Ez lesz a nyarad leglényegesebb eseménye!



Ha választasz egyet a Tiszta Látnokok Tarotja lenti lapjai közül, akkor megkapod a neked szóló jóslatot.1. Szeretők: Ha úgy érezted, hogy az első lapot kell választanod, akkor ez alapján azt üzeni neked a Tiszta Látnokok Tarotja, hogy az lesz számodra 2022 nyarának legkomolyabb fordulata, hogy szenvedély tölti meg a szerelmi életedet.

Ha van párod, akkor arra számíthatsz, hogy újra fellángol a szerelem, aminek új dimenzióját fedezhetitek fel a pároddal, akivel annyira megerősödhet a köztetek lévő kötelék, hogy akár úgy is dönthettek, hogy ideje a következő szintre is lépnetek.

Ha párkeresőként esett a választásod erre a lapra, akkor egy olyan személlyel ismerkedhetsz meg és kezdhetsz kapcsolatba 2022 nyarán, aki fénnyel tölti meg az életedet!

2. Remete: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy az összes lap közül a másodikhoz tartozó jóslatra vagy kíváncsi, akkor azt üzeni neked a Tiszta Látnokok Tarotja, hogy az lesz számodra 2022 nyarának legfontosabb eseménye, hogy találkozol a spirituális mestereddel.

Nem lehet kijelenteni, hogy egy tanfolyamon vagy érdekes előadáson találkoztok, ugyanis bárhol összehozhat vele az élet, éppen ezért érdemes lesz nyitott szemmel járnod és odafigyelned a megérzéseidre az évszakban!

Ez a személy hajlandó lesz megosztani veled a tudását, elkísér az életed egy szakaszán, hogy segítsen rátalálnod az utadra, vagy a gyógyulásodban segít.

3. Diadalszekér: Ha a harmadik lap ragadta meg a tekintetedet, akkor ez alapján azt jövendöli neked a Tiszta Látnokok Tarotja, hogy az lesz számodra 2022 nyarának legjelentősebb eseménye, hogy megoldódnak az anyagi, párkapcsolati, vagy bármilyen más jellegű problémáid.

Ugyancsak ebben az évszakban számíthatsz arra is, hogy komoly áttörést érsz el egy olyan ügyben, amelyben eddig nem tudtál haladni. 2022 nyarán megszűnnek előtted az akadályok és végre szabad utat kapsz. Készülj fel arra, hogy hamarosan megszabadulsz a terhektől!

4. Nap: Ha a negyedik lapra esett a választásod, akkor az jövendöli neked a Tiszta Látnokok Tarotja, hogy az lesz számodra 2022 nyarának legfontosabb eseménye, hogy rád mosolyog a szerencse. Az évszakban boldogság és öröm vár rád, ráadásul egy olyan izgalmas dolog történhet veled, ami által megoldódik az életed és a problémád.

Az általad választott lap szerint lehet, hogy váratlan pénzösszeggel gyarapodik a bankszámlád a nyári hónapokban, vagy a jelenleginél találsz egy sokkal jobb munkát. Ha saját vállalkozást indítanál, vagy családalapításon töröd a fejed, akkor ezek is megvalósulhatnak 2022 nyarán.

5. A szerencsekerék: Ha a belső hangod azt súgta, hogy válaszd az ötödik lapot, akkor ez alapján azt jövendöli neked a Tiszta Látnokok Tarotja, hogy az lesz számodra 2022 nyarának legkomolyabb fordulta, hogy jelentős mértékben megváltozik a helyzeted. 

Az általad választott lap szerint az életed 180 fokos fordulatot vesz az évszakban, de azt, hogy pontosan milyet, nem árulhatja el a jóskártya. Amire viszont teljesen biztos, hogy számíthatsz az, hogy csak nagyon kevés dolog marad a régiben. Ugyanakkor aggódnod nem kell, hiszen minden változás, amit a nyár hoz, a javadat fogja szolgálni, még abban az esetben is, ha ebben eleinte kételkedsz.

Az előtted álló három hónapban ne félj, hanem bízz a szerencsédben, valamint abban, hogy az égiek szeretnek és jót akarnak neked 2022 nyarán!

6. A mágus: Ha az utolsó lap mellett döntöttél, akkor azt jövendöli neked a Tiszta Látnokok Tarotja, hogy az lesz számodra 2022 nyarának legkomolyabb eseménye, hogy felfedezed egy vagy több különleges képességedet.

Ez jelentheti azt, hogy megnyílik a harmadik szemed, aminek köszönhetően megláthatod a jövőt, vagy képes leszel olvasni az emberek lelkében és gondolataiban. Ugyanakkor egyfajta gyógyító képességet is felfedezhetsz magadban, ezzel pedig másoknak segíthetsz. Függetlenül attól, hogy milyen különleges képességedet fedezed fel 2022 nyarán, az biztos, hogy alaposan meg fog lepni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló