény mindenkit elkápráztat.

Vízöntő: Egyáltalán nincs kedved a húsvéthoz, ám a családod és a barátaid tenni fognak arról, hogy idén se maradj ki az ünnepből. Amellett, hogy bevonnak a készülődésbe, még rengeteg visszautasíthatatlan meghívást is kapsz. Utólag biztos, hogy nem bánod, hogy így alakult, mert nagyon jól fogod érezni magad.

Halak: Rendkívül aktívan fogod tölteni a húsvétot. Miután megvettél mindent, odafigyelve, hogy a legjobb alapanyagokat válaszd, nekiállsz a tojásfestésnek a gyerekekkel, aztán jöhet az ünnepi menü elkészítése és a nagytakarítás. Idén szeretnéd, hogy minden a lehető legtökéletesebb legyen az ünnepre, ami így is lesz!

(Forrás: varosikurir.hu)

Ajánló

Ajánló