Neked ki segít a láthatatlan világból a következő hetekben?A megérzésedre hallgatva válassz egyet az alábbi lapok közül a neked szóló jóslatért!1. A Folyó királynőjének birodalma: A Folyó királynőjének birodalma segítségével megtanulhatod elengedni magadat és a már megtörtént dolgokat. Most csak annyit kell tenned, hogy éld meg a jelent és csak létezz! A következő hetekben semmi sem állíthat meg a céljaidhoz vezető úton.

2. A Ló király: A Ló király erőt ad neked ahhoz, hogy gyorsan cselekedj, jobban vágjon az eszed, és megvalósítsd az álmaidat. A Ló király azonban arra is felhívhatja a figyelmedet, hogy vedd észre, hogy van egy mester az életedben, akitől nagyon sokat tanulhatsz, aki által elérheted a céljaidat. Ugyanakkor nemcsak őt, hanem más támogatóid is akadhatnak, mert észrevették a képességeidet, és szeretnének segíteni a vágyaid megvalósításában.

Mindezért fontos, hogy légy nyitott a világra a következő hetekben. A Ló király azt is üzeni, hogy hamarosan belső, vagy talán külső, utazást kell tenned, annak érdekében, hogy felfedezd önmagadat és az erősségeidet.

3. A Hattyúkirálynő birodalma: A Hattyúkirálynő birodalma lesz a segítségedre a következő hetekben, méghozzá abban, hogy meglásd a szépet mindenben és mindenkiben. A támogatásának hála tudatosabban kezdheted élni az életet, amiben végre észreveszed a szépséget. Emellett a segítségével felfedezheted az intuícióidat, amit megtanulhatsz értelmezni és használni, ugyanis a válaszok benned rejlenek.

A következő hetekben bátran nézz magadba, figyelj a megérzéseidre, és hagyd, hogy azok vezessenek! Szintén ebben az időszakban kell megvalósítanod az álmaidat!

4. A Fény királynőjének birodalma: A Fény királynője lép be az életedbe a következő hetekben, méghozzá azért, hogy segítsen sikerre vinni a vállalkozásaidat és a törekvéseidet. Mindezt úgy teszi a Fény királynője, hogy megvilágítja az elmédet, az utadat, valamint eszedbe juttat néhány fontos dolgot. Emellett megadja neked a szükséges ihletet és megmutatja a valóságot.

5. A Villámok királynője: Erőteljes változásokat hoz az életedbe a Villámok királynője. Ez úgy valósulhat meg, hogy egyszer csak azt veszed észre, hogy hirtelen kezdenek átalakulni az életedben az események.

Készülj fel arra, hogy hamarosan naponta érnek majd meglepetések, a dolgok pedig egy pillanat alatt megváltozhatnak körülötted. Az általad választott lap szerint az sincs kizárva, hogy megjelenik valaki az életedben, aki által új szintre léphetsz. Ugyanakkor akár villámcsapásszerűen is támadhat egy remek ötleted.

A Villámok királynője segítségének hála teljes paradigmaváltásban lehet részed a következő hetekben. Fontos, hogy ne tiltakozz, ne akarj ellenállni, mert ezeknek az eseményeknek meg kell történniük. Ne félj, mert mindez téged fog szolgálni!

6. A Szivárvány herceg birodalma: A Szivárvány herceg lesz a segítségedre a következő hetekben. Ez azt jelenti, hogy felüdülés, boldogság és siker vár rád. Emellett segít felfedezni a belső fényedet, ami mindig a hasznodra lesz, ha nehezebb időket élsz meg.

A Szivárvány herceg megtanít arra, hogy optimista légy. Ennek érdekében azt tanácsolja, hogy a nehéz idők után nézz körül, gyönyörködj a környezetedben, csodáld meg a lelkedet, vedd észre, hogy mennyit kibírtál, mennyit fejlődtél és lásd meg a körülményekben a szépet, ugyanúgy, ahogy a vihar után is ragyog a természet.

7. A Sivatagi herceg birodalma: A Sivatagi herceg birodalmának támogatásának köszönhetően a külső körülményeid ellenére is nagyszerűen mennek majd a dolgaid, te magad pedig fejlődni fogsz a következő hetekben, aminek időszakában erőt, bátorságot, türelmet és kitartást kapsz a láthatatlan világbéli segítődtől.

8. Szárnyas bölcsek birodalma: A Szárnyas bölcsek, vagyis az angyalok, birodalma lesz a segítségedre a következő hetekben, ezért általuk elérheted, hogy a fohászaid meghallgatásra találjanak. Ők segíteni fognak közelebb kerülni az Istenhez, ami által valószínűbb lesz, hogy valóra válnak az álmaid.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló