Tudd meg, hogy mi lesz számodra a május legfontosabb eseménye!Válassz egy lapot a neked szóló jóslatért!1. kártyalap: Az általad választott kártyalap szerint az lesz számodra a május legnagyobb eseménye, hogy pénzzel gazdagodsz, az öled hullik a szerencse, visszakapod egy régi kölcsönödet, üzleti megállapodást kötsz, vagy eladod az ingatlanodat.

Azt nem lehet előre tudni, hogy hogyan, de biztos, hogy gyarapodni fog a vagyonod a tavasz utolsó havában. Ugyanakkor nem kizárt, hogy a szerencse lehetőség formájában érkezik, tehát májusban nagyon figyelj, nehogy lemaradj a csodás esélyedről!

2. kártyalap: Az lesz számodra a május legnagyobb eseménye, hogy megtalálod egy problémád megoldását, megtalálod a kulcsot, ami segít elindulni az utadon, vagy megkapod azt a löketet, amire ott és akkor szükséged lesz.

3. kártyalap: A spirituális felébredés lesz számodra a legnagyobb esemény májusban, aminek heteiben olyan csodás dolog történhet veled, aminek következtében megvilágosodhatsz, rátalálhatsz a spiritualitás utadra, életcélodra, felfedezheted az eddig benned megbújó gyógyító, vagy látnoki képességedet. Ha úgy döntesz, hogy rálépsz a spiritualitás ösvényére, akkor alapjaiban változtathatod meg az életed a tavasz utolsó havában.

4. kártyalap: Elakadás lesz számodra a május legnagyobb eseménye. Ez azt jelenti, hogy az ügyeid megrekednek, nem tudsz tovább haladni a terveid megvalósításában. Ne feledd, hogy az ilyen helyzetekben nem szabad görcsölni, idegeskedni, kierőszakolni az eseményeket és a változást!

Mindezt engedd el a tavasz utolsó havában! A sürgetés, makacskodás helyett légy inkább türelmes és várd meg a szabad utat! Ne feledd, hogy ez a helyzet is okkal történik! Amíg várnod kell, addig nézz magadba, mert kiderülhet, hogy saját magadat akadályoztad!

5. kártyalap: Az lesz számodra a május legkomolyabb eseménye, hogy valami elképesztő fog történni veled, ugyanis segítséget, vagy útmutatást kaphatsz az égiektől. Ugyanakkor ahhoz, hogy ezt észrevedd a tavasz utolsó havában, figyelned kell a jelekre, elsősorban az álmokra, mert ezeknek óriási jelentősége lesz.

Májusban komoly esélyed lesz arra, hogy megtaláld a boldogságod titkát, de arra is rájöhetsz, hogy merre kellene menned, mit kellene tenned azért, hogy a vágyott életet éled. Az általad választott lap szerint az égiek aktívan beleszólnak az éltedbe májusba, méghozzá azért, hogy a helyes irányba tereljenek. Most akár természetfeletti eseményekben is lehet részed, mert talán az égiek úgy döntenek, hogy csak ebből értesz.

6. kártyalap: Az általad választott kártyalap alapján anyagi kellemetlenség, szegénység lesz számodra a május legfontosabb eseménye. Lehet, hogy egy váratlan kiadás miatt lesz nehezebb időszakod, de más pénzügyi probléma is bekövetkezhet. Habár ez valóban kellemetlen, mégsem kell aggódnod, mert ez az állapot csak átmeneti.

Miután az anyagi gondjaid megszűntek, minden rendben lesz, annak pedig biztos, hogy oka van, hogy májusban így alakulnak pénzügyeid. A tavasz utolsó havában ne feledd, hogy nem a pénz a boldogság legfőbb forrása, éppen ezért akkor is lehetsz boldog, ha kicsit spórolnod kell.

7. kártyalap: Az általad választott kártyalap szerint az lesz számodra a május legnagyobb eseménye, hogy szerelmes leszel. Ennek bizonyára akkor örülsz a legjobban, ha párkeresőként választottad ezt a lapot. Ha viszont már kapcsolatban élsz, akkor a következő szintre léphet a szerelmetek a pároddal, akivel például összeköltözhettek, eljegyezhetitek egymást, vagy családot alapíthattok, ha ez még nem történt meg.

8. kártyalap: Az lesz számodra a május legjelentősebb eseménye, hogy valaki alaposan átver, kihasznál vagy becsap. Nem kizárt, hogy máskor nem csinálnál nagy ügyet ebből, de ez a mostani árulás el fog indítani benned valamit.

Könnyen lehet, hogy ennek hatására eszedbe jut az összes általad eddig átélt árulás, és mindez kirobban belőled. Ha kiadtad magadból minden dühödet, akkor gondold át a dolgokat, mert végül fontos döntésre fogsz jutni!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló