Ezt üzeni neked Maneki Neko!A megérzésedre hallgatva válassz egyet a lenti képek közül, majd olvasd a japán szerencsecica neked szóló jóslatát!1. Jólét és jó hírek: Ha az első kép tetszett meg a legjobban, akkor azt üzeni neked Maneki Neko, hogy anyagi jólétet és jó híreket hoz az életedbe a közeljövőben. Emellett arra felhívja a figyelmedet, hogy ha képes vagy megváltoztatni a pénzzel való kapcsolatodat, valamint elfogadod, hogy ebben a világban a jólét és a bőség korlátlan, akkor a szerencse is könnyebben áll melléd.

Soha ne feledd, hogy csakis a saját elvárásaidon, igényeiden múlik minden az életedben, valamint azon, hogy meg tudd fogalmazni, hogy pontosan mit vársz az élettől.

2. Szerencse - valóra válthatod az álmaidat: Ha úgy érezted, hogy a második képet kell választanod, akkor azt üzeni neked Maneki Neko, hogy hamarosan valóra válnak az álmaid. Emellett szeretné, ha nem felednéd, hogy minden, ami létezik, álmokként születtek, hiszen semmi sem lenne, ha valaki nem találta volna ki, álmodta volna meg.

Annak is légy tudatásban, hogy a saját álmaid méretét egyedül te határozod meg. Ha mersz nagyokat álmodni, akkor a képességeid is nagyobbak lesznek, ami által könnyebben fogod megvalósítani azokat.

3. Bölcsesség és bölcs döntések: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy a harmadik képet választod, akkor azt üzeni neked Maneki Neko, hogy a döntéseid minősége az életed minőségét is erősen meghatározzák, éppen ezért bölcsességet, higgadtságot és intelligenciát kapsz tőle, hogy minél jobb döntéseket tudj meghozni a jövőben.

Ne feledd, hogy mivel soha nem tudhatod, hogy mit hoz a holnap, ezért a legokosabb döntés az, ha mindig a mában keresed a boldogságot, alaposan kiélvezel minden egyes pillanatot, ami itt és most történik!

4. Boldogság: Ha a megérzésed azt súgta, hogy válaszd a negyedik képet, akkor azt üzeni neked Maneki Neko, hogy megszünteti az életedben a negatív energiákat és rezgéseket, távol tartja tőled az irigységet, a bánatot, a bajokat, amik helyett öröm, szeretet, fény és boldogság tölti meg az életedet.

A japán szerencsecica azt is üzeni, hogy ne feledd, hogy boldogsághoz csak annyi kell, hogy minden nap eldöntsd, hogy az leszel, tehát nem függhet az életkörülményektől, csak a hozzáállástól, amit minden napindításnál felveszel.

5. Védelem és harmónia: Ha az összes kép közül az ötödiket választottad, akkor azt üzeni neked Maneki Neko, hogy védelmet ad az otthonodnak és mindenkinek, aki benne él. Emellett összhangot és egyensúlyt teremt azokkal az emberekkel, akik az életedhez, világodhoz tartoznak. Az általad választott kép alapján azt is üzeni a japán szerencsecica, hogy soha ne feledd, hogy ahol béke és szeretet van, onnan semmi sem hiányzik!

6. Siker a munkában: Azt üzeni neked Maneki Neko az utolsó képen keresztül, hogy sikerrel fog zárulni minden olyan projekted és feladatod, amellyel mostanában kezdesz el foglalkozni. Emellett azt tanácsolja neked a japán szerencsecica, hogy ne feledd, amikor vállalkozol valamire, testtel, szívvel és lélekkel elköteleződsz mellette, akkor az egész Univerzum támogat, méghozzá úgy, hogy olyan embereket és eszközöket sodor az utadba, amelyekre biztos, hogy szükséged van a céljaid eléréséhez.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló