Neked mit üzennek az angyalok a szerelem terén?Válassz egyet a Romantikus Angyalok jóskártya lenti lapjai közül a neked szóló tanácsért!1. Igaz szerelem: Azt üzenik neked az angyalok, hogy légy nyugodt, mert igaz szerelem van köztetek a pároddal! Ne aggódj, a megfelelő személlyel vagy együtt! Ő a te ikerlángod, akit neked szántak az égiek, úgyhogy ne kételkedj és ne légy elbizonytalanodva! Bátran mutasd ki az érzéseidet a párod irányába, mondd el neki, hogy mit érzel!

Az angyalok arra kérnek, hogy higgy kettőtökben, és talán annak is itt lenne az ideje, hogy a következő szintre lépjetek! Az angyalok már ezen dolgoznak, úgyhogy csak tárjátok ki a szívetek kapuját, hogy jöhessen az új fejezet!

2. Békülj ki az exeddel: Azt üzenik neked az angyalok, hogy bocsáss meg a volt párodnak! Azért tanácsolják neked ezt, mert akadályoz a boldog szerelmi életben az, hogy még mindig haragszol a korábbi társadra.

Mivel nem engedted el, továbbra is érzéseid vannak iránta, ezért képtelen vagy továbblépni és meggyógyulni. Az angyalok szerint fontos, hogy kibékülj vele, akár személyesen, akár csak lélekben, mert addig nem lesz sikered a szerelemben, amíg nem rendezed magadban az exed emlékét és tetteid.

3. Figyelj a jelekre: Azt üzenik neked az angyalok, hogy vedd észre azokat a jeleket, amelyek arra utalnak, hogy problémák vannak a kapcsolatoddal! Nem kizárt, hogy ezek a jelek arra próbálják felhívni a figyelmedet, hogy az aktuális párod nem életed szerelme. Okosan tennéd, ha nem sepernéd a szőnyeg alá a problémákat, mert azzal csak azt éred el, hogy egészségügyi és lelki gondokat okoznának neked.

Ne menj tönkre a kapcsolatban! Ha úgy látod, hogy még van jövőtök, akkor dolgozzatok a kapcsolatotokon. Ha viszont nincs jövőtök, akkor szakíts és lépj tovább!

4. Bizalom: Azt üzenik neked az angyalok, hogy helyre kell állítanod a bizalmat a kapcsolatodban, ugyanis a te legnagyobb problémád az, hogy nem bízol eléggé önmagadban vagy a párodban. Nem érzed magad szerethetőnek és vonzónak. Kételkedsz a kedvesed szerelmében.

Mindennek oka a korai csalódásaid lehetnek, ám a bizalmatlanság csak tönkreteszi a kapcsolatotokat és féltékenység keríthet hatalmába, amivel csak még jobban tönkreteszed az önbizalmadat. Az angyalok szerint ezen muszáj változtatnod!

5. Megújulás: Azt tanácsolják neked az angyalok, hogy ideje, hogy a pároddal dolgozzatok a kapcsolatotokon! Lehet, hogy kissé egyhangú, szürke, megfakult lett a szerelmi életetek, de ebbe nem kell beletörődni, mivel könnyen lehet segíteni rajta!

Csak annyit kell tennetek, hogy dolgozni kezdtek a kapcsolat felfrissítésén! Csak kezdjétek el, mert az angyalok segíteni fognak visszahozni a régi tüzet és szenvedélyt a közös életetekbe. A szerelmetek olyan lehet, amilyen régen volt, vagy még annál is jobb. De csak akkor, ha a pároddal tesztek érte! Lepjétek meg egymás például romantikus randevúval és gyűjtsetek új élményeket!

6. Szabadítsd fel magad: Az angyalok szerint most csapdában érezheted magad. Könnyen lehet, hogy elengedted az irányítást, vagy úgy érzed, a párod elnyom. Ha igazán meg akarod élni a szerelmet és a szenvedélyt, akkor először meg kell engedned magadnak a mély érzelmeket, ami által az életed egy olyan területét ismerheted meg, ahol elégedetlenséget tapasztalsz. Ha szembenézel ezekkel a területekkel, akkor az világosságot hoz, és teret az ad az angyaloknak, hogy a segítségedre legyenek.

7. Érkezik a lelki társad: Azt üzenik neked az angyalok, hogy nemsokára megismered a lelki társadat. Ha párt keresel, akkor légy még kicsit türelmes, maradj optimista és folytasd az ismerkedést, mert hamarosan találkozni fogsz azzal a személlyel, akit neked teremtettek az égiek!

Amíg a lelki társadra vársz, addig is szeresd önmagad, és dolgozz azon, hogy a leendő párod egy egészséges, önbizalommal teli embert ismerjen meg a személyedben! Járj nyitott szemmel és bátran kezdeményezz, amikor erre lehetőséged nyílik! Ne aggódj, biztos, hogy fel fogod ismerni életed szerelmét!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló