Téged mivel áldanak meg az ősi istenek májusban?



Válassz egyet az alábbi lapok közül a neked szóló jóslatért!1. Egészséggel áldanak meg: Egészséggel áldanak meg az ősi istenek május második felében, Ha mostanában betegeskedsz, akkor hamarosan rendbe fogsz jönni, függetlenül attól, hogy a problémád testi vagy lelki eredetű.

Ha úgy választottad ezt a lapot, hogy teljesen egészséges vagy, akkor az ősi istenek továbbra is jó egészséggel ajándékoznak meg azért, hogy fáradhatatlan, energiával telien töltsd a május második felét.

Az is lehet, hogy az ősi istenek rajtad keresztül fogják megáldani egy beteg szerettedet, aki meg fog gyógyulni ebben az időszakban.

2. Családdal áldanak meg: Családdal áldnak meg az ősi istenek május második felében. Ha úgy választottad ezt a lapot, hogy kapcsolatban élsz, és a pároddal gyereket terveztek, akkor valószínűleg összejön a kicsi, vagy ha már ott tartotok, akkor a szülés következhet be.

Ha viszont szó sem lehet gyerekvállalásról, akkor lehet, hogy valamelyik rokonod bejelenti, hogy anya, apa lesz, tehát közvetve fog érinteni a család gyarapodása május második felében.

3. Szeretettel áldanak meg: Szeretettel áldanak meg az ősi istenek május második felében, mert talán úgy ítélik meg, hogy erre van a leginkább szükséged. Ez úgy valósulhat meg, hogy olyan emberekkel fogsz találkozni ebben az időszakban, akik őszintén szeretnek, akikre bátran támaszkodhatsz. Ezek a személyek veled lesznek a nehéz pillanatokban is, megvigasztalnak, amikor erre lesz szükséged, de a boldogságodban is veled lesznek és osztozni fognak az örömödben.

Érezni fogod a törődést és azt, hogy nagyon fontos vagy számukra. Ahhoz, hogy megkapd az ősi istenek áldását, csak annyit kell tenned, hogy engedd a családodnak, a barátaidnak, hogy elhalmozzanak a szeretetükkel.

4. Bőséggel áldanak meg: Bőséggel és jóléttel fognak megáldani az ősi istenek május második felében. Ne hidd azonban, hogy a kanapén ücsörögve várhatod a pénzesőt! Ennél sokkal valószínűbb, hogy az ősi istenek megteremtik azokat a lehetőségeket, amelyeknek kihasználásával pénzt teremthetsz.

Bízd az ősi istenekre, hogy hogyan fognak segíteni! Úgy fogod érezni, hogy mindened megvan, ami kell és semmiből sem szenvedsz hiányt.

5. Megáldanak bölcsességgel: Bölcsességgel áldanak meg az ősi istenek május második felében. Ezt az áldást talán azért kapod, mert egy fontos döntést kell meghoznod ebben az időszakban, a leghelyesebb választáshoz pedig szükséged lesz egy kis plusz bölcsességre.

Az általad választott lap azt is üzeni, hogy hamarosan kicsit megváltozik a látásmódod, a gondolkodásod. Ennek eredményeként sokkal érettebb, megfontoltabb és tisztábbak lesznek a gondolataid. Az sincs kizárva, hogy másoknak is segíthetsz az extra bölcsességeddel.

6. Látomásokkal áldanak meg: Látomásokkal áldanak meg az ősi istenek május második felében, aminek időszakában figyelj oda jobban az álmaidra, a meditációra és napközben, mert ezek a látomások valami fontosat szeretnének a tudomásodra hozni.

7. Szerelemmel áldanak meg: Szerelemmel áldanak meg az ősi istenek május második felében. Ha úgy választottad ezt a lapot, hogy már van párod, akkor az ősi istenek áldásukat adják a szerelemedre, ami a következő szintre léphet, ez pedig jelenthet eljegyzést vagy akár házasságot is.

Ha párt keresel, akkor az ősi istenek azzal áldanak meg, hogy segítenek, hogy megtaláld a leendő szerelmedet. Valaki megérzi rajtad az isteni áldást és közeledni kezd hozzád május második felében.

8. Megáldanak egy testőrrel: Testőrrel áldanak meg az ősi istenek május második felében. Ezt nem kell azonban szó szerint értened, mert az általad választott lap utalhat arra, hogy egy személy, akit talán már ismersz, de lehet, hogy még nem, úgy fog viselkedni, mintha a testőröd lenne.

Valószínűleg azért kapod ezt az áldást, mert nagy szükséged van egy önjelölt testőrre, akinek hála elkerülheted a testi vagy lelki gondokat. Fogadd örömmel azt, aki a védelmeződdé válik május második felében!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló