Ezt üzenik az angyalok májusra!



A csillagjegyed alapján kiderül, hogy mire számíthatsz a tavasz utolsó havában az angyalok szerint.Neked vajon mit üzennek az angyalok májusra? Miben lesznek segítségedre az égiek a tavasz utolsó havában? A csillagjegyed alapján megtudhatod az alábbi angyalhoroszkópból!

Kos: Arra kérnek az angyalok májusban, hogy légy türelmesebb saját magaddal szemben. Kos jegyűként gyors és aktív vagy, de néha te is elfáradsz, olyankor pedig nem tudsz megfelelni az elvárásoknak.

Elsősorban magadtól ne várj annyit a tavasz utolsó havában, időnként pedig csak bátran sodródj az árral. A boldogságot kis dolgokban és apró örömökben találhatod meg májusban.

Bika: Azt üzenik neked az angyalok, hogy ők nagyon jól tudják, hogy igenis van megoldás arra a helyzetre, amelyet te először megoldhatatlannak találsz májusban. Legyen bármilyen nehéz most meglátnod azt, de van kivezető út, amire az angyalok rá fognak vezetni a tavasz utolsó havában.

Ikrek: Ikrek jegyűként érzékeny teremtés vagy, amire az angyalok rávilágítanak májusban, de nem azzal a céllal, hogy gyengének érezd magad, hanem azért, mert szeretnék, ha rájönnél, hogy milyen hatalmas erő lehet az érzékenység.

A tavasz utolsó havában gyorsan átlátsz mások szándékainak káoszán, és ha bölcsen használod az érzékenységedet, akkor győzelmet fogsz aratni májusban.

Rák: Azt üzenik neked az angyalok, hogy májusban segíteni fognak az érzelmi viharaid lecsillapításában. A tavasz utolsó havában olyan élményekben, hatásokban lesz részed, amelyek felzaklatnak, de az angyalok segítségével sikerül újra megtalálnod a lelki békédet, derűdet, ami által erősebb leszel, és ami megvédhet minden súlyosabb gondtól.

Oroszlán: Azt üzenik neked az angyalok, hogy májusban a te oldaladon áll az igazság egy vitában, vagy harcban, ezért arra kérnek, hogy tarts ki a véleményed mellett, még akkor is, ha úgy érzed, könnyebb lenne engedni. Tarts ki a tavasz utolsó havában, mert az események hamarosan téged igazolnak majd!

Szűz: Azt üzeni neked az angyalok, hogy májusban megkapod tőlük azt az energiát, amely által képes leszel megvívni a szükséges harcaidat. Emellett tisztánlátást is kapsz tőlük a tavasz utolsó havában, méghozzá azért, hogy meglásd, hogy mi az, amiért felesleges küzdened.

Mérleg: Azt üzenik neked az angyalok, hogy májusban megtanítják neked, hogy hogyan hozd működésbe a gyógyító erőidet. Ugyanakkor ezzel nemcsak a saját lelki sérüléseidet gyógyíthatod be a tavasz utolsó havában, hanem másoknak is segíthetsz a belső békéjük megteremtésében.

Skorpió: Azt üzenik neked az angyalok, hogy májusban segítenek neked megoldást találni egy olyan ügyre, amit a közelmúltban túlbonyolítottál. Segíteni fognak abban, hogy megtaláld a legrövidebb utat a boldoghoz a tavasz utolsó havában.

Nyilas: Azt üzenik neked az angyalok, hogy májusban nem mersz megtenni egy lépést, esetleg félsz kimondani valamit, ezért ők segíteni fognak abban, hogy összeszedd a bátorságodat és megtaláld a belső erődet. A tavasz utolsó havában mondd ki vagy tedd meg, amit kell, mert biztos, hogy jó úton jársz!

Bak: Azt üzenik neked az angyalok, hogy látják, hogy milyen sok mindent szeretnél elérni, megteremteni májusban, aminek időszakában segíteni fognak a teremtő erőid felerősítésében, ami által bevonzhatsz mindent, amire csak vágysz a tavasz utolsó havában.

Vízöntő: Azt üzenik neked az angyalok, hogy nagyon jól tudják, hogy mi okoz számodra megakadást, nehézséget, akadályt májusban, és azzal is tisztában vannak, hogy mindennek mi az oka, éppen ezért nyugodtan kérd a segítségüket a benned lévő gátlások feloldásához!

Ha ezt megteszed, akkor végre szabadon cselekedhetsz. A tavasz utolsó havában a legfontosabb az, hogy imádkozz, mert az égiek hamarosan meghallják a fohászaidat.

Halak: Azt üzenik neked az angyalok, hogy erőt kell mutatnod valamiben, ezért abban fognak segíteni májusban, hogy hinni tudj magadban, és rájöjj, hogy megvan minden képességed ahhoz, hogy célba érj.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló